- Poruka
- 15.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda da Luković nije dobio crveni se ne bi ni Kuzmanović vraćao nazad, a potom i napravio crveni...
I Luković nije nikakav heroj...
E pa sad da je Pera otisao pravo u policiju svega ovoga ne bi bilo. Lukovic dobio crveni Kuzmanovic se vratio nazad i lupio loptu rukom... Lukovic mu je rekao da tako treba da je odalami rukom i zato je on kriv... sad preterujes malo.
Nije Lukovic heroj ali nije ni kriv za lose izdanje reprezentacije gde jednostavno nismo imali srece, lopta nije htela u gol a primali smo naivne golove sopstvenim glupostima. Dakle sami smo sebe pobedjivali. Da su svi igraci igrali onako kao protiv Nemacke niko ne bi mogao da nam se suprostavi na SP garantujem, ali mi protiv slabijih protivnika uvek ulazimo sa manje zara i puni sebe i zato i prolazimo onako kako prolazimo. Antic je to malo promenio ali neke stvari ne mozes izbaciti iz glave hrpi ludih Srba.
Zezam se...šta bi bilo - kad bi bilo...
I protiv Nemaca smo imali mnogo sreće, al' 'ajde, pobedi se u zube ne gleda...
Problem protiv Australije je je bio naš mentalitet, što mi nismo razmišljali o Australiji, već smo bili u osmini finala, i onda smo gledali da li ćemo sa Englezima ili sa Amerima, bolje sa Amerima, da im yebemo kevu, onda otvoren put ka finalu, i tamo bi mogli sa Špancima, pa šta bog da...to nas je zayebalo...
Ako se stadion u Nisu napravi ja cu muuda svoja da izedem....toj lazu vec vek ipo...od kada sam se rodio stalno ga grade....
Pa *** to je tacno,nasa navala je izgledala kao da ne zeli da da gol,u fazonu kao mozemo mi kad hocemo da im ga cusnemo ali i ne mora.....
Izvini molim te i Djokovic je otkazao mec sa Indijom da bi mogao bolje da se pripremi za Masters turnire u Indijan Velsu i Majamiju. U vaterpolo i plivanje nisam narocito upucen tako da ne mogu puno o tome da kazem. Mada, fudbaleri igraju vise puta godisnje za reprezentaciju nego sto to cine plivaci pa im (plivacima) zato igranje za reprezentaciju ne predstavlja narociti problem. Plus, priznanje za postignute rezultate najvise ide njima licno, pojedincima pre nego zemlji iz koje dolaze. On tamo mozda igra samo radi neke svoje licne satisfakcije u vidu osvajanja jedne od medalja a ne radi "casti reprezentacije svoje zemlje" ili nesto slicno.
Kakva imena ima ovaj Juventus,a igraju kao babe..
Žigić: "Igraću protiv Iraca!"
Iako je propustio meč protiv Vigana, Nikola Žigić kaže da ima vremena do petka i da će se oporaviti do duela sa Severnom Irskom.
Žigić nije igrao juče u Premijer ligi, ali se oseća bolje i nastavio je sa terapijama.
Stiže u Beograd.
"U klubu su korektni, znaju koliko mi znači nacionalni tim, dolazim u Srbiju", rekao je visoki napadač.
Veruje da će igrati.
"Mirovaću za vikend, a na teren bi mogao već u utorak, ima dovoljno vremena do petka da se oporavim i zaigram", rekao je naš internacionalac.
"Učiniću sve da budem u kombinaciji za tim, mišić je samo istegnut, imam zaista veliki motiv", dodao je Nikola Žigić.
Zigicu Srbine!!!!![]()
Sta dizete Zigica u visine zbog patriotizma, pa ako cemo po trudu, onda je Pantelic najbolji igrac. Koga briga sto se trudi ako ne zna.
Sta dizete Zigica u visine zbog patriotizma, pa ako cemo po trudu, onda je Pantelic najbolji igrac. Koga briga sto se trudi ako ne zna.