Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok Pizon vodi reprezentaciju Grobarima tu nece biti mesta pa stoga i ne treba da se odazivaju pozivima vec da krenu u bojkot!

Tebe bi trebalo banovati zbog sirenja navijackih strasti,bolje receno mrznje,dok god takvi budu slobodno lajali ova zemlja nece napredovati ni u kom pogledu....
Dokle vise sa tim podelama?Koji grobari,koje delije?Kako vam vise nije bre dosadno,sta vi predstavljate?Koje veze sa sportom ima to sto ces ti na derbiju da obuces crno belu duksericu poneses palicu i pirotehniku i sto ces vikati ua sudija ****** jedan,i sto ces lomiti stolice,i sto ces se pobiti sa slicnima samo u crveno beloj opremi,i sto ces stvoriti oblak dima na sportskoj manifestaciji i tako ugroziti i to malo fudbala oskudnog kvaliteta......
Da li navijaci Intera treba da bojkotuju reprezentaciju Italije zato sto nemaju reprezentativca?

@ pingvin
Naravno šabke da je ovo dobra atmosvera,ali dobro,šta ti znaš kad si pjevao samo na svadbama i rođendanima...:lol: ende .
Tvom generalu NIJE mesto na utakmicama reprezentacije Srbije,i sva sreća sve manje je svinjarija kao "Bulevar Ratko Mladić"i takvim glupostima kojima nije mesto na stadionu,nije to nikakva"srpska kulturna tekovina",u kafani-nemam ništa protiv ali stvarno,ali na utakmici-JOK !

Hahaha...

Atmosvera... Šta je tebi Šojić? :D
Ko si bre ti da odlučuješ kome je gdje mjesto?!
U rupu...!

Poslednja izmena:
Tebe bi trebalo banovati zbog sirenja navijackih strasti,bolje receno mrznje,dok god takvi budu slobodno lajali ova zemlja nece napredovati ni u kom pogledu....
Dokle vise sa tim podelama?Koji grobari,koje delije?Kako vam vise nije bre dosadno,sta vi predstavljate?Koje veze sa sportom ima to sto ces ti na derbiju da obuces crno belu duksericu poneses palicu i pirotehniku i sto ces vikati ua sudija ****** jedan,i sto ces lomiti stolice,i sto ces se pobiti sa slicnima samo u crveno beloj opremi,i sto ces stvoriti oblak dima na sportskoj manifestaciji i tako ugroziti i to malo fudbala oskudnog kvaliteta......
Da li navijaci Intera treba da bojkotuju reprezentaciju Italije zato sto nemaju reprezentativca?

:ok: :klap:

No batalimo polemiku
Nadam se da ovaj sastav moze nesto vise,mislim najbolje sto imamo u ovoj situaciji:

Jovanovic

Tosic Ljajic Krasic

Stankovic Kuzmanovic

Kolarov Bisevac Subotic Ivanovic

Jorgacevic

Pižon je najavio sličnu ekipu, samo što je umjesto povrijeđenog Kuzmanovića, Milijaš i umjesto Jovanovića, Pantelić...
Mislim da je ovo najjača ekipa trenutno ali... ja da sam trener meni Milijaš nikad ne bi igrao od početka, on je dobar za klupu i da uđe pred kraj tekme ako vodimo da nas poveže i da držimo loptu... ne volim spore igrače... mislim da su nam 2 centralna vezna spora... hajde Stanković i treba da igra kao najiskusniji i ok je kao zadnji vezni... ja bih stavio Matića da igra, ali njega nije ni pozvao...
Nadam se da će Jovanović ući umjesto Pantelića u drugom poluvremenu i da ćemo vidjeti kako će se snaći kao jedini špic, ja mislim da mu to nije prirodna pozicija...

Ovo ostalo je ok, samo mislim da je trebao zvati Tadića i dati mu šansu zadnjih 15 min umjesto Tošića...

