Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer su svi bili nezadovoljni posle mundijala i slovenije...covek nije mogo da sanja sta ce da bude...i ti si isto psovao antaru posle mundijala....znam te tico :)

Svi su bili nezadovoljni to stoji ali u kvalifikacijama smo zacrtali plan da se plasiramo na SP i svi su na sva usta govorili da je to ogroman uspeh a na SP sta napravimo. Kada smo otisli na SP onda se pricalo o prolazenju u grupi a kada nismo to uspeli onda se pricalo o nekakvom cetvrtfinalu? Ekipa koja je otisla na SP je svakako mogla da napravi mnogo jer su bili uigrani gotovo savrseno a atmosfera u ekipi je bila nikad bolja. Ali splet nesrecnih okolnosti koji nas je zadesio nas je sprecio da odemo korak dalje. Neobjasnjiv potez Kuzmanovica protiv Gane u utakmici u kojoj smo dominirali nas je kostao prolaska grupe. Dobijenu utakmicu smo izgubili greskom koju nikada nisam video na fudbalskom terenu. Protiv Nemaca smo pokazali ko smo i sta smo i pokazali smo da imamo ekipu za visoke ciljeve. E onda onda u utakmici koja je odlucivala o prolasku dalje gde smo odigrali gotovo savrseno prvo poluvreme nas je dokrajcila. Krasic promasuje prazan gol i jos nekoliko lepih prilika bas kao protiv Gane, sudija nije svirao cist penal koji bi nas odveo dalje i sta dalje reci? Jednostavno nas nije htelo a znali smo za bolje.

Svi su bili nezadovoljni to stoji ali u kvalifikacijama smo zacrtali plan da se plasiramo na SP i svi su na sva usta govorili da je to ogroman uspeh a na SP sta napravimo. Kada smo otisli na SP onda se pricalo o prolazenju u grupi a kada nismo to uspeli onda se pricalo o nekakvom cetvrtfinalu? Ekipa koja je otisla na SP je svakako mogla da napravi mnogo jer su bili uigrani gotovo savrseno a atmosfera u ekipi je bila nikad bolja. Ali splet nesrecnih okolnosti koji nas je zadesio nas je sprecio da odemo korak dalje. Neobjasnjiv potez Kuzmanovica protiv Gane u utakmici u kojoj smo dominirali nas je kostao prolaska grupe. Dobijenu utakmicu smo izgubili greskom koju nikada nisam video na fudbalskom terenu. Protiv Nemaca smo pokazali ko smo i sta smo i pokazali smo da imamo ekipu za visoke ciljeve. E onda onda u utakmici koja je odlucivala o prolasku dalje gde smo odigrali gotovo savrseno prvo poluvreme nas je dokrajcila. Krasic promasuje prazan gol i jos nekoliko lepih prilika bas kao protiv Gane, sudija nije svirao cist penal koji bi nas odveo dalje i sta dalje reci? Jednostavno nas nije htelo a znali smo za bolje.

da..tacno...ali svi smo bili tada razocarani i svima je antic bio kriv...i jos kazna od uefe...

Antic nije kriv sto je Kuzmanovic igrao rukom, nije kriv sto nam nisu sudili penal protiv Australije. Covek je lepo postavio taktiku protiv sve tri ekipe protiv kojih smo igrali i protiv svih smo odigrali cvrsto i pametno ali opet kazem da su nesrecne stvari na koje ne mozes uticati i koje su se dogadjale na tim utakmicama diktirale i krajnji rezultat. Covek koji je stvarao tim godinama na kraju je upropastio propust sudije u odlucujucoj utakmici. Kako da ne pukne?

