Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stanje u grupi:

1. Italija ........ 7 6 1 0 15:1 19
2. Slovenija ... 8 3 2 3 10:6 11
3. Srbija ........7 3 2 2 9:9 11
4. Estonija .... 8 3 1 4 9:12 10
5. S.Irska ..... 7 2 3 2 7:4 9
6. F.Ostrva ... 8 1 1 6 5:22 4

Raspored do kraja:

6.9.2011.
Srbija - Farska Ostrva 2-0
Estonija - Severna Irska 1-0
Italija - Slovenija 3-1

7.10.2011.
Severna Irska - Estonija 1-1
Srbija - Italija 1-1

11.10.2011.
Italija - Severna Irska 3-0
Slovenija - Srbija 2-2

Italija 26
Srbija 16
Estonija 14
Slovenija 12
Severna Irska 10
F.ostrva 4

:) :)

ADMIRALE cito sam na nekom portalu, javio se neki lik iz Sulejmanijevog kraja i rekao kako on ima suspenz kod Pizdre, jer je za vreme priprema pobegao u NS na neku svadbu. E sad kolko je verovati tom liku, mada cim ne igra ima tu necega. Jest da je zonpi nepismen ali i kao takav bi sigurno stavio Sulejmanija da mu igra makar poluvreme.

i-ja-tako-setao-kad-o.jpg

:mrgreen:

ADMIRALE cito sam na nekom portalu, javio se neki lik iz Sulejmanijevog kraja i rekao kako on ima suspenz kod Pizdre, jer je za vreme priprema pobegao u NS na neku svadbu. E sad kolko je verovati tom liku, mada cim ne igra ima tu necega. Jest da je zonpi nepismen ali i kao takav bi sigurno stavio Sulejmanija da mu igra makar poluvreme.

Bilo krivo Pizdri, sto i njega nije poveo :mrgreen:

Hmm mozda zaista ima necega.....mislim ovaj jeste kreten ali nema valjda 100% slepilo......videcemo.....najavljivao je nekoliko puta da Tadic i Sulejmani treba da budu u ekipi za naredni ciklus,mada ako kojim slucajem prodjemo na EP steta bi bilo da ne idu oni i jos neki,a da Zigic ili Milijas opet dobiju sansu

trenutno drugoplasirani:norveska,svedska,irska,CG,hrvatska,Bih,Ceska,Turska
kada bi sada bile gotove kvalifikacije Norveska bi isla direktno......medjutim ima jos da se igra i cini mi se da Hrvati mogu da izbore tu situaciju......nama bi to dosta odgovaralo da ih izbegnemo u barazu.......od ovih ostalih valja izbeci Irsku i Tursku,ostalo ne bi trebalo da stvara neke probleme..........najbolje bi bilo sa BIH ili CG :lol:

trenutno drugoplasirani:norveska,svedska,irska,CG,hrvatska,Bih,Ceska,Turska
kada bi sada bile gotove kvalifikacije Norveska bi isla direktno......medjutim ima jos da se igra i cini mi se da Hrvati mogu da izbore tu situaciju......nama bi to dosta odgovaralo da ih izbegnemo u barazu.......od ovih ostalih valja izbeci Irsku i Tursku,ostalo ne bi trebalo da stvara neke probleme..........najbolje bi bilo sa BIH ili CG :lol:
Uh..Nezgodni su oni..Kada naprave bunker,ne moz ni sveti Ilija da prodje..:D

Turci su boranija dobili su juce Kazahstan sa 2-1 golom u 90.minutu:rotf:. Izvlaci ih sto imaju Hidinka na klupi ali ne igra on nego igraci. Razvalili bi ih vec u Istanbulu pa bi mec u rupi bio samo formalnost.:mrgreen:

Ma ipak da ih izbegnemo......Hidink je struka za ovog naseg,a i bice verovatno spremni na malverzacije i nekorektno sudjenje tamo.....
Sad su igrali bez Sahina,Altintopa,Aurelia,Senturka,Sanlija

Slušam izjave naših reprezentativaca, izgleda da im je Pižon preneo taj luzerski mentalitet jer i oni pričaju - takve utakmice ( kao protiv Farana ) su najteže, tu može da se kiksne i slično. Na Marakani kiksnuti protiv FO bi bilo stvarno ravno tome da Pižon postane član Mense.

Slušam izjave naših reprezentativaca, izgleda da im je Pižon preneo taj luzerski mentalitet jer i oni pričaju - takve utakmice ( kao protiv Farana ) su najteže, tu može da se kiksne i slično. Na Marakani kiksnuti protiv FO bi bilo stvarno ravno tome da Pižon postane član Mense.

ma bolje da se pribojavamo i Sejselskih ostrva nego da dajemo izjave ko Slavnic "pucamo od snage" "gazicemo sve redom" itd........nas narod se previse opusti i zapadne u euforiju nakon koje sledi pad koji je obicno jako bolan.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back