Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I onda krećemo u juriš sve do Beča, da oslobodimo sve srpske teritorije...daj bre...
...naš uticaj u organizaciji je simboličan, imamo deblji dosije od "zemunskog klana",od cigana,grobara,sad i ovo...sa druge strane zna se ko su žabari i kakav je njihov uticaj,tako da nova utakmica je naučna fantastika,zašto bi je žabari igrali?Nema ni termina koliko sam ja razumeo...
Tole piše dopis na 400 stranica:mrgreen:,neka im pošalje svoj EKG-e,možda se i smiluju...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ma znam ja da UEFA vise ceni kurira Italijanskog fudbalskog saveza nego naseg predsednika Toleta...Englezima se UEFA izvinila zbog sudijske greske na Mundijalu a nama i Paragvaju ne!!! Anticu su cak nafurali 4 meca suspenzije bzv ....Ali zasto ne verovati,kada su se ljudi iz saveza potrudili i dali sve da bi bila ponovo odigrana utakmica,zasto ne sacekati da vidimo uefin odgovor...Pa iako nam oduzmu pored sluzbenog poraza i 3 boda imamo hvala Bogu i pravo zalbe...Pa videcemo...A i pravo da se nadamo nam daje Platini,inace nas covek kojem istice mandat sledece godine pa mu treba nas glas...A ako Tole tu nemoze da namesti,da progura,da potplati niko nemoze....Imamo najnamazanijeg predsednika saveza na svetu i mozda nam se sad isplati sve to...Pa cak i da nas UEFA propisno zayebe i ostavi nas sa samo jednim bodom da se macujemo sa konkurencijom zasto da ne verujemo da mozemo dobiti Italijane u Beogradu i Slovence u Ljubljani....

Dobro smo prosli. Mogli su da izbace i nase timove iz evropskih takmicenja i reprezentaciju, mogli su samo reprezentaciju, mogli su da nam oduzmu bodove, mogli smo da igramo kao domacini u inostranstvu, mogli smo da dobijemo 5,6 utakmica pred praznim tribinama. Kada se sve sabere, sve te moguce kazne smo izbegli, sem sluzbenog rezultata.

BRAVO ZA TOLETA :klap: Ulozice zalbu tako da mozemo i bolje da prodjemo ;)

I racunica je jasna. Sve do kraja moramo da pobedjujemo da bi otisli na EURO.
Daj ne lupaj....Gledaj,Slovenija je izgubila od S.Irske a mi od Estonije,mi i Slovenci igrasmo nereseno,mi izgubismo od Italijana u Djenovi (sluzbeno) a Slovenija ce isto tako proci u Italiji...Ako nas posluzi sreca i sa bodom u Ljubljani idemo u baraz...

Dobro smo prosli. Mogli su da izbace i nase timove iz evropskih takmicenja i reprezentaciju, mogli su samo reprezentaciju, mogli su da nam oduzmu bodove, mogli smo da igramo kao domacini u inostranstvu, mogli smo da dobijemo 5,6 utakmica pred praznim tribinama. Kada se sve sabere, sve te moguce kazne smo izbegli, sem sluzbenog rezultata.

Zasluženo! Jedino što je odlukom da se utakmica registrira ishodom 3:0 za Italiju zapravo kažnjena Italija. Da se utakmica odigrala, bilo bi bar 6:0 za Italiju. Prema tome, Italiji su oduzeta najmanje tri pogotka. No, valjda će se u Beogradu moći odigrati pa će tamo bit bar 6:0 za Italiju. Ali na kraju će zbog ove kazne bit Italija - Srbija negdje 9:0, a trebalo je bit bar 12:0.

Zasluženo! Jedino što je odlukom da se utakmica registrira ishodom 3:0 za Italiju zapravo kažnjena Italija. Da se utakmica odigrala, bilo bi bar 6:0 za Italiju. Prema tome, Italiji su oduzeta najmanje tri pogotka. No, valjda će se u Beogradu moći odigrati pa će tamo bit bar 6:0 za Italiju. Ali na kraju će zbog ove kazne bit Italija - Srbija negdje 9:0, a trebalo je bit bar 12:0.

Ako te dosad nisam poslao u ***** materinu,činim to ovom prilikom
Raspaduta Italija da nas dobijesa 6-0:hahaha::hahaha::hahaha:

Ko je tebe skote odbanovao?

Alo care idi na one peskaste forume iz hr pa tamo pricaj sta oces.....tema je reprezentaicja Srbije......kad vi budete dobili Nemacku,ali ne onu rastimovanu iz 98-e nego ovu danasnju najbrzu selekciju na svetu javite se.....
Znas kad ce Italija nas dobit 6:0 NIKAD.....pa da su igrale Italija iz vremena Rosija i SCG sa prvenstva 2006. ne bi bilo 6:0....oni ni Farane ne mogu dobiti toliko.......
A sad dovidjenja idi gledaj u sunce ili tako nesto.....

