Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj drug je is'o u BG da gleda mec sa Estonijom,znaci rekao mi je da je Tole poslao autobuse po svim vecim gradovima,znaci ko hoce moze ima besplatan prevoz i besplatnu kartu za mec ali pod uslovom da na stadionu aplaudiraju Stojketu,pevaju grobarske pesme i skandiraju "Ciganske piicke!!!" A sve u fazonu da se nadjacaju oni navijaci koji su protiv Stojketa a ujedno i Toleta....

:rotf::rotf::rotf: Jesi li mu rekao da je prvi april vec odavno prosao?;):mrgreen:

Nije korektno menjati Toleta bar dok ne bude izrecena kazna,ako uefa kaze da smo mi krivi onda je ON odgovoran i mora da ispravlja zabrljano.....
Za Ljajica se konacno nadam da ce dobiti poziv protivu Bugara,i Sulejmani,Kaludjerovic,event Matic,a da ce Ziga,Panta,Milijas malo da pauziraju.....
Ali sta nam vredi Ljajic bez "cvrste ruke" tj. bez normalnog trenera....Pelegrini je u Realu imao skoro sve sto ima Murinjo (nemoj sad neko da kaze da Real dobija zahvaljujuci DI marii,Kediri i Karvalju)....znaci trener mora biti dobar.....igrace imamo kvalitetne,u Evropi jace imaju Spanci,Holandjani sa Nemcima smo uz dobru taktiku pokazali kako se igra,verujem da smo i s Italijanima i pored kreature od trenera mogli nesto da uradimo......Dok su Kapelo i Maradona siljili onu stvar Levu i hteli da se "trkaju" s njima,i PUKLI sa 3-4 gola razlike,dotle je NAS MISTER izanalizirao sve lepo postavio taktiku i doneo rezultat......neki ce reci sreca nas je posluzila da Klose dobije karton,ok,ali je onda sreca posluzila Ganu da Lukovic dobije karton i mnogi drugi primeri.......ANTARA JE IZMISLIO FUDBAL ZA OVOG PACOVA.....
On je mogao da dobije SLovence (Estonce da ne pominjem) da nije radio pod pritiskom,te menjace ga,te nece......jedini srpski strucnjak koga cenim za mesto selektora pored uvazenog gospodina Antica jeste BORA MILUTINOVIC s tim da nije pao na teme da dodje u nas savez i da mu tajkuni na celu sa toletom diriguju ko ce da igra...covek je odveo svako "djubre" od reprezentacije na sp koje je vodio u karijeri........

A koga bismo mogli boljeg u ovom trenutku naci na mesto predsednika?opet nekog okorelog dinosaurusa kao Toleta,koji preziveo socijalizam,komunizam,prvu tranziciju,izolaciju,drugu tranziciju,demokratizaciju i ostao na nogama,metuzalem ima 70 godina,i 69 godina iskustva u pljacki i opstajanju......
ako ce nam vratiti Antaru za selektora sto da ne?

Pazi,Antaru posle onakvog sramnog teranja bi mogao da vrati jedino Abramovic,ako uleti sa nekom kintom u FSS...Salu na stranu,ali postoji opcija da ovaj glavonja hoce da se ugura u fotelju...Druga,i mnogo realnija opcija je da se kampanja protiv Toleta kuva u Lukicevoj kuhinji...Zvezdi ocigledno smeta Karadzic i voleli bi svog coveka na celu FSS(recimo Piksi),u tandemu sa recimo nesrecnim Mihom na poziciji selektora...U onom incidentu u Djenovi sigurno ima makar malo Lukicevog uticaja,obzirom na to da su inicijatori nemira pripadnici ekstremne grupe navijaca,koje imaju svog predstavnika u UO Zvezde(i koga su se Lukic i saradnici brze bolje resili posle ovih sranja,kao kolateralne stete)...Tole nije cvecka,ja sam prvi za to da on ode ako se nadje neki normalan covek za predsednika FSS....Ali ovako sam krajnje pesimistican sto se cele situacije tice

