Truman
Elita
- Poruka
- 23.970
S ovim Pizonom nesto stvarno nije u redu ako i dalje nece da ga zove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj drug je is'o u BG da gleda mec sa Estonijom,znaci rekao mi je da je Tole poslao autobuse po svim vecim gradovima,znaci ko hoce moze ima besplatan prevoz i besplatnu kartu za mec ali pod uslovom da na stadionu aplaudiraju Stojketu,pevaju grobarske pesme i skandiraju "Ciganske piicke!!!" A sve u fazonu da se nadjacaju oni navijaci koji su protiv Stojketa a ujedno i Toleta....
A koga bismo mogli boljeg u ovom trenutku naci na mesto predsednika?opet nekog okorelog dinosaurusa kao Toleta,koji preziveo socijalizam,komunizam,prvu tranziciju,izolaciju,drugu tranziciju,demokratizaciju i ostao na nogama,metuzalem ima 70 godina,i 69 godina iskustva u pljacki i opstajanju......
ako ce nam vratiti Antaru za selektora sto da ne?
Pazi,Antaru posle onakvog sramnog teranja bi mogao da vrati jedino Abramovic,ako uleti sa nekom kintom u FSS...Salu na stranu,ali postoji opcija da ovaj glavonja hoce da se ugura u fotelju...Druga,i mnogo realnija opcija je da se kampanja protiv Toleta kuva u Lukicevoj kuhinji...Zvezdi ocigledno smeta Karadzic i voleli bi svog coveka na celu FSS(recimo Piksi),u tandemu sa recimo nesrecnim Mihom na poziciji selektora...U onom incidentu u Djenovi sigurno ima makar malo Lukicevog uticaja,obzirom na to da su inicijatori nemira pripadnici ekstremne grupe navijaca,koje imaju svog predstavnika u UO Zvezde(i koga su se Lukic i saradnici brze bolje resili posle ovih sranja,kao kolateralne stete)...Tole nije cvecka,ja sam prvi za to da on ode ako se nadje neki normalan covek za predsednika FSS....Ali ovako sam krajnje pesimistican sto se cele situacije tice
Budimo realni,u ovoj zemlji se sve vrti oko politike,tako da je ne moguće očekivati da jedan čovek dođe i da sam rešava nagomilane probleme u srpskom fudbalu.Ko može da se suprotstavi recimo fudbalskim menadzerima iza kojih stoje okoreli kriminalci i dileri droge?Samo država,to jest organi gonjenja, i to pod uslovom da postoji politička volja za tako nešto.
Kod nas imamo slučaj da smo imali predsednika iz gore pomenutog miljea,kao što je Terzić,koji je negirao da postoji problem uopšte,i imamo slučaj Toleta koji ne negira postojanje problema te vrste,ali kaže da time moraju da se pozabave nadležni organi i što je najgore,U PRAVU JE!
Ja njemu zameram što nije podelio odgovornost sa Antićem,jer ga je on i doveo,a posle neuspeha smenio, da bi kao ljiga samo nastavio tu da smrdi,i kao "nikom ništa idemo dalje"...
Aj iskreno...da smo dobili Australiju,pa da smo išli na SAD,(ko zna možda ih i prošli) Antić bi i dalje bio selektor i ko bi vikao "Tole odlazi"? Ko? I ako je meni lično najviše smetalo njihovo zamajavanje sa pričama o reflektorima o novim stadionima(barem su neke reflekore mogli da obezbede,nije to ne znam šta),jer je po meni infrastruktura među najvećim problemima u fudbalu kod nas.Treba biti realan,njihov sukob je geneza nastanka raspada sistema.Već sam pisao o tome o aroganciji obojce na uštrb reprezentacije.Ovo jeste državno pitanje,jer predsednik ne može da spreči muvanje i kurte i murte okolo,iz razloga što se protiv njih ne vodi postupak,odnosno zato što su slobodni ljudi.Kako će predsednik da spreči duple ugovore između kriminalca i nekog igrača?Kriminalac treba da bude u zatvoru,a igrač treba da prijavi ako mu se eventualno preti...e to mi nemamo...sve je do političke volje...
I pored svega, zbog atmosvere Tole mora da ode...
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...vao-Jorgacevica-i-Ljajica-precrtao-Stojkovica
Pozvani Adem Ljajić i Bojan Jorgačević, precrtan Stojković.
Redno je vise bilo......ali sto Stojketa precrtava-BRUKA.....podlegao je pritisku lukicevaca.....pa sta ako je nosio takvu majicu,to je njegova stvar on tu ne vredja nikoga samo smatra da je Partizan institucija za Zvezdu......
Nadam se i Sulejmaniju u ekipi,mozda i Maticu mada tesko,ali on je naveo samo one koji debituju a Sulja je vec debitovao
Kako rešiti ovo?