tole je antica doveo...tole ga smenio....
mnogo gore stanje je bilo pre toleta nego sad..
Koji si ti sad?
Tole ga je doveo to je ok,ali sto ga je menjao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tole je antica doveo...tole ga smenio....
mnogo gore stanje je bilo pre toleta nego sad..
Koji si ti sad?
Tole ga je doveo to je ok,ali sto ga je menjao?
jer su svi bili nezadovoljni posle mundijala i slovenije...covek nije mogo da sanja sta ce da bude...i ti si isto psovao antaru posle mundijala....znam te tico![]()
Svi su bili nezadovoljni to stoji ali u kvalifikacijama smo zacrtali plan da se plasiramo na SP i svi su na sva usta govorili da je to ogroman uspeh a na SP sta napravimo. Kada smo otisli na SP onda se pricalo o prolazenju u grupi a kada nismo to uspeli onda se pricalo o nekakvom cetvrtfinalu? Ekipa koja je otisla na SP je svakako mogla da napravi mnogo jer su bili uigrani gotovo savrseno a atmosfera u ekipi je bila nikad bolja. Ali splet nesrecnih okolnosti koji nas je zadesio nas je sprecio da odemo korak dalje. Neobjasnjiv potez Kuzmanovica protiv Gane u utakmici u kojoj smo dominirali nas je kostao prolaska grupe. Dobijenu utakmicu smo izgubili greskom koju nikada nisam video na fudbalskom terenu. Protiv Nemaca smo pokazali ko smo i sta smo i pokazali smo da imamo ekipu za visoke ciljeve. E onda onda u utakmici koja je odlucivala o prolasku dalje gde smo odigrali gotovo savrseno prvo poluvreme nas je dokrajcila. Krasic promasuje prazan gol i jos nekoliko lepih prilika bas kao protiv Gane, sudija nije svirao cist penal koji bi nas odveo dalje i sta dalje reci? Jednostavno nas nije htelo a znali smo za bolje.
jer su svi bili nezadovoljni posle mundijala i slovenije...covek nije mogo da sanja sta ce da bude...i ti si isto psovao antaru posle mundijala....znam te tico![]()
mundijal,slovenija i selektor pod suspenzijom od UEFE,..sta covek da misli???![]()
Taj selektor je mogao od kuce da vodi reprezentaciju bolje nego ovaj vas patuljak
da..tacno...ali svi smo bili tada razocarani i svima je antic bio kriv...i jos kazna od uefe...
adm 1
pisao si protiv antica...sto pusta zigica,sto zove panteliju,sto igra milijas...pa kad je antic iz inata savezu pravio isti spisak ti si ga kritikovao...sto ga nema ljajic i tako to...
adm 1
pisao si protiv antica...sto pusta zigica,sto zove panteliju,sto igra milijas...pa kad je antic iz inata savezu pravio isti spisak ti si ga kritikovao...sto ga nema ljajic i tako to...
ovo za Zigica ok gresio sam,pod utiskom slabijeg izdanja na SP,medjutim skontao sam da nemamo boljeg
I ja sam mu zamerao i za Milijasa i za Racu i za Pantelica (iako mogu da odigraju dobro) i danas stojim iza tih reci. Milijas se malo popravio u Vulverhemptonu i izborio se za mesto u prvih 11 ali je i dalje igrac za klupu u nasoj reprezentaciji pre svega zbog toga sto je spor i metiljav. Pantelic kao jedini spic ne moze da napravi nista, u paru sa nekim moze da napravi neku asistenciju ili tako nesto ali sam... O Petrovicu necu trositi reci, sa sadasnjom formom on je igrac za klupu u Partizanu a za reprezentaciju vise nije ni za klupu isto kao i Ninkov.
umesto njakanja u desetercu o znojavom generalu i naricanja nad srpskim zemljama na utakmicama reprezentacije,kada ćemo mi VEĆ JEDNOM da napravimo ovakvu atmosveru i ovakvo zezanje,ali stvarno...???
Pantelic u prvoj postavi, osecam da ce da da gol![]()
Pantelic u prvoj postavi, osecam da ce da da gol![]()