Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pantelic je The Shadow :per:

shadowm1.jpg

Stanje u grupi:

1. Italija ........ 7 6 1 0 15:1 19
2. Slovenija ... 8 3 2 3 10:6 11
3. Srbija ........7 3 2 2 9:9 11
4. Estonija .... 8 3 1 4 9:12 10
5. S.Irska ..... 7 2 3 2 7:4 9
6. F.Ostrva ... 8 1 1 6 5:22 4

Raspored do kraja:

6.9.2011.
Srbija - Farska Ostrva
Estonija - Severna Irska
Italija - Slovenija

7.10.2011.
Severna Irska - Estonija
Srbija - Italija

11.10.2011.
Italija - Severna Irska
Slovenija - Srbija

****** kakvu su nam farani ucinili uslugu, da su ih Estonci dobili imali bi otvoren put ka barazu. Ali ovako ce Farani zonpija uvaliti u baraz:rotf::rotf:

Majke mi samo ce nas srecne okolnosti odvesti na EP, a tamo cemo puci kao i uvek na velikim takmicenjima

Videcemo nasu pravu snagu protiv zabara i protiv Slovenije u gostima. Samo da se ponovo ne pojavi neki Ivan Bogdanov

Ne znam sto se digla tolka frka oko Pantelije?Stoji da je nikakav,drvo,cepanica ovo i ono ali da je on krivac zbog nasih bisernih rezultata to je glupost...........
Dobro smo odigrali ovaj mec,kontrolisali igru,imali loptu,nakon postignutog gola imali je u nogama dosta dugo razvlacili protivnika........
od 4 primljena Irska je 3 primila od nas :lol:
Jorgacevic nije imao posla i fino se snasao u toj besposlici
Ivanovic standardno smusen,nije ga bilo dovoljno napred a i nazad je ostavio u par situacija nezgodno protivnika.....kao da nije bio prisutan u igri
Subotic dobro odradio posao mada je Rajkovic imao vise posla od njega i mogu da kazem da se odlicno decko snasao prava zamena za Vidica,igrao je decko srcem i pokidao ostrvljane u skoku.......
Kolarov imao najbolju partiju u reprezentaciji do sada,pokazao da ima brzinu,spremu,snagu razvaljivao je ove indijance levo.........
Stankovic imao greske u dodavanjima ali i poneku dobru u defanzivi sve u svemu kao i uvek na pozitivnoj nuli
Kuzmanovic me nije impresionirao,sav nedovrsen nedorecen niti konkretno radi napred niti nazad
Tosic kao i uvek ore i svojom sebicnoscu stvara mogucnost pucanja daljinskog o zid kod navijaca......sa tehnikom i brzinom koju poseduje,ali i sa mnogo timskijom igrom koju nema on bi mogao biti vrhunski igrac
Jovanovic rastimovan,dribla sam sebe,trese se u igri 1 na 1 i preteruje u svojim "prodorima"
Hijavata sta reci,mozak ekipe,suva inteligencija............halal vera........

Opet nema Sulejmanija ko sto sam predpostavio da ce biti tu ima necega.......Volkov i Kolarov na levom boku da dopunjuju jedan drugog mmm kakva bi to kombinacija bila........

Rezultati nam ludo idu na vodenicu.....farani tukli estonce estonci slovence...........sada ce italija verovatno cupnuti bar bod Sloveniji uz nasu pobedu imali bi 2 vise i mec manje.......mnogo bi nam iso poraz Slovenije u utorak.......dobro je sto smo izbacili irce iz igre za plasman........

Nazalost..Slovenija je pogodno tle za takve a i blizu je,pa ovi nasi mogu na izlet.

Taj izlet će malo pričekati. Slovenci su ulaznice prodavali u paketu za Estoniju i Srbiju,

2. srpski navijači imaju zabranu organizovanog odlaska preko saveza na gostovanje, pa im Slovenci neće dati ni jednu ulaznicu

3. svako ko kupi ulaznicu daje svoje podatke tako će se spriječiti preprodaja Srbima jer ako se pojavi srpski navijač na stadionu naćiće u bazi ko mu je prodao ulaznicu i onda tom slovencu ide drakonska kazna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back