Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo razloga zasto Pantelic mora da ostane u prvom timu

on-je-na-ovom-sp-15264.jpg

:lol:

normalno!!!

Karadžić napisao otkaz Antiću u tri tačke

Da li će Radomir Antić i posle sutrašnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koja će se održati od 12 časova u zgradi Skupštine opštine Stara Pazova, ostati selektor „orlova“ više nije pitanje stručnosti, ostvarenih rezultata ili visine plate, već isključivo epilog ličnog sukoba prvog fudbalskog stratega i Tomislava Karadžića, prvog čoveka nacionalne kuće fudbala.

U više navrata Karadžić i Antić nisu mogli da obuzdaju svoje izražene sujete, a kulminacija nesporazuma nastala je po završetku misije u Južnoj Africi koju je selektor ocenio kao uspešnu, a predsednik FS Srbije kao finansijski debakl. U tim trenucima najavljeno je, doduše zavijeno u oblande, moguće smanjenje Antićeve godišnje plate od 1.200.000 evra, jer je novi ugovor koji je stupio na snagu i važi do 2012. godine bio zasnovan i na „očekivanom učinku na Svetskom prvenstvu“, što svakako nije bila eliminacija posle prve faze takmičenja. Treća stvar koja je produbila razdor jeste suspenzija selektora sa četiri utakmice zbog psovanja arbitra Horhea Larionde posle duela sa Australijom u Nelspruitu. Predsednik Karadžić je tada nedvosmisleno rekao „da je Srbiji neophodan selektor na klupi na startu kvalifikacija za Evro 2012“.

Radomir je pokazao da ima velike psihicke probleme i komplekse. I da treba da batali trenerski rad, i da ide da se leci negde. Onakvo ponasanje u javnosti je nedopustivo, pa makar osvojio i tri SP zaredom, potpuno nevezano za uspeh reprezentacije. Najgore od svega je to sto on sebe smatra pristojnom osobom. Ocigledno ima neku maniju kao da ga neko proganja. Lici na Ricarda Niksona u svojim najboljim danima kada je pravio spiskove neprijatelja.

Ovo je budalastina...ako Antic nece da prizna greske niko ga ne moze naterati da to uradi...znamo svi da je on svestan da je pogresio ali nece da prizna....jedino sto mu zameram je to sto je s*ao sudiji Lariondi i dobio 4 meca suspenzije...da oce da ga otkace ovako sa klupe bio bih ljut ali ako od 10, na 4 kvalifikacione utakmice nemamo trenera :roll: Teska situacija u svakom slucaju..da ga menjamo tesko da imamo boljeg,a da ga ostavimo igracemo 2 kljucne utakmice protiv Slovenije i Italije bez trenera...:dash:

Sta seres ti bre sabane !?
Nikad se nece naci bolji selektor za nasu reprezentaciju... Moci cemo da sanjamo narednih 10 godina...
A vidim i fudbalski velikani mu seru... Velikani Zonskih liga...

To da li ce se naci neki bolji fudbalski strucnjak, ne znam. Antic je mediokritet, valjda imamo nekog ko je prosek, nisu valjda svi ispodprosecni. Ali to i nije toliko bitno.

Ovde je problem to sto je Radomr jako iskompleksiran, i ocigledno bolestan. A takva osoba treba da ostavi rad i ide u penziju, pa makar bio i najbolji fudbalsi trener na planeti Zemlji.

Boljeg trener namamo i verovatno duzi niz godina necemo ni imati.
Ako ga oteraju ove sabancine koje bi i sa Barselonom i Mancesterom uspele da ispadnu u drugu ligu, vracamo se ne samo na period Klementea i lopuze Terzica, vec na Savicevica, Djorica, Santraca...
Dakle, ako Antic ode, srpskom fudbalu (ne samo reprezentaciji, vec i klubovima) ostaje :pop2:

Ako su ljudi koji lobiraju za njegovu smenu Dule Savic,Santrac,Ljupko 6-4-0 Petrovic,Curkovic i jedan Bata Djora,onda je stvarno jasno na ciju stranu treba stati.Pisao sam da je mnogima trn u oku visina Anticevog ugovora i da se vrsi pritisak na Antaru od FSS-a,da napusti mesto selektora.A ko je Radomir Antic,videce se kad ga budu smenili i kad ne budemo uspeli da se kvalifikujemo u narednom ciklusu.Tad ce oni koji su ga pljuvali,svecom da ga traze

Ako su ljudi koji lobiraju za njegovu smenu Dule Savic,Santrac,Ljupko 6-4-0 Petrovic,Curkovic i jedan Bata Djora,onda je stvarno jasno na ciju stranu treba stati.Pisao sam da je mnogima trn u oku visina Anticevog ugovora i da se vrsi pritisak na Antaru od FSS-a,da napusti mesto selektora.A ko je Radomir Antic,videce se kad ga budu smenili i kad ne budemo uspeli da se kvalifikujemo u narednom ciklusu.Tad ce oni koji su ga pljuvali,svecom da ga traze

Slazem se, kada vidim upravni odbor i koja je sve bagra tamo smuci mi se zivot. Sve mafijasi i propali bivsi sportisti (ali uspesni alkoholicari). Uvek sam bio za Antica ali sad sam jos vise.