Pa bolje Antić i sa krova gore da vodi reprezentaciju,nego onaj som sa klupe...Ali dobro ,tema je prežvakana više šta je tu je,činjenica je da su egoizam i lična sujeta kod Toleta ali i kod Antića učinili svoje i sada reprezentacija trpi zbog toga,a paradoksalno je da niko sada nije zadovoljan a digli su bili frku do neba,ni Antić što je najuren,ni Tole zbog rezultata i publike koja je protiv njega(gde prednjače Orlovi:lol:)ni Pižon što je glup,pre svega,kao i zbog rezultata i što je reprezentacija u blagom haosu,ni mi što pratimo sve to,niko...niko (pa i Antara verovatno između ostalog) nije zadovoljan zbog rezultata naravno,koji je izostao, a sada niko nije kriv,na primer Tole kao što je Antić bio kriv posle SP,nema to je izostalo...
Ispašće na kraju da su jedino krivi Orlovi i onaj majmun iz Đenove...:lol:

Poslednja izmena:
da..tacno...ali svi smo bili tada razocarani i svima je antic bio kriv...i jos kazna od uefe...

Bili smo razocarani,ali za Antica nijednu rec koja ga tereti nisam napisao.....covek je uradio sve da izbrise maximalno srpske navike slozio reprezentaciju,od jedne kante koju je nakon Klementea preuzeo Djukic i nanizao 5 utakmica (prijateljskih) bez pobede,covek je za manje od 2 godine napravio reprezentaciju sa ugledom,reprezentaciju koja je usla u top 15,reprezentaciju koja je otisla sa 1.mesta na sp,iako je nam je prognozirano 3.mesto u grupi kao maximum,reprezentacija je delovala sigurno,nije gubila dobijene utakmice u kvalifikacijama protiv farskih ostrva,litvanije,austrije,rumunije itd.....u prijateljski mecevima smo takodje odavali sigurnost dobili juznu koreju i svernu irsku sa po 1:0,alzir 3:0 i japan 3:0 i to sa rezervnom postavom,svaka pora ekipe je funkcionisala kako treba.....mec protiv Novog Zelanda je nagovestio pocetak krize,sa Poljskom je kriza nastavljena da se produbljuje (mada se igralo na losem terenu) goleada u BG-u sa Kamerunom je prikrila stvarne probleme (kao kad si bolestan pa umesto da lecis uzroke,ti cepnes brufen i umine ti bol) efikasnost je bila nas problem......sa Ganom smo igrali dobro se drzali,nisu bili superiorni nad nama,za razliku od prethodnih godina kada se nismo ni kvalifikovali ili smo gubli sa po 5-6:0 ovog puta dobro izdanje protiv Gane i neobjasnjiv potez Rastka Stojkovica ovaj Zdravka Kuzmanovica.....sa Nemackom je do izrazaja dosao nas mentalitet da smo najjaci kad je najteze,osim sto smo igrali s Nemcima koji su razbili Australiju igrali smo pod imperativom pobede,i dobili ih,necemo da spekulisemo pobeda je pobeda,imali su svabe sanse za gol,ali smo ih imali i mi.....s Australijom na scenu stupa druga,negativna strana naseg mentaliteta da smo ih vec prosli u glavama i tu je bio kraj.....onda pocinje medijska hajka na Antica,te menjacemo ce ga te necemo,te losa je atmosfera u savezu te Antic je napravio reprezentaciju,te doziveli smo neuspeh te uspeh je sam plasman,igra recima i zivcima tako je prosao Jul i Avgust....poraz od Grcke u tavkoj atmosferi pogorsao je stanje reprezentacije.......farska ostrva smo dobili i cinilo se da se reprezentacija vraca u kolosek,a onda smo igrali 1:1 sa Slovenijom to nije bilo dobro,medjutim nije bilo ni toliko tragicno mogle su ove kvalifikacije da se podnesu i sa tim "kiksom" iako je slovenija jedna cvrsta ekipa.....da je Antic ostao sigurno bi bilje bilo,ali treba pruztiti podrsku ovoj tarabi ma koliko bio nespoboan smesan,nepismen,neprosvecen,glup,ogranicen,bez autoriteta,kolebljiv,treba cela nacija da stane uz njega da se nadamo da cemo dobiti ove utakmice protiv realno slabijih protivnika koje medjutim znaju da nam zagorcaju zivot......NAPRED SRBIJO

adm 1
pisao si protiv antica...sto pusta zigica,sto zove panteliju,sto igra milijas...pa kad je antic iz inata savezu pravio isti spisak ti si ga kritikovao...sto ga nema ljajic i tako to...