Pižon je najavio sličnu ekipu, samo što je umjesto povrijeđenog Kuzmanovića, Milijaš i umjesto Jovanovića, Pantelić...
Mislim da je ovo najjača ekipa trenutno ali... ja da sam trener meni Milijaš nikad ne bi igrao od početka, on je dobar za klupu i da uđe pred kraj tekme ako vodimo da nas poveže i da držimo loptu... ne volim spore igrače... mislim da su nam 2 centralna vezna spora... hajde Stanković i treba da igra kao najiskusniji i ok je kao zadnji vezni... ja bih stavio Matića da igra, ali njega nije ni pozvao...
Nadam se da će Jovanović ući umjesto Pantelića u drugom poluvremenu i da ćemo vidjeti kako će se snaći kao jedini špic, ja mislim da mu to nije prirodna pozicija...

Ovo ostalo je ok, samo mislim da je trebao zvati Tadića i dati mu šansu zadnjih 15 min umjesto Tošića...

ne bi meni Milijas ni pogledao stadion
on i Petrovic bi mogli ruku pod ruku ko neke babe
ne sme moderan vezni igrac biti tako spor, neokretan, a u MIlijasevom slucaju i slabasan
na zalost mi cesto bas takve sporace potenciramo (Babovic, Milovanovic, Ilic, Vukic...)

ne bi meni Milijas ni pogledao stadion
on i Petrovic bi mogli ruku pod ruku ko neke babe
ne sme moderan vezni igrac biti tako spor, neokretan, a u MIlijasevom slucaju i slabasan
na zalost mi cesto bas takve sporace potenciramo (Babovic, Milovanovic, Ilic, Vukic...)

Za Petrovića si 100% u pravu, pa u posljednje vrijeme je i Lola Smiljanić bolji od njega (mada ni on nije neki igrač), ako je Pižonu baš bilo zapelo da zove nekog srednjaka iz Partizana trebao je zvati Smiljanića...
I za ovo ostalo se slažem, osim za Vukića, on je bio paklen igrač one 2,3 godine kad je bio u formi, kad je bio u Ukrajini.

Ne moze se igrati sa ovim sastavom,Pizon stvarno nema pojma.

Odbrana je dobra,vezni red los,napad ocajan.

Jorgacevic je dobar golman.Jedina izmena u odbrani bi bila Vidic umesto Subotica.Kolarov,Ivanovic i Bisevac su dobri igraci.

U veznom redu ima dosta problema.Krasic i narocito Tosic su dobri igraci,prava krila.Problem je sa centralnim veznim igracima.Stankovic nije dovoljno kreativan,Milijas je dosta slab,zna samo da centrira.

Umesto Stankovica i Milijasa treba uvek da igraju Ninkovic i Kuzmanovic.Obojica su odlicni tehnicari,dosta trce i kreativni su,narocito Ninkovic.

Prednost u odnosu na Ljajica treba da ima Sulejmani.Sulejmani je bolji igrac od Ljajica,plus to sto Ljajic nije standardan u Fiorentini.

Napad je ocajan,to je rak rana ove reprezentacije.Jedini spic koji valja je Mrdja.On je dosta brz.Zigic samo zna glavom,nije vest nogama.Pantelic nikako da se sastavi u reprezenataciji,najlosiji je.

Najgore je sto Pizon i nema koga od napadaca jos da pozove.Malo dobrih napadaca ima Srbija.Tu smo najtanji.

Mozda bi trebao da pozove Danijela Ljuboju iz Nice.Covek je bozanstvo u Francuskoj,tamo ga obozavaju navijaci.Brz je,vest sa loptom,odlican glavom,zapravo kompletan igrac,sjajan napadac.:rtfm:

Drugih kvalitetnih napadaca i nemamo.Tu smo limitirani.

Poslednja izmena:
Ne moze se igrati sa ovim sastavom,Pizon stvarno nema pojma.

Odbrana je dobra,vezni red los,napad ocajan.

Jorgacevic je dobar golman.Jedina izmena u odbrani bi bila Vidic umesto Subotica.Kolarov,Ivanovic i Bisevac su dobri igraci.

U veznom redu ima dosta problema.Krasic i narocito Tosic su dobri igraci,prava krila.Problem je sa centralnim veznim igracima.Stankovic nije dovoljno kreativan,Milijas je dosta slab,zna samo da centrira.

Umesto Stankovica i Milijasa treba uvek da igraju Ninkovic i Kuzmanovic.Obojica su odlicni tehnicari,dosta trce i kreativni su,narocito Ninkovic.

Prednost u odnosu na Ljajica treba da ima Sulejmani.Sulejmani je bolji igrac od Ljajica,plus to sto Ljajic nije standardan u Fiorentini.