Tacno je da su ovi boldovani potpune vezare, klovnovi i dijabole; ali nije toliko bitno ko ga napada, vec je bitno da je covek izgubio kompas u potpunosti.

Mi se necemo kvalifikovati za EP ni sa Anticem ni bez njega, tako da nam je u tom smislu potpuno isto.

Tacno je da su ovi boldovani potpune vezare, klovnovi i dijabole; ali nije toliko bitno ko ga napada, vec je bitno da je covek izgubio kompas u potpunosti.

Mi se necemo kvalifikovati za EP ni sa Anticem ni bez njega, tako da nam je u tom smislu potpuno isto.

Ne budi pesimista. Imamo dobru ekipu, sa par manjih korekcija a tu mislim da bi trebalo da se ubace mlade snage Ljajic, Matic, Sulejmani itd. mozemo da igramo strasan fudbal. E sad je FSS napravila ogroman problem koji ce potresti reprezentaciju, a to je sto javno prozivaju Antica koji je preporodio fudbalsku Srbiju za kratko vreme. Ako i imaju nesto protiv njega onda trebaju da to drze za sebe a ne u javnosti ovako da se prepucavaju preko medija. Da se ja pitam prvo bi proterao ove mafijase iz vrha FSS a pre svega mislim na Karadzica (iako sam Grobar) pa onda lepo da krenemo iz pocetka.

Poslednja izmena:
Ljudi, ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. U cemu je problem. Mene kao inzenjera kontrolisu i ljudi iz firme za koju radim i druge firme koje moja firma angazuje za kontrolu i drzavni organi i nema nikakvih problema. Kakvo bi to bilo ponasanje kada bih ja rekao da cu izvestaj da podnesem samo Bilu Gejtsu, a da na kontrolu pristajem samo ako dodje i Nikola Tesla.

To je sustina Anticevog ponasanja. Uzeo je pare unapred, rezultat ispod ocekivanja, a izbegava svaku kontrolu i kritiku. Gde to ima.

FSS je dao veliki novac Anticu i ima ne samo pravo, vec i obavezu da ispita sta se sve desavalo sa nasom reprezentacijom.

Ljudi, ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. U cemu je problem. Mene kao inzenjera kontrolisu i ljudi iz firme za koju radim i druge firme koje moja firma angazuje za kontrolu i drzavni organi i nema nikakvih problema. Kakvo bi to bilo ponasanje kada bih ja rekao da cu izvestaj da podnesem samo Bilu Gejtsu, a da na kontrolu pristajem samo ako dodje i Nikola Tesla.

To je sustina Anticevog ponasanja. Uzeo je pare unapred, rezultat ispod ocekivanja, a izbegava svaku kontrolu i kritiku. Gde to ima.

FSS je dao veliki novac Anticu i ima ne samo pravo, vec i obavezu da ispita sta se sve desavalo sa nasom reprezentacijom.

Ma ne,najbolje da angazuju Instituciju i onu Snezanu Samardzic,koja ne bi znala kako izgleda fudbalska lopta ni da je pogodi u vugla,pa nek' oni procene da li je ili nije Antic radio svoj posao kako treba.
Druga stvar,taj FSS sa Toletom na celu,ako je nezadovoljan Anticevim rezultatima,treba da obelodani to i da ga smeni,a ne ovako,kao imaju poverenje u Antica,on ostaje selektor,ali cemo ipak malo da jedemo govna protiv njega...Pa ne moze na dve stolice...Ako je Antic kriv,neka ga smene,pa nek' postave onog super hika,pardon Kosanovica ili strucnjaka Karasija na klupu.A ovde se radi o licemerju vodecih ljudi FSS-a koji zele pritiskom u medijima na Antica,da ga nateraju da sam podnese ostavku kako bi se odrekao ugovora i primanja...

Ma ne,najbolje da angazuju Instituciju i onu Snezanu Samardzic,koja ne bi znala kako izgleda fudbalska lopta ni da je pogodi u vugla,pa nek' oni procene da li je ili nije Antic radio svoj posao kako treba.
Druga stvar,taj FSS sa Toletom na celu,ako je nezadovoljan Anticevim rezultatima,treba da obelodani to i da ga smeni,a ne ovako,kao imaju poverenje u Antica,on ostaje selektor,ali cemo ipak malo da jedemo govna protiv njega...Pa ne moze na dve stolice...Ako je Antic kriv,neka ga smene,pa nek' postave onog super hika,pardon Kosanovica ili strucnjaka Karasija na klupu.A ovde se radi o licemerju vodecih ljudi FSS-a koji zele pritiskom u medijima na Antica,da ga nateraju da sam podnese ostavku kako bi se odrekao ugovora i primanja...