I ja sam mu zamerao i za Milijasa i za Racu i za Pantelica (iako mogu da odigraju dobro) i danas stojim iza tih reci. Milijas se malo popravio u Vulverhemptonu i izborio se za mesto u prvih 11 ali je i dalje igrac za klupu u nasoj reprezentaciji pre svega zbog toga sto je spor i metiljav. Pantelic kao jedini spic ne moze da napravi nista, u paru sa nekim moze da napravi neku asistenciju ili tako nesto ali sam... O Petrovicu necu trositi reci, sa sadasnjom formom on je igrac za klupu u Partizanu a za reprezentaciju vise nije ni za klupu isto kao i Ninkov.

adm 1
pisao si protiv antica...sto pusta zigica,sto zove panteliju,sto igra milijas...pa kad je antic iz inata savezu pravio isti spisak ti si ga kritikovao...sto ga nema ljajic i tako to...

Nikad konkretno protiv Antica,u smislu da ga vredjam i pljujem,tacno nije mi bilo jasno sto nema Ljajica kome je jos to bilo jasno?Kome je bilo jasno sto su Milijas i Pantelic konstantni na svakoj prozivci bili,Milijas je sada bolji nego tad,ovo za Zigica ok gresio sam,pod utiskom slabijeg izdanja na SP,medjutim skontao sam da nemamo boljeg

I ja sam mu zamerao i za Milijasa i za Racu i za Pantelica (iako mogu da odigraju dobro) i danas stojim iza tih reci. Milijas se malo popravio u Vulverhemptonu i izborio se za mesto u prvih 11 ali je i dalje igrac za klupu u nasoj reprezentaciji pre svega zbog toga sto je spor i metiljav. Pantelic kao jedini spic ne moze da napravi nista, u paru sa nekim moze da napravi neku asistenciju ili tako nesto ali sam... O Petrovicu necu trositi reci, sa sadasnjom formom on je igrac za klupu u Partizanu a za reprezentaciju vise nije ni za klupu isto kao i Ninkov.

Sve što si rekao potpisujem, osim za Ninkova... mislim da nemamo bolju rezervu Ivanoviću... Za mene je Ninkov bolji od Rukavine!

umesto njakanja u desetercu o znojavom generalu i naricanja nad srpskim zemljama na utakmicama reprezentacije,kada ćemo mi VEĆ JEDNOM da napravimo ovakvu atmosveru i ovakvo zezanje,ali stvarno...???:D:D

I ovo je kao dobra atmosfera... pijani engleski bogataši urliču...

Ti vjerovatno nikad nisi ni bio ni na kakvoj utakmici... a i bolje što nisi... jer nikome ne trebaju neznalice koje najveću srpsku kulturnu tekovinu, deseteračke narodne pjesme ismijavaju i dovode u vezu sa ovim što si gore pomenuo...

@ pingvin
Naravno šabke da je ovo dobra atmosvera,ali dobro,šta ti znaš kad si pjevao samo na svadbama i rođendanima...:lol: ende .
Tvom generalu NIJE mesto na utakmicama reprezentacije Srbije,i sva sreća sve manje je svinjarija kao "Bulevar Ratko Mladić"i takvim glupostima kojima nije mesto na stadionu,nije to nikakva"srpska kulturna tekovina",u kafani-nemam ništa protiv ali stvarno,ali na utakmici-JOK !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back