Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stankovic igra slabije vec sam rekao zbog cega,motivacija nije jaka kao u niteru,uprkos njegovom velikom zalaganju i zelji........
medjtim,on ne napravi pozitivne stvari msm nije zapazen u reprezentaciji,ali ne pravi neke stravicne greske.....ima i takvih.....
on ima 32 godine i nerealno je ocekivati da igra ofanzivnog veznog u reprezentaciji,kada ni u mladosti nije blistao na tom mestu,dakle na poziciji zadnjeg veznog nemamo boljeg od njega....zato i igra......da igra klasicnog centralnog veznog ne moze jer takva pozicija ne postoji u nasoj formaciji

http://www.kurir-info.rs/sport/druzina-rusi-fss-55963.php
hahahahahahaha...Orlovi,Antara,Sava glava,Divac,NBA liga...svi se udružili protiv Toleta...ja mislim da će"Orlovi" ovde imati presudnu ulogu...vidim prave peticiju da oteraju Toleta iz Srbije kako kaže njihov glavni poglavica,zaboravio sam kako mu je ime(who gives a fu****))))))))))))))!!!!!

i treba da ga oteraju......antic za selektora po drugi put,savo za predsednika!!!!!!!

Ako ona glavudza hoce da se ugura u FSS,posto ga je prethodno ispusio u Partizanu,onda bih pre voleo da Tole ostane narednih 20 godina,nego da ovo zuto ***** uglavi svoje dupe u FSS...

Tačno.Za Toleta sam rekao bezbroj puta da treba da se tornja,i ne samo on nego i Bole(portparol),Ćurke,Vukadinović...svi oni lepo da se presele u muzej i da odu u istoriju.Međutim, ako se sve svodi na to da iz FSS ode Tole(i njegovi) a dođe Sava glava(i njegovi),onda je to sjaši kurta da uzjaši murta,a nikako" korenite"promene u savezu.Savo je amater (kao Lukić u zvezdi) i kao takav jedino što može da očekuje je da se umesto "Tole odlazi"skandira "Savo odlazi",i da imamo istu ako ne i goru atmosveru,gde će naravno reprezentacija ispaštati.Taj fenomen je verovatno samo nama svojstven-iz kopački pravo u fotelju.Pixi, bez dana radnog iskustva odmah za predsednika FSSCG,a posle i zvezde, pa Lukić,evo sada hoće i ovaj...

A koga bismo mogli boljeg u ovom trenutku naci na mesto predsednika?opet nekog okorelog dinosaurusa kao Toleta,koji preziveo socijalizam,komunizam,prvu tranziciju,izolaciju,drugu tranziciju,demokratizaciju i ostao na nogama,metuzalem ima 70 godina,i 69 godina iskustva u pljacki i opstajanju......
ako ce nam vratiti Antaru za selektora sto da ne?

Bravo za Zigu,jel opet glavom?:hahaha:

Na derbiju smo videli ko je Sasa Ilic,covek nije pogresio apsolutno nijedno dodavanje,s kojom smirenoscu on radi posao,a ne ko ovi petlici divljaju i nista ne nparave.....Sale u reprezentaciju donece vise pozitivnih stvari....
Aj ako ima dajte link Zigicevog gola da pogledamo to "remek-delo"/

Ne znam o cemu ste pricali ali sto se tice reprezentacije mislim da su igracima pare najveci motiv, tako da treba da pognemo glave i da cutimo jer je nas budzet 0. Te price o ponosu, o srbiji, patriotizmu, to sve pada u vodu, tako da jedini nacin da postignemo nesto u fudbalu kao reprezentacija jesu pare ili bar da imamo drzavu koja ce ponuditi nesto igracima u naturi, recimo neki lokal, kucu, stan ili tako nesto. Ali nemamo sta da im ponudimo, tako da treba da budemo zadovoljni i da se ne kur*imo vise nego da shvatimo gde pripadamo. e tako..

Ne znam o cemu ste pricali ali sto se tice reprezentacije mislim da su igracima pare najveci motiv, tako da treba da pognemo glave i da cutimo jer je nas budzet 0. Te price o ponosu, o srbiji, patriotizmu, to sve pada u vodu, tako da jedini nacin da postignemo nesto u fudbalu kao reprezentacija jesu pare ili bar da imamo drzavu koja ce ponuditi nesto igracima u naturi, recimo neki lokal, kucu, stan ili tako nesto. Ali nemamo sta da im ponudimo, tako da treba da budemo zadovoljni i da se ne kur*imo vise nego da shvatimo gde pripadamo. e tako..

