Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OLIMPIJAKOS je pravi klub za njega, ako bude dobio sansu tamo.
Ako ne, treba da ga otkupi zvezda:D.
Ne mozes reci da nije pokusavao da nadje klub u kojem bi se ustalio, ali ga jednostavno nece.
OLIMPIJAKOS majstore!!!

Pa pokušavao je, nije da nije, od Olimpijakosa izgleda neće biti ništa, najverovatnije se vraća u Sporting, tamo teško da će mu dati šansu, najbolje bi bilo kada bi Portugalci malo spustili cenu pa da se vrati u Zvezdu...

odustao Juventus od Krasića, gde će sada nesreca da ide???

Rusi traže puno za njega, a Juve je za manje para našao dva-tri igrača...
Ne pita se tu on baš puno, Rusi su baš podigli cenu...zainteresovani su bili i Inter, Milan, Mančester...na kraju ako ne bude ništa može i da ostane u CSKA, ali nisam više siguran ni da li ga Rusi još žele, pošto su doveli Tošića, a on bi mu bio idealna zamena...

80% u Fenerbahce, daju velike pare

Bili su davali, ali koliko sam čuo odustali su, a i on je rekao da ne bi voleo da ode u Tursku ligu...

Имали смо тим други по снази у групи, који је приближан фавориту групе, а били смо последњи. Антић је имао најгору тактику на светском првенству. Да се ја питам био би он одавно најурен. Сви успеси селекције су до сада лежали на играчима а не на тренеру. Када нам Синиша Михајловић буде тренер, тек онда ћемо да идемо далеко.

Antić kriv što je Krasić promašio 100% šansu sa 3 metra..Što je Vidić bio samo fizički prisutan igrao rukomet umesto fudbala, Žigić koji je uz onu asistenciju kod druge, bio na prvoj utakmici nevidljiv...Kad je uspeo da nas odvede na S.P tad smo ga kovali u zvezde, a sad...Ja sam za Antića jer trenutno boljeg nemamo...Verujem u tim i u njega..

Antić kriv što je Krasić promašio 100% šansu sa 3 metra..Što je Vidić bio samo fizički prisutan igrao rukomet umesto fudbala, Žigić koji je uz onu asistenciju kod druge, bio na prvoj utakmici nevidljiv...Kad je uspeo da nas odvede na S.P tad smo ga kovali u zvezde, a sad...Ja sam za Antića jer trenutno boljeg nemamo...Verujem u tim i u njega..

Наравно да је крив што је Видић био само физички присутан. Колико знам посао тренера је да мотивише играче пред меч. Такође је крив и за Жигића. Који би норамалан тренер ставио спорог високог нападача да игра повученог нападача. Зато што се враћао назад није био ни тамо ни овамо. То је Антићев кикс. Антић нас није одвео на светско првенство већ слаба Француска и наши појединци. Такође велики његов кикс је и Марко Пантелић. Убацио га је против Ганаца који су пребрзи и прејаки у одбрани да игра истуреног нападача уместо Жигића, а против Аустралије, где је спорија одбрана и где би комотно дао пар голова није играо. Антић је показао своје тренерско знање.

Trener motiviše igrače...Od kad to? Valjda se motivišu sami igranjem za reprezentaciju, željom za pobedom, igranjem na SP. Mogu da nam dovedu bilo kog trenera uvek ćemo biti loši jer su naši igrači mahom nezainteresovani za igru, lenji, manekenišu se po terenu..Meni bi bila najveća čast da sam muško da igram za reprezentaciju i predstavljam svoj narod u bilo kom sportu, ne bi mi falilo ni motivacije niti bilo čega drugog...Pantelić je igrao protiv Australije i koliko znam dao gol.

Trener motiviše igrače...Od kad to? Valjda se motivišu sami igranjem za reprezentaciju, željom za pobedom, igranjem na SP. Mogu da nam dovedu bilo kog trenera uvek ćemo biti loši jer su naši igrači mahom nezainteresovani za igru, lenji, manekenišu se po terenu..Meni bi bila najveća čast da sam muško da igram za reprezentaciju i predstavljam svoj narod u bilo kom sportu, ne bi mi falilo ni motivacije niti bilo čega drugog...Pantelić je igrao protiv Australije i koliko znam dao gol.

Тренеров задатак је да мотивише играче. То ће ти рећи свако ко се мало боље разуме у ту тематику. Пантелић је играо против Аустралије мало пред крај. Да је одиграо од почетка све би било другачије.