Pazi,Antaru posle onakvog sramnog teranja bi mogao da vrati jedino Abramovic,ako uleti sa nekom kintom u FSS...Salu na stranu,ali postoji opcija da ovaj glavonja hoce da se ugura u fotelju...Druga,i mnogo realnija opcija je da se kampanja protiv Toleta kuva u Lukicevoj kuhinji...Zvezdi ocigledno smeta Karadzic i voleli bi svog coveka na celu FSS(recimo Piksi),u tandemu sa recimo nesrecnim Mihom na poziciji selektora...U onom incidentu u Djenovi sigurno ima makar malo Lukicevog uticaja,obzirom na to da su inicijatori nemira pripadnici ekstremne grupe navijaca,koje imaju svog predstavnika u UO Zvezde(i koga su se Lukic i saradnici brze bolje resili posle ovih sranja,kao kolateralne stete)...Tole nije cvecka,ja sam prvi za to da on ode ako se nadje neki normalan covek za predsednika FSS....Ali ovako sam krajnje pesimistican sto se cele situacije tice

Ovako,i ja sam svestan da Antaru niko vratiti NE MOZE,jer mislim da njemu nije stalo do toga,pogotovo ne dok mu ne isplate dugovanja,pogotovo ne u situaciji kada su kvalifikacije prakticno izgubljene,nece covek da gubi svoj ugled zbog tamo nekog pijona koji je zeznuo stvari....
Mi realno nemamo coveka za predsednika......piksi je trener nagoje dobro mu ide,vec je bio predsednik i sumnjam da ce sada napustiti japan.....miha ako ga oteraju iz viole cekace da udje u repku.....pijon moli boga da sve ispadne kako treba te da ove kvalifikacije privede kraju....tole je ipak dovoljno jak igrac i sumnjam da ce pustiti fotelju,samo se bacaka frazama.......ja to onako na prvi pogled rekoh "ako ce nam vratiti antaru" s obzirom na naslov,ali mislim da Antica sem 2 miliona ne interesuje nista u vezi saveza,verovatno ce odraditi jos neki ugovor u spaniji,ili mozda preuzeti neku selekciju i odvesti je na ep......
medjutim,ako ne mozemo antaru moramo traziti neko oblje resenje od kreature.....ali opet jedino BORA a njega mislim da nece dovesti pa da mu nude 5 miliona godisnju platu,odbijao ih je x puta....aleksandar stanojevic je dobro poceo u partizanu i ne bi bilo dobro da prekida posao,treba ga pustiti da to zavrsi a i premlad je za selektora,ipak tu treba autoritet......aleksandar jankovic takodje.....priliku mozda ceka i dragoslav stepanovic koji je "ispusio" 2008. i u losim je odnosima sa Toletom......
Ako ce "Lukicevci" na celo saveza,onda TOLE OSTAJ MANJE SI ZLO:bye:
santrac objektivno mozda i nije toliko los strucnjak,u svakom slucaju bolji od pijona.....jedino da miljanica restauriramo ;)

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ste suzili kandidate za predsednika. Ako dodje do izbora, ko zna ko ce se sve prijaviti. Ima toliko bivsih igrackih zvezda, tako da mi mozemo samo da pretpostavimo ko bi se kandidovao. Ja se samo nadam da kad Tole ode (kad god to bude) da ce doci covek fudbala, a ne privrednik.

Nije lako naći pravog čoveka za tako odgovornu funkciju.
Jer čovek koji odgovara tom opisu trebao bi da bude istinski zaljubljenik u fudbal i reprezentaciju, koji neće dozvoliti nikakav uticaj sitnih menadžerčića koji guraju svoje igrače i nude pare za reprezentativni dres.
Teško je naći takvog čoveka u Srbiji, ali u ovom trenutku podržao bih bilo koga samo da ne gledam više Karadžića kako uništava srpski fudbal.