Ja sam to vec rekao.....realno ko je toliki patriota da za "nista" rizikuje karijeru?!!kritikovali smo i "plave" sa sp1998 a tek se sad otkrilo da su sami platili prevoz i smestaj,pa je 1/8 finala u takvoj situaciji bila VANSERIJSKI USPEH

Moj drug je is'o u BG da gleda mec sa Estonijom,znaci rekao mi je da je Tole poslao autobuse po svim vecim gradovima,znaci ko hoce moze ima besplatan prevoz i besplatnu kartu za mec ali pod uslovom da na stadionu aplaudiraju Stojketu,pevaju grobarske pesme i skandiraju "Ciganske piicke!!!" A sve u fazonu da se nadjacaju oni navijaci koji su protiv Stojketa a ujedno i Toleta....

Moj drug je is'o u BG da gleda mec sa Estonijom,znaci rekao mi je da je Tole poslao autobuse po svim vecim gradovima,znaci ko hoce moze ima besplatan prevoz i besplatnu kartu za mec ali pod uslovom da na stadionu aplaudiraju Stojketu,pevaju grobarske pesme i skandiraju "Ciganske piicke!!!" A sve u fazonu da se nadjacaju oni navijaci koji su protiv Stojketa a ujedno i Toleta....

A da nije to malo ono...šuplja priča...mislim "Tole rekao da se pevaju grobarske pesme",pa za njega se može reći da je bilo šta,ali da je toliko glup da radi u korist svoje štete...nisam baš siguran..

A da nije to malo ono...šuplja priča...mislim "Tole rekao da se pevaju grobarske pesme",pa za njega se može reći da je bilo šta,ali da je toliko glup da radi u korist svoje štete...nisam baš siguran..

Ma nemam pojma,drug mi sinoc to ispricao...al postujemo se za tolko da bi verovali jedan drugome...Ne vidim razlog zasti bi me lagao...Inace posle Djenove ja sam za to da Tole ostane,jer je po meni nedopustivo po savez i po drzavu da na onakav nacin ruse naseg predsednika saveza kakav god on bio....

Ma nemam pojma,drug mi sinoc to ispricao...al postujemo se za tolko da bi verovali jedan drugome...Ne vidim razlog zasti bi me lagao...Inace posle Djenove ja sam za to da Tole ostane,jer je po meni nedopustivo po savez i po drzavu da na onakav nacin ruse naseg predsednika saveza kakav god on bio....

Ne kažem da te laže,verovatno je čuo tako nešto,ali je priča kao priča smešna jednostavno je ne realna,neko je pustio buvu vidi se iz avijona.Tole mora da ode, ali ne da ode pa da dođe Milošević,to je presipanje iz šupljeg u prazno i ništa dobro neće doneti.Agonija će se nastaviti.

Ne kažem da te laže,verovatno je čuo tako nešto,ali je priča kao priča smešna jednostavno je ne realna,neko je pustio buvu vidi se iz avijona.Tole mora da ode, ali ne da ode pa da dođe Milošević,to je presipanje iz šupljeg u prazno i ništa dobro neće doneti.Agonija će se nastaviti.

Sve bi bilo OK da nije on bio na utakmici sa ljudima iz Leskovca,i da nije sve to bilo unapred bilo placeno....On mi je rekao da je to sve platio Tole ali mozda je i neko drugi finansirao...Znaci,izgleda da nisam lepo objasnio...on je isao za dz u Beograd da aplaudira Stojketu sa ostalima....Cak sam i na face video slike kada su isli...A za Savu se slazem :ok:

Poslednja izmena:
Sve bi bilo OK da nije on bio na utakmici sa ljudima iz Leskovca,i da nije sve to bilo unapred bilo placeno....On mi je rekao da je to sve platio Tole ali mozda je i neko drugi finansirao...Znaci,izgleda da nisam lepo objasnio...on je isao za dz u Beograd da aplaudira Stojketu sa ostalima....Cak sam i na face video slike kada su isli...A za Savu se slazem :ok:

Da je organizovao autobuse,sendviče (šta god),karte u cilju podrške reprezentaciji,i naravno Stojkoviću zbog očekivanog scenarija to je ok,a za grobarske pesme mislim stvarno...
(Spurs,menjaš poruku menjaš,dok ja vidim eeeeeee ode sve do đavola.....)

Poslednja izmena:

Voleo bih da je tako ali ne verujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back