Nekiliknebitan
Primećen član
- Poruka
- 503
'rvati iza nass....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marko Jovanovic - Pavle Ninkov
Nemanja Tomic - Milos Ninkovic(uz Lukovica najbolji na SP)
 .
.jovanovic odlicno igra za mladu repku,ninkovic nije los,ali tomic je brzi i dobro igra u dobroj je formi
ninkov nista posebno,i rukavina je bolji
Hvala bogu kada smo na ovoj glupavoj listi ispred one debilne nacije koji se godinama pale na nju.
Stari moj ta "debilna" nacija ne pali se na nikakve tablice, već na svoju nogometnu reprezentaciju. Zapravo ona živi za nju. I zato je osvojila 38 bodova na 6 od 8 završnica, za razliku od vas koji ste osvojili 14 bodova na 4 od 7 završnica iako nikada nemamo pojedinačno bolje igrače, duplo ste veća nacija i redovito imate ponajbolje omladince u Europi. Ovim tempom osvajanja bodova stići ćete nas za 20 godina, ako se nijednom ne plasiramo.
I na youtubeu nađi kako u Berlinu Hrvati pjevaju himnu protiv Brazila 2006 ili Lijepa li si koju predvodi Niko Kovač na Wembleyu pred 7000 Hrvata. Ili običnu reklamu ožujske za ovo SP kad u 3 grada dolaze navijači Biliću, Modriću i Ćorluki i pjevaju da je vole i kad je teško i kad je loše. Baci oko na Stuttgart, Beč, Lyon...
I zato me boli briga za yebene tablice. Stvar je atmosfere koja se među navijačima stvara kad igra repka, opća ludnica i kaos...Nešto što vi nemate jer ste stalno podijeljeni među sobom, ako nije obračun Zvezde i Patizana, onda je savez mafija ili je Pantelić p... ili bilo šta. Da jedna vaša ovako jaka ekipa nije izbacila Australiju je dokaz tome. Pozdrav iz "debilne" nacije
Dal sad racunate i bodove na zavrsnicama? Sacuvaj me boze gde svi nece da gledate ne bi li bili bolji od nas... Pretpostavljam da vodite i u sutevima na gol protivnika u odnosu na nas. Boze gospode iskompleksirane li nacije...
Sta ja ima da gledam Hrvatske navijace? Uopste me ne interesuju ti ljudi. Postujem sto vole svoju zemlju ali previse gledaju na istocne susede. Nije bitno sto se niste plasirali na SP nego kako to da Srbi uspeju majku mu... Kako pored fudbalskih vanzemaljaca Hrvata koji su uvek u top10 na listi FIFA? A jos sada kad ste iza nas pa ne moze vise da boli. Kad budete malo gledali sebe a malo manje nas onda ce vas neko i postovati a ovako samo sami sebi navlacite negativnu energiju Srba pa vam posle djavo kriv kad budete iza nas a iza nas ste uvek.
I na youtubeu nađi kako u Berlinu Hrvati pjevaju himnu protiv Brazila 2006

, a ovu tekstualnu poruku niti sam shvatio niti me zanima jer mi se čini da već prelazi u politiku i niske udarce, a to ne komentiram...
, a ovu tekstualnu poruku niti sam shvatio niti me zanima jer mi se čini da već prelazi u politiku i niske udarce, a to ne komentiram...
Fora sa videom je originalna, a ovu tekstualnu poruku niti sam shvatio niti me zanima jer mi se čini da već prelazi u politiku i niske udarce, a to ne komentiram...

pa štae braco hrvati sto vam je bilo bilo je!!!sumnjam da cete ikad biti ispred nas vise,ako uspete uopste da dodjete na EP,a tamo ako bog da da vam objasnimo neke stvari u grupama.....
Vi mislite da je vas Modric ne znam kakav talenat,Ljajic je za njega INSTITUCIJA
Sumnjam da si Modrića gledo barem pet puta po barem pola sata...
Imamo jace igrace i s Anticem i s ovom repkom koju sam naveo gore meljacemo vas polagano....
Vas su izbacili Turci sa EP,mislim ekipa autsajdera....yebeni fanatični Turci u četvrtfinalu golom kakav se zabija jednom u životu, nakon 3 čiste pobjede u grupi, a među njima i nad Švabama...e da Englezi u grupi dvaput
2006. ste prosli slicno ka i mi,s manje primljenih golova al to je sve isto...kvalifikacije 7 pobjeda i 3 remija2004. grupna faza
2002. grupna faza...tukli Italiju
1998. priznajem napravili ste rezultat,ali smo vam u barazu za ep 2000 objasnili neke stvari sa 2 remija i našim kiksom u Skoplju
1996. bili smo podsankcijama inace-UH, a mi u četvrtfinalu pokradeni od Leifa Sundela, neću ga zaboravit do sam živmada i 98 u knockout fazi ste isli na Rumune,mi Holandeze TO NIJE ISTO,jeste ih vi pobedili za 3.mesto,ali slozices se da 1/8 finala i 3.mesto nisu isto,nisu bili motivisani holandjani, a ti ćeš se složit da smo razbili Švabe 3:0 i Talijane u kvalifikacijama usred Palerma
tako da.....
na fifinoj listi se nekim cudom bili u top 10 dugi niz godina,čudo ti piše crvenim sada Srbija ulazi tu.....
da sada igramo prijateljski mec tukli bi vas

Sumnjam da si Modrića gledo barem pet puta po barem pola sata...
ja sam ga gledo tamo u totenhemu, nije on za englesku, realno da ti kazhem
a sto ne bi zajedno organizovali prvenstvo 2020. godine samo da drzave stanu iza projekta?!
i onako ce tada zdravlje boze igrati 24 ekipe tako da mogu 3 direktno
da se u srbiji izgrade 2 stadiona,u hrvatskoj 1,u bih 2 i da se poprave postojeci i sto da ne
ako mogu poljaci i ukrajinci sto ne mozemo mi
 . ******, koji si ti mentol(izvini, ali moram to da ti kazem
. ******, koji si ti mentol(izvini, ali moram to da ti kazem ).
).

!!!
!!!pazi konju jedan povrsni,ukrajina i poljska organizuju zajedno iako je SSSR samleo 1939. Poljake,japan i koreja su organizovali zajedno iako su deljali Japanci u ww2sto se ne zapitas zasto iran i izrael ili severna i juzna koreja ZAJEDNICKI ne organizuju prvenstvo. Zasto nemacka i poljska recimo 1955 ili izrael i egipat 1974 godine nisu organizovale SP. ******, koji si ti mentol(izvini, ali moram to da ti kazem
).
Neverovatan si!!!
Ne podnosim hrvate, ali ako medju njima ima igracina svetske klase, mozda i igrac koji moze da pridje svetskom velemajstoru prosineckom onda je to luka modric. Na nesrecu Srbije, mi takvog igraca trenutno nemamo, jer da ga imamo potpisao bi minimum polufinale SP.
Moze da prica ko sta misli, ali da se sada odigrava mec izmedju Srbije i hrvatske, za hrvate bi puna kapa bila remi. Vec ovo SP je Srbija trebala da pokaze da joj je mesto medju osam najboljih, ali SRECA je *****.

marko jovanovic iz partizana desni bek....kao rezerva banetu ofc....
treba menjati zigica,pantelica,milijasa....
bolje ce bit 100%
ninkovica uprkos svim pohvalama na njegov racun ne gotivim,i ne vidim sta je to spektakularno uradio na prvenstvu....