Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj tim za Sjevernu Irsku:
1. Jorgačević
2. Ivanović (desni bek)
3. Kolarov (lijevi bek)
4. Biševac (štoper)
5. Rajković (štoper)
6. Subotić (zadnji vezni)
7. Kuzmanović (centralni vezni)
8. Tošić (desno krilo)
9. e ovdje trebam špica da stavim, ali nemam pojma koga, možda ovog Mrdakovića sa Kipra, ništa mi pametnije ne pada na pamet
10. Sulejmani (polušpic)
11. Tadić (lijevo krilo)

Rezerve:
- Brkić
- Volkov
- Ninkov
- Ninković
- Stanković
- Ljaja
- ???...rezervni špic, ne znam stvarno ko

Tim koji će izvesti mutavi Pižon:.

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Stanković
- Raća
- Ninković (prednji vezni)
- Tošić (lijevo)
- Janković (desno)
- Pantelić (špic)

Rezerve:
- Brkić
- Karleuša Tošić
- Rajković
- Milijaš
- Veseljko
- Tomić
- onaj mrtvi špic iz Borca, zaboravih mu ime

i rezultat, 2-0 za Sjevernu Irsku!

1. Jorgačević
2. Ivanović (desni bek)
3. Kolarov (lijevi bek)
4. Biševac (štoper)
5. Rajković (štoper)
8. Tošić (desno krilo)
9. e ovdje trebam špica da stavim, ali nemam pojma koga, možda ovog Mrdakovića sa Kipra, ništa mi pametnije ne pada na pamet
10. Sulejmani (polušpic)
11. Tadić (lijevo krilo)

Rezerve:
- Brkić
- Volkov
- Ninkov
- Ninković
- Stanković
- Ljaja

Znas kolega,meni nesto mirise da povredom Krasica imamo vece sanse.....ako naravno budu igrali Tadic i Sulejmani:think:

A evo i dugo zeljenog spiska:http://www.sportal.rs/news.php?id=57389

Dusko Tosic?
Jovan Damjanovic?
Nemanja Tomic?

a s druge strane:
Vladimir Volkov?
Dusan Tadic?

Povredio mu se jedan orac on odma ubacuje drugog jos umisljenijeg,jos goreg........Dusan Tadic je nikakav spram ovog fudbalskog maga
Tosic koji svaki 17. centarsut uspe da podigne loptu i to je uspeh kad je odlepi od zemlje,Volkov je objektivno slabiji igrac od njega nema govora tu
Imamo naravno i nezaobilaznog bukvu u napadu rasnog golgetera 3.austrijske lige sada haubicu Cacanskog Borca.......lepo lepo,treba da se proturi napolje

Djura Snajder se sad nece javiti da kritikuje selektora jer mu je ubacio NT7 e jos da je i Babovica stavio pa da dozivljaj bude kompletan da moze na miru da ga hvali po medijima i pljuje kriticare.....da je nezadovoljan sto se ne guraju partizanovi igraci koje treba da uvalja govori i to da se zalio na nepozivanje NT7,Babovica i Stojketa sva trojica zreli za valjanje........Volkova nije ni pomenuo pa naravno tek je stigao........
a i Lukoje i Adzoje su dobili svoje adute koje treba gurnuti napolje,Dusko Tosic i Milan Vilotic nisu slucajno tu,zar ne?
I roba koju niko nece as Cacana koga ni iz 2 poziva (3 meca) ne mogu prodati no nadajmo se da je treca sreca sada.......
Nego jeste li primetili nema majstora sredine Milijasa i Veselog?
za ovog drugog mi je jasno dobio je angazman.........jos samo Damjana da ugura negde i moze se smatrati najuspesnijim selektorom u istoriji

Osecam da ce nakon jucerasnje blamaze reprezentacija da potreci onako SRPSKI

A evo i dugo zeljenog spiska:http://www.sportal.rs/news.php?id=57389

Dusko Tosic?
Jovan Damjanovic?
Nemanja Tomic?

a s druge strane:
Vladimir Volkov?
Dusan Tadic?

Povredio mu se jedan orac on odma ubacuje drugog jos umisljenijeg,jos goreg........Dusan Tadic je nikakav spram ovog fudbalskog maga
Tosic koji svaki 17. centarsut uspe da podigne loptu i to je uspeh kad je odlepi od zemlje,Volkov je objektivno slabiji igrac od njega nema govora tu
Imamo naravno i nezaobilaznog bukvu u napadu rasnog golgetera 3.austrijske lige sada haubicu Cacanskog Borca.......lepo lepo,treba da se proturi napolje

Djura Snajder se sad nece javiti da kritikuje selektora jer mu je ubacio NT7 e jos da je i Babovica stavio pa da dozivljaj bude kompletan da moze na miru da ga hvali po medijima i pljuje kriticare.....da je nezadovoljan sto se ne guraju partizanovi igraci koje treba da uvalja govori i to da se zalio na nepozivanje NT7,Babovica i Stojketa sva trojica zreli za valjanje........Volkova nije ni pomenuo pa naravno tek je stigao........
a i Lukoje i Adzoje su dobili svoje adute koje treba gurnuti napolje,Dusko Tosic i Milan Vilotic nisu slucajno tu,zar ne?
I roba koju niko nece as Cacana koga ni iz 2 poziva (3 meca) ne mogu prodati no nadajmo se da je treca sreca sada.......
Nego jeste li primetili nema majstora sredine Milijasa i Veselog?
za ovog drugog mi je jasno dobio je angazman.........jos samo Damjana da ugura negde i moze se smatrati najuspesnijim selektorom u istoriji

Osecam da ce nakon jucerasnje blamaze reprezentacija da potreci onako SRPSKI

Šta sam ti ja rekao? :D

Samo sam se zahebao za Jankovića, na desnom krilu, ali tu je Nemanja Tomić još genijalnije rješenje... :mrgreen:...

