Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
ovo ću gledat, one indijance uveče ni lud
sto be KOMRI...pa ce gi dobijemo garant...evo pazi...ima da bude 1:0 za nas...a gol ce da da Pantelija na asistenciju Radosava Petrovica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ću gledat, one indijance uveče ni lud
i meni isto pise.....aj sredi to
PRUZIMO PODRSKU NASOJ REPREZENTACIJI,SADA JOJ JE NAJPOTREBNIJA.....
sto be KOMRI...pa ce gi dobijemo garant...evo pazi...ima da bude 1:0 za nas...a gol ce da da Pantelija na asistenciju Radosava Petrovica...
Karadzić,Pižon,Đorić dokle bre više? oterali su Antaru, zbog čega? n***** ih sve u fudbal, čovek je za njih doktor fudbala!
podrška kome? ljudi koji ga vode ne poštuju taj dres a zašto bi mi trebali? pr. Lazović. Luković nek kaže Tole zašto su napustili reprezentaciju, neće jer nema m***
Karadzić,Pižon,Đorić dokle bre više? oterali su Antaru, zbog čega? n***** ih sve u fudbal, čovek je za njih doktor fudbala!
podrška kome? ljudi koji ga vode ne poštuju taj dres a zašto bi mi trebali? pr. Lazović. Luković nek kaže Tole zašto su napustili reprezentaciju, neće jer nema m***
Ja sam clan foruma koji je dosta pljuvao Toleta,Pizona i uopste cin smenjivanja Antare,Antic ima harizmu,ima znanje,taktiku,uneo je svezinu u nas fudbal,kucnu atmosferu,familijarne odnose,mnoge "fore" i elemente igre koji zadivljuju,i sve je lepo islo,nismo imali srece na prvenstvu zasluzili smo bar 1/8 finala po kvalitetu,medjutim nije trebao da ode Antic ni posle Grcke ni posle Slovenije stvari bi dosle na svoje mesto,da Tole nije rasplamsavao negativnu atmosferu po medijima a onda se vadio kako narod zeli da otera antica.....
ALI.....
Iz ove koze ne mozemo,ne mogu ja sad da bojkotujem reprezentaciju zbog toga sto Antic nije selektor,to cak verujem da i on sam ne radi,jednostavno zelim plasman na EURO 2012 ne interesuje me pod cijim vodjstvom HOCU U UKRAJINU I POLJSKU.....Verujem u plasman jer se ekipa nije raspala,ali ono sto koci isti jeste selektor i atmosfera,opet nadam se pobedama i prolasku,da povezemo 2 takmicenja.....
A sto se tice Lazovica i Lukovica sramota je da njihov (ne)patriotizam pravdamo Toletom ili mafijom u FSS,to njima ide na dusu sto su ostavili naciju,po meni bi Lukovica trebalo iskljuciti i za dogodine ne moze da glumi patriotu kad on hoce.....opet njihova stvar ali nemojmo ih vise pravdati stanjem u savezu,ne igra se za FSS vec za svoju zemlju
drugovi moji vi niste svesni da oni i još neki bojkotuju savez zbog Toleta, doće dan pa će završit isto kao Terzić, ja sam radio u fudbalu znam šta taj čovek radi, on hoda preko mrtvih za svoje ciljeve i zabole ga za fudbal, i on i bata Đora se igraju dok ne nalete na veću ribu pa popiju metak kao Bulatović ili ćorka kao Terzić, tuzno je što taj čovek ucenjuje igrače a mi pričamo o njihovom patriotizmu, ko zna shvatiće, jasno je Antara reko da je on kriminalac ja mu jedino zameram što je ćuto i pustio da ga pljuje čovek koji vredi manje od njega!
ajde da ja vas pitam, da li bi vi platili Toletu svoje mesto u Reprezentaciji? neće ni ova dvojica iz Zenitai to svi znaju kao što znaju da da se tako dolazi u Zvezdu i Partizan, ali stvarno dokle više? nemam ja ništa protiv tih momaka koji igraju ali mi smeta što i oni ćute, što nisu stali iza selektora, imali bi podršku javnosti...ja izdajicama ne praštam
smešno je da Borhu plaćamo silne pare a ima talentovanije dece po Srbiji, šaljemo skaute po L.Americi a ne po našoj zemlji. ne trebaju nama milioni da bi se ovde igrao fudbal, samo treba da uključimo mozak![]()
Slusaj prijatelju ja ti opet kazem ne igra se za savez,ako je tako sto ne izidju pred medije i kazu razlog zbog kog ne igraju za reprezentaciju?
Ostavimo sad Toleta,najnezgodniji je trenutak da se o tome raspravlja ko god da dodje bice slican kao prethodnik ne pita se samo on,mene interesuje reprezentacija a ne savez....
O Djoretu i Toletu necemo komentarisati samo cu reci NAJVECA BAGRA,OLOS,KOROV SRPSKOG FUDBALA,ANTIC JE ZA NJIH INTELEKTUALAC......ali nadam se plasmanu na euro i sa takvom upravom
ajmo onda na EURO![]()
Kad cemo da damo gol sa jednim spicem i to sa dve leve noge? Krasic probija kako hoce po boku ali dzaba kada nema kome da da loptu. Onaj panj samo namesta frizuru umesto da se uozbilji i zaigra malo. Nervira me igra Iraca raspali na spica pa ako preskoci nekog naseg mozda i uspe akcija a u odbrani svih 11 igraca u bunkeru. Subotic i Bisevac cuvaju jednog igraca kod prekida i to na 2 metra od njega i on pored njih daje gol. Sramota od igre, ovaj Pizon nema veze sa zivotom. Ubaci Ninkovica i Laneta jer ovo nema veze sa fudbalom.
Ladno je Pizon procitao moj post na forumu i izvrsio obe izmene.![]()
Sad mu kazi da podnese ostavku![]()