Sto se tice kazne dobro je.....znalo se da cemo biti kaznjeni ali ok ne treba klonuti duhom......sanse su smanjene ali nismo bez sansi....Itali imaju 10,Slovenci 7,Irci 5,Estonci 6,Farani 1,MI 4......dakle,do kraja nam treba pobeda protiv Estonije,dve pobede protiv Iraca,i jos jedna pobeda i neresen rezultat.....tesko ali ostvarivo......mada jedino sto me cini skepticnim jeste selektor i njegovo poslovanje.....da je Antara na klupi ne bi se ja brinuo jer bi nas on odveo direktno na EP,ali ovaj JAKO TESKO......Po meni bi Tole morao sa Pizonom uciniti isto sto je sa Djukicem,zameniti ga kvalitetnim strucnjakom,da ne pita sta kosta i da nabara nesto jace od ovog......
Potrebna nam je brzina u igri a to poseduju mladi igraci......
Vidiceve "pretnje" da ce otici iz reprezentacije me nimalo ne brinu jer je on u reprezentaciji igrao sa 40% svojih mogucnosti.....svaka cast za M.UTD ali u Srbiji veoma malo......
NAPRED SRBIJO........Videcemo protiv Bugara sta ce napraviti,ali i oni su jako lose poceli kvalifikacije......Nadam se da ce pored Ljajica u ekipi biti Kaludjerovic,Tadic,MAtic,Sulejmani uz Kacara,Tosica,Mrdju i jos neke fudbalere "gladne" uspeha......

Ovo pun mjesec,pa izlaze retardi:dontunderstand::dontunderstand::dontunders tand:

Teo Volkot:worth::worth::worth:

Pa? Svakoj tradiciji jednom dođe kraj, pa i toj da Hrvatska ne gubi doma.

Alo care idi na one peskaste forume iz hr pa tamo pricaj sta oces.....tema je reprezentaicja Srbije......kad vi budete dobili Nemacku,ali ne onu rastimovanu iz 98-e nego ovu danasnju najbrzu selekciju na svetu javite se.....
Znas kad ce Italija nas dobit 6:0 NIKAD.....pa da su igrale Italija iz vremena Rosija i SCG sa prvenstva 2006. ne bi bilo 6:0....oni ni Farane ne mogu dobiti toliko.......
A sad dovidjenja idi gledaj u sunce ili tako nesto.....

Sto se tice kazne dobro je.....znalo se da cemo biti kaznjeni ali ok ne treba klonuti duhom......sanse su smanjene ali nismo bez sansi....Itali imaju 10,Slovenci 7,Irci 5,Estonci 6,Farani 1,MI 4......dakle,do kraja nam treba pobeda protiv Estonije,dve pobede protiv Iraca,i jos jedna pobeda i neresen rezultat.....tesko ali ostvarivo......mada jedino sto me cini skepticnim jeste selektor i njegovo poslovanje.....da je Antara na klupi ne bi se ja brinuo jer bi nas on odveo direktno na EP,ali ovaj JAKO TESKO......Po meni bi Tole morao sa Pizonom uciniti isto sto je sa Djukicem,zameniti ga kvalitetnim strucnjakom,da ne pita sta kosta i da nabara nesto jace od ovog......
Potrebna nam je brzina u igri a to poseduju mladi igraci......
Vidiceve "pretnje" da ce otici iz reprezentacije me nimalo ne brinu jer je on u reprezentaciji igrao sa 40% svojih mogucnosti.....svaka cast za M.UTD ali u Srbiji veoma malo......
NAPRED SRBIJO........Videcemo protiv Bugara sta ce napraviti,ali i oni su jako lose poceli kvalifikacije......Nadam se da ce pored Ljajica u ekipi biti Kaludjerovic,Tadic,MAtic,Sulejmani uz Kacara,Tosica,Mrdju i jos neke fudbalere "gladne" uspeha......

Hrvatska je pobjedila sve države koje su nekad bili svjetski prvaci (osim Urugvaja s kojim nije ni igrala) te ima odličje sa SP. S druge strane, Srbija ima samo jednu pobjedu nad velikom momčadi u povijesti. A ima poraze od velesila poput Kazahstana i Estonije. Ne kažem da će bit 6:0, možda će bit više, kažem najmanje 6:0. A Srbija je bila dva mjeseca ispred Hrvatske na ljestvici FIFA. Još treninga, ambicije pa možda za 15 godina bude čak tri mjeseca ispred!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back