Ja više nemam snage ni da psujem majku, oca, familiju... ovoj mutavoj kreaturi...

Ne znam šta bi to toliko u kratkom periodu moglo da se promijeni pa da vidimo EURO 2012. Znam da kad je gusto mi grzemo ali više nije u pitanju jedna utakmica nego čitav serijal teških i odlučujućih i fosna na mjestu selektora + što mnogi budu pozvani u reprezentaciju bez obzira što su van forme.
Volkov je zaslužio mjesto, u svakom slučaju, ali ako pozove Volkova odmah mora i nekog iz Zvezde i taj plemenski način razmišljanja će nas ubiti

fss.jpg

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Stanković
- Raća
- Tošić (lijevo)
- Janković (desno)
- Pantelić (špic)

Rezerve:
- Brkić
- Karleuša Tošić
- Rajković
- Milijaš
- Veseljko
- Tomić

Da je pametan pa da sutne Bambija desno a Volkov da mu igra levo krilo, bog da nas vidi u odsustvu Krasica. Ili onu Anticevu postavu sa Lanetom na levom krilu. A Zigic?

Da je pametan pa da sutne Bambija desno a Volkov da mu igra levo krilo, bog da nas vidi u odsustvu Krasica. Ili onu Anticevu postavu sa Lanetom na levom krilu. A Zigic?

Žigić povrijeđen, a i da nije povrijeđen ne znam kako bi bilo da nam igra čovjek iz druge engleske lige koga niko nije htio, a pitanje je i da li će biti standardan u Birmingemu! Mada, teško da imamo nekoga boljeg! :think:

E moj strucnjaku......cim je tebi dovoljno nereseno s ovim pacerima khm.......Zivadinova skola nema sta.......:dash: jos da pocne da ubedjuje narod kako je severna irska kvalitetan protvinik i da u prilog tome doda prolazak Samroka u LE
Da li on stvarno racuna na 3 boda s Slovenijom tamo?bod je plafon

Jovan Damjanovic!?!?!?!?!?!
- Зар се овај још није продао :udriglavu: докле да га зове???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
''Iskreno, nisam imao pojma o tome i ako je tako, onda je to sjajna stvar za Kragujevac! Inače, i dalje ostajem pri tvrdnji da sportski objekti u gradovima širom Srbije treba da nose imena ljudi koji su zadužili sport'', rekao je Karadžić za ''Alo''.
Очај и туга...ипак је један Мишел Платини у Старој пазови:hahaha:

- Jorgačević
- Kolarov
- Ivanović
- Biševac
- Subotić
- Stanković
- Raća
- Tošić (lijevo)
- Janković (desno)
- Pantelić (špic)

Rezerve:
- Brkić
- Karleuša Tošić
- Rajković
- Milijaš
- Veseljko
- Tomić

Povampireni Bole Jankovic igra??? :eek::eek::klap: Zonpi je skrenuo s uma,definitivno...Jos da zove Bastu koji je u prethodne dve godine 4 puta lomio nogu..

1. Jorgačević
2. Ivanović (desni bek)
3. Kolarov (lijevi bek)
4. Biševac (štoper)
5. Rajković (štoper)
8. Tošić (desno krilo)
10. Sulejmani (polušpic)
11. Tadić (lijevo krilo)

Rezerve:
- Brkić
- Volkov
- Ninkov
- Ninković
- Stanković
- Ljaja
Meni bi ipak Ninkovic imao prednost umesto Kuzme..Nine je kompletan igrac,a za Kuzmu mi se sve vise cini da je balvan i da smo ga trebali ostaviti Svajcarcima..

Bas me zanima sta bi rekao kad bi ga neko od ovih novinara pitao gde su Tadic,Volkov,Kaludjerovic a ne da mu postavljaju sablonska pitanja........mislim da bi se useprtljao mucao bi samo tako........
kaze velika je konkurencija na poziciji Tomica,ako se ne varam na densom krilu,a na tom desnom krilu imamo Krasica (povredjen) Kasaia i D.Lazovica (koji je jos zelen),ili sa rotacijom Tosica i Tadica (koga iz samo njemu znanog razloga ne poziva).......
I ovog Damjanovica aman vise sto ga ne uvaljaju ne ide dobro nesto ta roba.....Veseli,Mrdak,Petronije su odlicno uvaljani ali ovaj i Miric nesto slabo idu......

A tu je i Dulence mag na levom boku......kakvu retardiranu facu slozi kad se zatrci s loptom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back