Budimo realni,u ovoj zemlji se sve vrti oko politike,tako da je ne moguće očekivati da jedan čovek dođe i da sam rešava nagomilane probleme u srpskom fudbalu.Ko može da se suprotstavi recimo fudbalskim menadzerima iza kojih stoje okoreli kriminalci i dileri droge?Samo država,to jest organi gonjenja, i to pod uslovom da postoji politička volja za tako nešto.
Kod nas imamo slučaj da smo imali predsednika iz gore pomenutog miljea,kao što je Terzić,koji je negirao da postoji problem uopšte,i imamo slučaj Toleta koji ne negira postojanje problema te vrste,ali kaže da time moraju da se pozabave nadležni organi i što je najgore,U PRAVU JE!:mrgreen:
Ja njemu zameram što nije podelio odgovornost sa Antićem,jer ga je on i doveo,a posle neuspeha smenio, da bi kao ljiga samo nastavio tu da smrdi,i kao "nikom ništa idemo dalje"...
Aj iskreno...da smo dobili Australiju,pa da smo išli na SAD,(ko zna možda ih i prošli) Antić bi i dalje bio selektor i ko bi vikao "Tole odlazi"? Ko? I ako je meni lično najviše smetalo njihovo zamajavanje sa pričama o reflektorima o novim stadionima(barem su neke reflekore mogli da obezbede,nije to ne znam šta),jer je po meni infrastruktura među najvećim problemima u fudbalu kod nas.Treba biti realan,njihov sukob je geneza nastanka raspada sistema.Već sam pisao o tome o aroganciji obojce na uštrb reprezentacije.Ovo jeste državno pitanje,jer predsednik ne može da spreči muvanje i kurte i murte okolo,iz razloga što se protiv njih ne vodi postupak,odnosno zato što su slobodni ljudi.Kako će predsednik da spreči duple ugovore između kriminalca i nekog igrača?Kriminalac treba da bude u zatvoru,a igrač treba da prijavi ako mu se eventualno preti...e to mi nemamo...sve je do političke volje...
I pored svega, zbog atmosvere Tole mora da ode...

Poslednja izmena:
Budimo realni,u ovoj zemlji se sve vrti oko politike,tako da je ne moguće očekivati da jedan čovek dođe i da sam rešava nagomilane probleme u srpskom fudbalu.Ko može da se suprotstavi recimo fudbalskim menadzerima iza kojih stoje okoreli kriminalci i dileri droge?Samo država,to jest organi gonjenja, i to pod uslovom da postoji politička volja za tako nešto.
Kod nas imamo slučaj da smo imali predsednika iz gore pomenutog miljea,kao što je Terzić,koji je negirao da postoji problem uopšte,i imamo slučaj Toleta koji ne negira postojanje problema te vrste,ali kaže da time moraju da se pozabave nadležni organi i što je najgore,U PRAVU JE!:mrgreen:
Ja njemu zameram što nije podelio odgovornost sa Antićem,jer ga je on i doveo,a posle neuspeha smenio, da bi kao ljiga samo nastavio tu da smrdi,i kao "nikom ništa idemo dalje"...
Aj iskreno...da smo dobili Australiju,pa da smo išli na SAD,(ko zna možda ih i prošli) Antić bi i dalje bio selektor i ko bi vikao "Tole odlazi"? Ko? I ako je meni lično najviše smetalo njihovo zamajavanje sa pričama o reflektorima o novim stadionima(barem su neke reflekore mogli da obezbede,nije to ne znam šta),jer je po meni infrastruktura među najvećim problemima u fudbalu kod nas.Treba biti realan,njihov sukob je geneza nastanka raspada sistema.Već sam pisao o tome o aroganciji obojce na uštrb reprezentacije.Ovo jeste državno pitanje,jer predsednik ne može da spreči muvanje i kurte i murte okolo,iz razloga što se protiv njih ne vodi postupak,odnosno zato što su slobodni ljudi.Kako će predsednik da spreči duple ugovore između kriminalca i nekog igrača?Kriminalac treba da bude u zatvoru,a igrač treba da prijavi ako mu se eventualno preti...e to mi nemamo...sve je do političke volje...
I pored svega, zbog atmosvere Tole mora da ode...