Наравно да је крив што је Видић био само физички присутан. Колико знам посао тренера је да мотивише играче пред меч. Такође је крив и за Жигића. Који би норамалан тренер ставио спорог високог нападача да игра повученог нападача. Зато што се враћао назад није био ни тамо ни овамо. То је Антићев кикс. Антић нас није одвео на светско првенство већ слаба Француска и наши појединци. Такође велики његов кикс је и Марко Пантелић. Убацио га је против Ганаца који су пребрзи и прејаки у одбрани да игра истуреног нападача уместо Жигића, а против Аустралије, где је спорија одбрана и где би комотно дао пар голова није играо. Антић је показао своје тренерско знање.

Najbolje ti da budes selektor:hahaha: "Povuceni napadac" :hahaha: Ma,trebao je Pantelinja da ubaci od prvog minuta protiv Australaca,jer je decko "munja" :hahaha: Ne bi mogao da prestigne ni babu u autobusu,da dodje do mesta

Poslednja izmena:
"Orlovi" bolji nego u maju

00031453.jpg

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na 13. mestu na danas objavljenoj listi Svetske fudbalske federacije, što je za dva mesta bolje nego u maju. Prva mesta pripala su finalistima Svetskog prvenstva reprezentacijama Španije i Holandije, prenosi Beta.

Španci su sa prvog mesta potisnuli Brazil, koji je sada treći, dok je trećeplasirana sa SP Nemačka stigla do četvrte pozicije. Najveće padove na listi pretrpeli su Italijani i Francuzi, pa su tako bivši svetski prvaci iz 2006. sa petog pali na 11. mesto, dok je francuska reprezentacija 21. što je njen najgori plasman.

Redosled reprezentacija na FIFA rang listi:

1. Španija (2)
2. Holandija (4)
3. Brazil (1)
4. Nemačka (6)
5. Argentina (7)
6. Urugvaj (16)
7. Engleska (8)
8. Portugal (3)
9. Egipat (11)
10.Čile (18)
11.Italija (5)
12.Grčka (13)
13.SAD (14)
13.Srbija (15)
15.Hrvatska (10)
16.Paraguaj (31)
17.Rusija (11)
18.Švajcarska (24)
19.Slovenija (25)
20.Australija (20)

aj da pokrenemo ovu temu!!!
sta mislite o Ljajicu,Tomicu,Maticu,Marku Jovanovicu,Sulejmaniju...
po meni bi oni trebali u repku umesto Milijasa,Petrovica,Obradovica,Rukavine,Pantelica,Zigica

1.Stojkovic
2.Marko Jovanovic
3.Kolarov
4.Kacar
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Jankovic
8.Lazovic
9.Mrdja
10.Stankovic
11.Ljajic
12.Brkic
13.Lukovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Nemanja Tomic
17.Krasic
18.Sulejmani
19.Matic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Djuricic
Mislim da bi se ovakva ekipa bolje nosila u kvalifikacijama i ako Bog da na EP od ovih sada....
stojkovic,ivanovic,vidic,lukovic,kolarov,stankovic,krasic,jankovic,tosic,mrdja,jovanovic da igraju prvih 11 u formaciji 4-1-3-2

aj da pokrenemo ovu temu!!!
sta mislite o Ljajicu,Tomicu,Maticu,Marku Jovanovicu,Sulejmaniju...
po meni bi oni trebali u repku umesto Milijasa,Petrovica,Obradovica,Rukavine,Pantelica,Zigica

1.Stojkovic
2.Marko Jovanovic
3.Kolarov
4.Kacar
5.Vidic
6.Ivanovic
7.Jankovic
8.Lazovic
9.Mrdja
10.Stankovic
11.Ljajic
12.Brkic
13.Lukovic
14.Jovanovic
15.Rajkovic
16.Nemanja Tomic
17.Krasic
18.Sulejmani
19.Matic
20.Subotic
21.Tosic
22.Kuzmanovic
23.Djuricic
Mislim da bi se ovakva ekipa bolje nosila u kvalifikacijama i ako Bog da na EP od ovih sada....
stojkovic,ivanovic,vidic,lukovic,kolarov,stankovic,krasic,jankovic,tosic,mrdja,jovanovic da igraju prvih 11 u formaciji 4-1-3-2

Marko Jovanovic - Pavle Ninkov
Nemanja Tomic - Milos Ninkovic(uz Lukovica najbolji na SP)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back