FSS je ispao naivan jer je dao novac Anticu unapred za predstojece kvalifikacije. A Antic ne samo da nije uradio nista na SP, vec je zaradio i 4 meca suspenzije.

Ne bih ni ja stavio Kosana i Karasija za selektora. Ali u FSS radi i jedan Dujkovic, koji je sa Ganom prosao grupu na SP 2006. i ispao od Brazila. A kad sam vec kod njega - nekoliko dana pred mec sa Ganom, Dujkovic je bio gost na televiziji i detaljno analizirao reprezentaciju Gane, cak je i predvideo da ce Gana da pobedi. I kad su ga pitali da li ga je kontaktirao Antic i da li je trazio od njega pomoc, Dujkovic je odgovorio da nije. A covek je tu u FSS.

FSS je ispao naivan jer je dao novac Anticu unapred za predstojece kvalifikacije. A Antic ne samo da nije uradio nista na SP, vec je zaradio i 4 meca suspenzije.

Ne bih ni ja stavio Kosana i Karasija za selektora. Ali u FSS radi i jedan Dujkovic, koji je sa Ganom prosao grupu na SP 2006. i ispao od Brazila. A kad sam vec kod njega - nekoliko dana pred mec sa Ganom, Dujkovic je bio gost na televiziji i detaljno analizirao reprezentaciju Gane, cak je i predvideo da ce Gana da pobedi. I kad su ga pitali da li ga je kontaktirao Antic i da li je trazio od njega pomoc, Dujkovic je odgovorio da nije. A covek je tu u FSS.

Ma Dujkovic je fantastican.Vidim kako igra mlada reprezentacija :roll: Drugo,ta kazna je preostra i nema nikakve veze sa njegovom strucnjoscu.Trece,covek nas je odveo na to SP,sto smo sa Klimenteom i ostalim mombrilima,mogli samo da sanjamo.Imao je on svoje greske,to stoji,ali ovde se ne radi uopste o neuspehu na SP,vec o zelji vodecih funkcionera da Antica javno diskredituju i da uzmu tu lovu nazad,koju su mu dali...

Nije Antic uzeo pare ni od koga na silu, vec su mu oni ponudili takav ugovor.
A sad druga je stvar sto su doziveli, kako kaze cika Tole "FINANSIJSKI DEBAKL". Pa malo smo se preracunali.
On je vec isplanirao:
- ulazimo makar u 1/4 finala SP
- tolko i tolko ide za kucu fudbala
- tolko i tolko ide u kasu saveza
- tolko i tolko ide reketasima
- tolko i tolko za vracanje licnih dugova
- tolko i tolko u sopstveni dzep
Ali na kraju, bilo je dovoljno samo za njegov dzep, pa je morao da se odrekne jednog dela evrica sto je vec bio prebacio na njegov racun na Kipru.
I sad im kriv Antic???

Ako se Anticu ne ukine kazna, dolazi Rajevac. Nisam za smenu, pogotovo ne mesec dana pre pocetka kvalifikacija. Rajevcu treba dati sansu, ali ne jos. Potrosicemo ga kao Djukica i Dujkovica. A s druge strane, ako Antic ostane, pitnje je kakvu ce pricu sada plasirati, jer se zamerio mnogima svojom demagogijom...

pu....da krenemo redom

mediji pumpaju stvari oko navodne svadje u savezu NE VERUJEM U TO
iako je necega bilo nije bilo bez razloga Antic je vodio najvece spanske klubove
najbolji strateg u ovom trenutku
rajevac nije los,ali nije bolji od antica,falila je sreca pa da mi dodjemo do 1/4 finala a ne Gana
Gana je odigrala jedino protiv SAD,u grupi ih nije bilo penali su ih vadili
Djukic objektivno mlad i neiskusan za selektora A repke
Dujkovic ono prosek,slabiji od Antica
dakle,treba ostaviti antica da zavrsi kvalifikacije ili barem da ih otpocne,atmosfera ce se poljuljati njegovim odlaskom.....treba da izvrsi izmene u sastavu u vidu izbacivanja "velikih majstora" Pante,Milijasa,Zige i race Petorivca i pustiti Ljajica,Sulejmanija,Mrdju,Matica da pokazu sta znaju.....
Ako Antic ode bivamo 3 ili 4. u grupi u kvalifikacijama
Ta suspenzija je otrcan izgovor,niko Anticu ne moze zabraniti da izdiktira sastav i taktiku pomocnom treneru koji ce to da prenese,ako treba na ulici ce da okupi igrace i da kaze sta hoce....a u toku utakmice moze phonom ako zagusti sa strucnim stabom BEZVEZE
ne pomaze trener mnogo kada gubis
verujem da ce ostati na klupi reprezentacije i da cemo osvojiti barem 9-10 bodova iz 4 meca u ovoj godini.....
p.s. nisam partizanovac ne gledam tako na te podele,objektivno su pomenuti bolji od ovih koji su pokazali znanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back