Napad je ocajan,to je rak rana ove reprezentacije.Jedini spic koji valja je Mrdja.On je dosta brz.Zigic samo zna glavom,nije vest nogama.Pantelic nikako da se sastavi u reprezenataciji,najlosiji je.

Najgore je sto Pizon i nema koga od napadaca jos da pozove.Malo dobrih napadaca ima Srbija.Tu smo najtanji.

Mozda bi trebao da pozove Danijela Ljuboju iz Nice.Covek je bozanstvo u Francuskoj,tamo ga obozavaju navijaci.Brz je,vest sa loptom,odlican glavom,zapravo kompletan igrac,sjajan napadac.:rtfm:

Drugih kvalitetnih napadaca i nemamo.Tu smo limitirani.

Mnogo bre lupas prijatelju:think:
Kako moze da stavi Vidica kad je povredjen?
Kako moze Bisevac da bude ispred Subotica,kad Subotica traze Mancester,Arsenal,Celsi a Bisevca Psg?Jesi ti mozda gledao nekad Subotica ili cenis onako na osnovu toga da sto si video Bisevca u dresu Zvezde protiv Borca iz Cacka?Subotic je svetlosnu godinu ispred Bisevca,snazniji je,visi je,jede u duelima,deluje sigurno,igra cvrsce od Vidica za reprezentaciju,samo da znas bice on za par godina najbolji svetski stoper budi uveren
Krasic i Tosic nisu veznjaci oni su krilni napadaci,bar bi trebali biti
Milijasa smo apsolvirali medjutim on trenutno nema izbor igraca na toj poziciji.....Kacar je van forme,da li citas novine Kuzmanovic je POVREDJEN
Stankoviceva uloga nije kreativnost on je zadnji vezni,veliki radni,dobar sluga,ali los gospodar,ima dobar pas,jak sut i trenutno je nesto najbolje sto imamo na toj poziciji,cvrst je i gine za reprezentaciju
Kuzmanovic tu svoju minimalnu kreativnost prikriva opstim veznim stvarima,tako da....Ninkovic je sve samo ne kreativan,tipican borac,koji puno trci ima pas,nalik na Stankovica,to sto na SP nismo imali kako ti kazes kreativca pa je on bio na tom mestu ne znaci da je kreativan
Sulejmani je igrac koji u ovoj reprezentaciji treba da preferira desno krilo,ne moze Krasic da igra 90 minuta u istom ritmu Sulejmani i Tadic su idealne zamene za Krasica i Tosica....Ljajic ima gotovo savrsenu kontrolu lopte,Sulejmani je brzi sto odgovara krilu,Ljajic razmislja dok igra,ima savrsen pas,ima ideju kako da doturi loptu centarforu,i nikako ne moze na mestu AMF bolji da bude Sulejmani...sta ima veze da li igra u Fiorentini kad je decko majstor s loptom
Mrdja je povredjen na 6 meseci zaboravi da postoji
Zigic je trenutno najbolji,ali je i on POVREDJEN
Pantelic se bori,ali jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju,no kada imas 3-4 povredjena centarfora normalno je da ce igrati Pantelic pre tog tvog Ljuboje....i Pantelic je "drmao" u Ajaxu i Herti i sada u Olimpijakosu da po neki gol,Ljuboja je igrao za reprezentaciju i uradio NISTA,po toj logici sada je idealno pozvati Kezmana ili Despotovica koji daju golove......kakav bre Ljuboja Panta je za njega majstor fudbala,videces kad mu Ljajo namesti prilike ima sve da prsti

Млада фудбалска репрезентација Србије одиграће пријатељску утакмицу против врњака из Бугарске у петак, 25. марта, на стадиону у Инђији. Меч ће почети у 14.30 сати, а цена улазнице је 200 динара.

ovo ću gledat, one indijance uveče ni lud

Млада фудбалска репрезентација Србије одиграће пријатељску утакмицу против врњака из Бугарске у петак, 25. марта, на стадиону у Инђији. Меч ће почети у 14.30 сати, а цена улазнице је 200 динара.

ovo ću gledat, one indijance uveče ni lud

PRUZIMO PODRSKU NASOJ REPREZENTACIJI,SADA JOJ JE NAJPOTREBNIJA.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back