Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pantelic.jpg

:mrgreen:

Zasto mislis da je ovo defanzivna ekipa?
Ja bi samo umesto Kuzme Ninkovica a na njegovom mestu Ljajica.......
OStalo se slazem......
Subotica da kako kao zadnjeg veznog,jak,fizicki spreman,visok,ima skok,ima malo tehnike zadnji vezni za defanzivne prilike ko Jokan ili Katanjo sto su bili......
To bi po meni omogucilo i vecu pokretljivost bekova u fazi napada u kojoj bi on mogao da ostane s stoperima

Zato što i pored defanzivnih bekova bismo igrali i bez klasičnog centarfora (sa Lanetom) a i trio na sredini Stanković, Kuzmanović, Ninković je prilično defanzivan... sa Ljajom umjesto Kuzme bi bilo ofanzivnije... ali sam ipak prije za Kuzmu, volim ga zato što ima dobar šut, mada je znao da razočara na nekim tekmama... ipak je iskusniji i standardniji od Ljaje...

Zato što i pored defanzivnih bekova bismo igrali i bez klasičnog centarfora (sa Lanetom) a i trio na sredini Stanković, Kuzmanović, Ninković je prilično defanzivan... sa Ljajom umjesto Kuzme bi bilo ofanzivnije... ali sam ipak prije za Kuzmu, volim ga zato što ima dobar šut, mada je znao da razočara na nekim tekmama... ipak je iskusniji i standardniji od Ljaje...

Kako to defanzivni bekovi?
Lane je bolji centarfor od Pantelije sigurno
Pa zato ti i kazem nekako mi je prirodnije da Ninkovic i Kuzma igraju medjusobnu rotaciju.......

p.s. Tosic povredjen pod znakom pitanja.........onda ce Lane opet orati na boku (mada je bilo sigurno da nece igrati spica),umesto da se ubace Volkov i Tadic pa onda ne bi bilo problema cela leva strana da se povredi
Lane je nekako za mene vise centarfor,prinudno prebacen na krilo u nedostatku istih i tu ostao.....sada imamo krila a nemamo spiceve a i dalje se on forsira na boku gde imamo toliki spektar

Kako to defanzivni bekovi?
Lane je bolji centarfor od Pantelije sigurno
Pa zato ti i kazem nekako mi je prirodnije da Ninkovic i Kuzma igraju medjusobnu rotaciju.......

p.s. Tosic povredjen pod znakom pitanja.........onda ce Lane opet orati na boku (mada je bilo sigurno da nece igrati spica),umesto da se ubace Volkov i Tadic pa onda ne bi bilo problema cela leva strana da se povredi
Lane je nekako za mene vise centarfor,prinudno prebacen na krilo u nedostatku istih i tu ostao.....sada imamo krila a nemamo spiceve a i dalje se on forsira na boku gde imamo toliki spektar

Naravno da je bolji Lane... ne znači ako je nešto defanzivnije da mora biti lošije...
Mislio sam u prvom redu na Ivanovića da je poprilično defanzivan tj. da bi više trebao da se ubacuje naprijed!

Naravno da je bolji Lane... ne znači ako je nešto defanzivnije da mora biti lošije...
Mislio sam u prvom redu na Ivanovića da je poprilično defanzivan tj. da bi više trebao da se ubacuje naprijed!

Da tacno IVanovic retko ide preko pola.......pa ni Kolarov ne pruza koliko moze napred........ali mislim da bi oni mogli dobiti uslova za igru napred kada bi imali Subotica kao zadnjeg veznog

Ja ne znam da li igde na svetu postoji reprezentacija koja ima sasvim dobre pojedince,cak i odlicne (Vidic,Ivanovic)a da igra tako lose.Mislim da je mentalitet glavni problem,jednostavno svaki igrac koji dodje u reprezentaciju misli da je neko mudo i od njegove igre nema nista.Koliko mi je krivo sto ne postoji trener poput Zeljka Obradovica koji bi im j...ao majku cim pocnu da se izmotavaju i glume frajere.Sledeca stvar je da mi nemamo strucnjake koji su potkovani znanjem,neki su bili super igraci ali kao ljudi u strucnom stabu su mrka kapa,i nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi ocekuje neke dobre rezultate u fudbalu kad mi nikad nismo bili neka velesila ,pa se kao svi nesto razocaraju.Ja sam se kad je Zvezda pukla on Rena bio propisno iznervirao(zbog 4:0) ali to je splasnulo ubrzo,jer smo svi znali da ce biti tesko,ono sto cu im uvek zamerati je to sto se ne bore.Zasto su Irci veliki narod?Zato sto se bore do zadnje kapi,sto se moglo videti u slucaju Partizana,da je Zvezda igrala i da je isto prosla kao i Partizan ja bih bio prvi koji bi ispratio igrace Samroka sa aplauzom jer su svakako to i zasluzili

Poslednja izmena:
Na SOS-u juče rekoše da je na treningu markere između ostalog imao Raća i Pantelić pa se očekuje njihova igra od prvog minuta, a npr. Kuzmanović i Sulejmani će vjerovatno biti na klupi...

Ja se pitam šta Sulejmani treba da uradi da bi igrao za reprezentaciju, ja da sam na njegovom mjestu hebo bi im mamu svima i rek'o da me ne zovu više, k'o Lazović što je uradio!

Na SOS-u juče rekoše da je na treningu markere između ostalog imao Raća i Pantelić pa se očekuje njihova igra od prvog minuta, a npr. Kuzmanović i Sulejmani će vjerovatno biti na klupi...

Ja se pitam šta Sulejmani treba da uradi da bi igrao za reprezentaciju, ja da sam na njegovom mjestu hebo bi im mamu svima i rek'o da me ne zovu više, k'o Lazović što je uradio!
potpis. ;)

Iznova i iznova me iznenadi Pižonov čisti idiotizam. Dati Severnoj Irskoj ulogu favorita?! Kao moji igrači vole izazov, pa će to što sam ja jednoj kanta ekipi dao ulogu favorita kod njih stvoriti borbeni duh, kao da oni ne znaju s kim imaju posla. Ovako nešto je mogao reći eventualno pred utakmicu sa Italijom i ni sa kim više u našoj grupi.

Trebao je reći mi smo favoriti i reći igračima da se ne zajebavaju, već da dobiju ovo. Kako reprezentacija da se oseti jako i šampionski ako predaje ulogu favorita yebenim Ircima sa severa?!

E bože što se iznervirah....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back