Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
I onda krećemo u juriš sve do Beča, da oslobodimo sve srpske teritorije...daj bre...
...naš uticaj u organizaciji je simboličan, imamo deblji dosije od "zemunskog klana",od cigana,grobara,sad i ovo...sa druge strane zna se ko su žabari i kakav je njihov uticaj,tako da nova utakmica je naučna fantastika,zašto bi je žabari igrali?Nema ni termina koliko sam ja razumeo...
Tole piše dopis na 400 stranica,neka im pošalje svoj EKG-e,možda se i smiluju...
![]()
Ma znam ja da UEFA vise ceni kurira Italijanskog fudbalskog saveza nego naseg predsednika Toleta...Englezima se UEFA izvinila zbog sudijske greske na Mundijalu a nama i Paragvaju ne!!! Anticu su cak nafurali 4 meca suspenzije bzv ....Ali zasto ne verovati,kada su se ljudi iz saveza potrudili i dali sve da bi bila ponovo odigrana utakmica,zasto ne sacekati da vidimo uefin odgovor...Pa iako nam oduzmu pored sluzbenog poraza i 3 boda imamo hvala Bogu i pravo zalbe...Pa videcemo...A i pravo da se nadamo nam daje Platini,inace nas covek kojem istice mandat sledece godine pa mu treba nas glas...A ako Tole tu nemoze da namesti,da progura,da potplati niko nemoze....Imamo najnamazanijeg predsednika saveza na svetu i mozda nam se sad isplati sve to...Pa cak i da nas UEFA propisno zayebe i ostavi nas sa samo jednim bodom da se macujemo sa konkurencijom zasto da ne verujemo da mozemo dobiti Italijane u Beogradu i Slovence u Ljubljani....