Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec vidim da ce mec u Belfastu biti identican onome protiv Samroka. Mi bolji u prvom, dajemo gol i onda u drugom totalno povlacnje i cekanje kad ce se zavrsiti utakmica. I naravni sretnih 1:1.

Pizon je zadovoljan i bodom,sto i ne bi bio,nakupili smo se dosta bodova u dvomecu protiv izuzetno kvalitetne Estonije :dash:
Moze covek i da kalkulise sa zalihom koju smo napravili

treneru-evo-vidite.jpg

Kakav bih ja izveo sastav protiv S. Iraca:

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Stanković (zadnji vezni)
- Kuzmanović (centralni vezni)
- Ninković (centralni vezni)
- Tošić (lijevo krilo)
- Sulejmani (desno krilo)
- Lane Jovanović (špic)

Možda malo defanzivna ekipa, ali, po meni, ovaj sastav mora pobijediti S.Irsku. Oko 50 i nekog minuta uvesti Rajkovića umjesto Stankovića, a Subotić da pređe na zadnjeg veznog... i uvesti oko 70 i nekog minuta špica Panteliju ili Despotovića... i možda još Raću da osvježi vezni red...

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Tošić (lijevo krilo)
- Lane Jovanović (špic)

Možda malo defanzivna ekipa, ali, po meni, ovaj sastav mora pobijediti S.Irsku. Oko 50 i nekog minuta uvesti Rajkovića umjesto Stankovića, a Subotić da pređe na zadnjeg veznog... i uvesti oko 70 i nekog minuta špica Panteliju ili Despotovića... i možda još Raću da osvježi vezni red...

Ne da je defanzivan nego kao da igramo protiv Spanije. I opet se provlaci ta prica za Subotica na zadnjeg veznog... to nema veze sa zivotom. Decko ima da se izgubi na toj poziciji.

Moj tim za Sjevernu Irsku:
1. Jorgačević
2. Ivanović (desni bek)
3. Kolarov (lijevi bek)
4. Biševac (štoper)
5. Rajković (štoper)
6. Subotić (zadnji vezni)
7. Kuzmanović (centralni vezni)
8. Tošić (desno krilo)
9. e ovdje trebam špica da stavim, ali nemam pojma koga, možda ovog Mrdakovića sa Kipra, ništa mi pametnije ne pada na pamet
10. Sulejmani (polušpic)
11. Tadić (lijevo krilo)

Rezerve:
- Brkić
- Volkov
- Ninkov
- Ninković
- Stanković
- Ljaja
- ???...rezervni špic, ne znam stvarno ko

Ljuboju? Dao je 4 gola na 4 ili 5 utakmica za Legiju. Nije bog zna sta ali nisam siguran da imamo bolje u ovom trenutku.

Za rezervu mozda ne bi bilo lose uzeti Djurdjica iz norveskog Haugesunda. 7 golova, isto toliko asistencija; 25 godina ima, sto znaci da nije ni odvise mator da debituje za A selekciju.

Ne da je defanzivan nego kao da igramo protiv Spanije. I opet se provlaci ta prica za Subotica na zadnjeg veznog... to nema veze sa zivotom. Decko ima da se izgubi na toj poziciji.

Protiv mrtve Sjeverne Irske???
Mislim da nam treba jedan stari zadnji vezni (k'o Jokan nekad), snažan, dobar u skoku i da kida, a mislim da Subotić ima solidnu tehniku i da zna da doda i da iznese loptu...

Trebao je glupi Pižon da proba ovo na prijateljskim utakmicama, pa da vidimo kako će se snaći...

Subotić na mjestu zadnjeg veznog bi bio samo jedna od kombinacija... protiv S. Iraca je to eksta rješenje zato što nam treba jedan dobar u skoku na sredini...

Protiv mrtve Sjeverne Irske???
Mislim da nam treba jedan stari zadnji vezni (k'o Jokan nekad), snažan, dobar u skoku i da kida, a mislim da Subotić ima solidnu tehniku i da zna da doda i da iznese loptu...

Trebao je glupi Pižon da proba ovo na prijateljskim utakmicama, pa da vidimo kako će se snaći...

Subotić na mjestu zadnjeg veznog bi bio samo jedna od kombinacija... protiv S. Iraca je to eksta rješenje zato što nam treba jedan dobar u skoku na sredini...

Jeste ali Jokanovic je igrao celog zivota zadnjeg veznog zato i kazem da ce se Subotic izgubiti na toj poziciji. Ne mozemo da eksperimentisemo dan pre utakmice sa stoperom od 1,93 cm na poziciji zadnjeg veznog. Pizon jeste lud ali nije valjda toliko. Zaboravljate na Kacara niko ga ne spominje u zadnje vreme on moze da igra zadnjeg veznog ako je bas ta pozicija toliko ugrozena mada ja mislim da Stankovic moze da igra to. Isto ne zaboravite na Ljajica i on moze da bude kreator igre umesto recimo Kuzmanovica. I na kraju ne znam da li se Mrdja oporavio?

Jeste ali Jokanovic je igrao celog zivota zadnjeg veznog zato i kazem da ce se Subotic izgubiti na toj poziciji. Ne mozemo da eksperimentisemo dan pre utakmice sa stoperom od 1,93 cm na poziciji zadnjeg veznog. Pizon jeste lud ali nije valjda toliko. Zaboravljate na Kacara niko ga ne spominje u zadnje vreme on moze da igra zadnjeg veznog ako je bas ta pozicija toliko ugrozena mada ja mislim da Stankovic moze da igra to. Isto ne zaboravite na Ljajica i on moze da bude kreator igre umesto recimo Kuzmanovica. I na kraju ne znam da li se Mrdja oporavio?

Može da igra, samo ne može da izdrži čitavu utakmicu u jakom tempu...

Subotića je Antić probavao na zadnjem veznom, nije to meni baš bez veze palo na pamet, mislim da je i kao mlađi igrao na toj poziciji...

Jos uvek ne igra ali cini mi se da je proslu utakmicu presedeo na klupi, sto bi moglo da znaci da je blizu oporavka.

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Tošić (lijevo krilo)
- Lane Jovanović (špic)

Zasto mislis da je ovo defanzivna ekipa?
Ja bi samo umesto Kuzme Ninkovica a na njegovom mestu Ljajica.......
OStalo se slazem......
Subotica da kako kao zadnjeg veznog,jak,fizicki spreman,visok,ima skok,ima malo tehnike zadnji vezni za defanzivne prilike ko Jokan ili Katanjo sto su bili......
To bi po meni omogucilo i vecu pokretljivost bekova u fazi napada u kojoj bi on mogao da ostane s stoperima

Nece se pogubiti na toj poziciji,s tim da se slazem da nije zahvalno probati nesto na takmicarskom mecu.......
Subotic je vise zadnji vezni giljator a Stankovic radnik od kog se ocekuje i aktivnost napred,ali ne moze ceo mec da odigra visoki tempo ipak ima 33 godine..........

sto se Mrdje tice on se oporavio ceka se samo pocetak njegovog igranja medjutim tesko da ce nam pomoci oktobra,a sto se tice Kacara njegova karijera se malo izgubila.....on je igrao i zadnjeg i prednjeg i centralnog veznog i stopera treba da se ustali na jednom mestu a to je po meni sredina..........od njega i Fejse sam mnogo ocekivao da budu okosnica nase sredine ali kako bi to nasi sportski novinari rekli "povrede su uzele danak"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back