Ne bi se slozio da je neuspeh.......pre kvalifikacija mi smo bili 30. i neka reprezentacija,sanse za prolaz davane su Francuzima i Rumunima cak su govorili da ce i Austrija biti ispred nas,a onda je Antic odveo selekciju direktno....
Sad Tole kaze da je to bio neuspeh,a danas je izjavio da iza njega stoje rezultati i da nece otici iz saveza....a koji to rezultati?pa one koje je Antic napravio,sigurno se ne skriva iza 1:3 od Estonije......
Menjanje Antica je bila katastrofalna greska,a jos veca je bila stalno komesanje po medijima te menjaju ga te ostavljaju ga.....hrvati nisu prosli na sp ali je bilic ostao.....englezi su zabelezili veci neuspeh od nas s obzirom da su planirali borbu za titulu,a kapelo je ostao.....imamo i primere italije,brazila i argentine koje su 2 dana nakon eliminacije smenile selektore i okrenule se pripremama za naredni ciklus.....mi smo juna ostavili antica....jula je kao bilo relativno mirno sto se toga tice.....avgusta pre Grcke Tole "preti" da ce ga promeniti......nakon Grckega ostavlja......pocinje novi ciklus 3:0 protiv farana,svi srecni kazu moglo je i vise ali na dobrom smo putu TO JE TO,onda 1:1 protiv Slovenije (sto nije los rezultat ako uzmemo u obzir nova komesanja tih dana po novinama,i ako uzmemo u obzir da slovenci nisu naivna ekipa),i onda juri Antica......da ga je ostavio bilo bi bolje ali ne kao u prethodfnom ciklusu jer je celog leta rusio atmosferu koju je MISTER gradio 2 gdine.....
prema tome kako smo stihijski doveli trenera tj pojavu na klupi,tako cemo uraditi i sa predsednikom doci ce toletova porduzena ruka i ostace sve isto,ili apsolutno nemogucim slucajem neko posten koji ce biti najuren nakon kvalifikacija koje cemo zavrsiti na 5. mestu u grupi......
Da je ostavio na miru Antaru i pruzio mu apsolutnu podrsku letos umesto sto ga je pljuvao danas bismo imali 3 boda od farana,verovatno 3 slovenije,3 od estonije i bar neresenu s zabarima,verovatno bi i grke dobili u prijateljskoj,jer koliko god antic imao harizmu na svakog zujanje medija utice......a i niko ne bi pominjao ostavku toleta,ovako je isti zeznuo struku a sada mu kriv djavo kad zele da ga menjaju,a on je sam rekao da je neuspeh bio na sp,a sada se vadi da ima rezultate:dash:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...a-sam-sprecio-mafiju-da-preuzme-srpski-fudbal

ovaj mi podize pritisak u 200:dash:
da li neko pominje mozda ubacivanje 2 veznjaka umesto spiceva i to pri jurenju rezultata koji je bio presudan za SP 2002.....evo zbog ovakvih korova srpski fudbal ne moze napred.....covek je u karijeri trenirao palilulac i misli da je bog.....ako je to tacno ni ja im ne bi vratio dzip se dok mi ne otplate ugovor,jadni Pijon sada nema auto pa mora busom:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
4 puta sprecio mafiju ctttt........

