Nekiliknebitan
Primećen član
- Poruka
- 503
Evo razloga zasto Pantelic mora da ostane u prvom timu
![]()
![]()
normalno!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo razloga zasto Pantelic mora da ostane u prvom timu
![]()
![]()
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:292998-Anticu-za-sve-drugi-krivi
Radomir se opet izgubio u vremenu i prostoru.

Sta seres ti bre sabane !?
Nikad se nece naci bolji selektor za nasu reprezentaciju... Moci cemo da sanjamo narednih 10 godina...
A vidim i fudbalski velikani mu seru... Velikani Zonskih liga...

Ako su ljudi koji lobiraju za njegovu smenu Dule Savic,Santrac,Ljupko 6-4-0 Petrovic,Curkovic i jedan Bata Djora,onda je stvarno jasno na ciju stranu treba stati.Pisao sam da je mnogima trn u oku visina Anticevog ugovora i da se vrsi pritisak na Antaru od FSS-a,da napusti mesto selektora.A ko je Radomir Antic,videce se kad ga budu smenili i kad ne budemo uspeli da se kvalifikujemo u narednom ciklusu.Tad ce oni koji su ga pljuvali,svecom da ga traze
Ako su ljudi koji lobiraju za njegovu smenu Dule Savic,Santrac,Ljupko 6-4-0 Petrovic,Curkovic i jedan Bata Djora,onda je stvarno jasno na ciju stranu treba stati.Pisao sam da je mnogima trn u oku visina Anticevog ugovora i da se vrsi pritisak na Antaru od FSS-a,da napusti mesto selektora.A ko je Radomir Antic,videce se kad ga budu smenili i kad ne budemo uspeli da se kvalifikujemo u narednom ciklusu.Tad ce oni koji su ga pljuvali,svecom da ga traze
Tacno je da su ovi boldovani potpune vezare, klovnovi i dijabole; ali nije toliko bitno ko ga napada, vec je bitno da je covek izgubio kompas u potpunosti.
Mi se necemo kvalifikovati za EP ni sa Anticem ni bez njega, tako da nam je u tom smislu potpuno isto.
Ljudi, ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. U cemu je problem. Mene kao inzenjera kontrolisu i ljudi iz firme za koju radim i druge firme koje moja firma angazuje za kontrolu i drzavni organi i nema nikakvih problema. Kakvo bi to bilo ponasanje kada bih ja rekao da cu izvestaj da podnesem samo Bilu Gejtsu, a da na kontrolu pristajem samo ako dodje i Nikola Tesla.
To je sustina Anticevog ponasanja. Uzeo je pare unapred, rezultat ispod ocekivanja, a izbegava svaku kontrolu i kritiku. Gde to ima.
FSS je dao veliki novac Anticu i ima ne samo pravo, vec i obavezu da ispita sta se sve desavalo sa nasom reprezentacijom.
Ma ne,najbolje da angazuju Instituciju i onu Snezanu Samardzic,koja ne bi znala kako izgleda fudbalska lopta ni da je pogodi u vugla,pa nek' oni procene da li je ili nije Antic radio svoj posao kako treba.
Druga stvar,taj FSS sa Toletom na celu,ako je nezadovoljan Anticevim rezultatima,treba da obelodani to i da ga smeni,a ne ovako,kao imaju poverenje u Antica,on ostaje selektor,ali cemo ipak malo da jedemo govna protiv njega...Pa ne moze na dve stolice...Ako je Antic kriv,neka ga smene,pa nek' postave onog super hika,pardon Kosanovica ili strucnjaka Karasija na klupu.A ovde se radi o licemerju vodecih ljudi FSS-a koji zele pritiskom u medijima na Antica,da ga nateraju da sam podnese ostavku kako bi se odrekao ugovora i primanja...
FSS je ispao naivan jer je dao novac Anticu unapred za predstojece kvalifikacije. A Antic ne samo da nije uradio nista na SP, vec je zaradio i 4 meca suspenzije.
Ne bih ni ja stavio Kosana i Karasija za selektora. Ali u FSS radi i jedan Dujkovic, koji je sa Ganom prosao grupu na SP 2006. i ispao od Brazila. A kad sam vec kod njega - nekoliko dana pred mec sa Ganom, Dujkovic je bio gost na televiziji i detaljno analizirao reprezentaciju Gane, cak je i predvideo da ce Gana da pobedi. I kad su ga pitali da li ga je kontaktirao Antic i da li je trazio od njega pomoc, Dujkovic je odgovorio da nije. A covek je tu u FSS.
FSS je ispao naivan jer je dao novac Anticu unapred za predstojece kvalifikacije. A Antic ne samo da nije uradio nista na SP, vec je zaradio i 4 meca suspenzije.
Ne bih ni ja stavio Kosana i Karasija za selektora. Ali u FSS radi i jedan Dujkovic, koji je sa Ganom prosao grupu na SP 2006. i ispao od Brazila. A kad sam vec kod njega - nekoliko dana pred mec sa Ganom, Dujkovic je bio gost na televiziji i detaljno analizirao reprezentaciju Gane, cak je i predvideo da ce Gana da pobedi. I kad su ga pitali da li ga je kontaktirao Antic i da li je trazio od njega pomoc, Dujkovic je odgovorio da nije. A covek je tu u FSS.