Redno je vise bilo......ali sto Stojketa precrtava-BRUKA.....podlegao je pritisku lukicevaca.....pa sta ako je nosio takvu majicu,to je njegova stvar on tu ne vredja nikoga samo smatra da je Partizan institucija za Zvezdu......
Nadam se i Sulejmaniju u ekipi,mozda i Maticu mada tesko,ali on je naveo samo one koji debituju a Sulja je vec debitovao

Hvala bogu da je Ljajić pozvan.
Danas asistirao kod pobedničkog gola, odigrao vrlo impresivno na momente ali vidi se da mu fali još iskustva. Biće veliki igrač.
Inače, čitam sad izjavu Pižona " Naravno da će utakmica u Sofiji biti prilika da zovemo i Ljajića. Razgovarao sam i sa njegovim trenerom u Fiorentini Sinišom Mihajlovićem, koji mi je rekao da Ljajić odlično igra, čak i u defanzivi", i ne mogu da se načudim ovom čoveku.
Ljajić je sve samo ne defanzivni vezni, on je tipičan "deep-lying playmaker", ali ako mu je nešto slaba tačka onda je to defanziva i navika da ne isprati igrača kada izgubi loptu.
Danas protiv Empolija, a i na drugim utakmicama, video sam u njemu nešto što nama nedostaje - A to je njegova navika da primi loptu na svojoj polovini i prevede je dosta duboko na protivnički deo terena - Vrlo lep pregled igre, tačan pas, ima neku magiju u sebi. Jedva čekam da ga vidim protiv Bugara.

:)

2w70epi.jpg

Redno je vise bilo......ali sto Stojketa precrtava-BRUKA.....podlegao je pritisku lukicevaca.....pa sta ako je nosio takvu majicu,to je njegova stvar on tu ne vredja nikoga samo smatra da je Partizan institucija za Zvezdu......
Nadam se i Sulejmaniju u ekipi,mozda i Maticu mada tesko,ali on je naveo samo one koji debituju a Sulja je vec debitovao

Jorgačević će u tim biti pozvan jer Petrović želi da proba još neke golmane, kako bi imao što više alternativa za Vladimira Stojkovića. Razlog nije Stojkovićev sukob sa huliganima Crvene zvezde, koji mu je doneo velike neprilike u poslednje vreme.

"Nije zbog toga. Samo želim da proverim još nekog golmana, da ne ostanemo samo na Stojkoviću", rekao je Petrović.

Ok videcemo JOrgacevica,a hteo bi i Brkica na delu vidim huligani nam nisu dozvolili da vidimo njega,rajkovica i mrdju.....
http://www.sportal.rs/news.php?id=38175

evo i kazne
OCEKIVANO.....samo ne znam ovo kaznjena sa 3 boda da li znaci da ce nam uzeti jos 3 boda i da cemo ostati sa 1 bodom ili se to odnosi na tekmu s talijanima?!
tole nastavlja da obmanjuje i ruzi antica,sad kao i sa drugim selektorom bi porsli dalje DJOKU bi prosli.....kao sto cemo sa Pizonom sada proci isto bi bilo i sa Stepanovicem
http://www.sportal.rs/news.php?id=38186
kako ga vise nije sramota da farba narod......ANTIC KRALJ SRPSKOG FUDBALA
a Pijon ce protiv bugara i sa ljajicem izgubiti njemu ne pomaze ni MEsi......NEMA AUTORITET kao ni ostali nasi treneri koji sada silje onu stvar (Djoric,Zivadinovic) MILUTINOVIC I ANTIC JEDINI VREDNI POMENA

Pizon je realno slab trener. Nema harizmu, autoritet. Ali ono sto mi se svidja, to je sto je protiv Italijana konacno ostavio Zigica na klupi, sto su trebali da igraju Brkic, Rajkovic, Kacar, Tosic, Mrdja u isto vreme, a i sto evo sad ce zvati Jorgacevica i Ljajica. Izgleda da kapira neke stvari.

Neverovatno je da po receptu Rukometnog Saveza Srbije dolazimo do toga da od igrača svetske klase koji igraju u najboljim evropskim klubovima ne možemo da napravimo reprezentaciju i niti jedan uspeh vredan pomena, A MOGLI SMO MNOOOGO VIŠE!

Dakle definitivno u igračkom kadru nije problem.
Organizacija je ono što ne štima.

Godine prolaze a mi gledamo iste ljude.

Kako rešiti ovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back