Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle će ljudi više da se pravdaju tim glupostima ''vi ste ljudi nerealni, oni su sila, trte-mrte''?

Pa ako su vice-prvaci sveta nemaju šest pari nogu, ***** mu miša. Ljudi su k'o mi. I sve dok izbacuju iz igre naše igrače dva puta u roku od deset sekundi na istu foru - jednim prostim dodavanjem petom - i to sa igračem manje, normalno da će ljudima ovde to malo da zasmeta.

O cemu ti pricas, ti tvoji vice prvaci sveta su veceras posle onog poklona bili zreli za petardu, onoliko rupa u odbrani, alo jesi ti gledao utakmicu:dash::dash::dash:!?

Pre svega utakmicu sam gledao i to nisu moji prvaci sveta....

To je Francuska, da li Brazil, Nemacka, Engleska, Italija, Spanija, Portugal, dobijaju svaku utakmicu, to sto je ovde pola ljudi jos pre utakmice mislilo da cemo dobiti lagano ovu utakmicu, to je vas problem, reprezentacija Francuske je za veliki respekt, i daj bar malo budite realni, i nemojte posle svake neresene ili malo losije partije da napadate reprezentaciju....

Mada i navijanje je bilo dno dna......to mora da se pomene....gomila pozera dosla do karata dok pravi navijaci izduvali

Kako bre da navijas, kad ti knedla u grlu non-stop! Ako se daj boze plasiramo na SP, ovom Domeneku spomenik na Terazijama da dignemo. Cova vadi Anrija i ubacuje Riberija 10 min pred kraj. Da su ostala obojica i da ga je uveo 20 min pred kraj bilo bi je..beno!

To je Francuska, da li Brazil, Nemacka, Engleska, Italija, Spanija, Portugal, dobijaju svaku utakmicu, to sto je ovde pola ljudi jos pre utakmice mislilo da cemo dobiti lagano ovu utakmicu, to je vas problem, reprezentacija Francuske je za veliki respekt, i daj bar malo budite realni, i nemojte posle svake neresene ili malo losije partije da napadate reprezentaciju....

Ma nije poenta u tome da li su je dobili ili ne vec u nacinu kako igraju. Pa i da su pukli ali da su igrali dobro i ljudski pa niko ne bi prigovorio.....ali kad igras ko jajara tada i posle pobede ti nekako nije to to......a da ne pricam u slucaju kad ne pobedis.

Dokle će ljudi više da se pravdaju tim glupostima ''vi ste ljudi nerealni, oni su sila, trte-mrte''?

Pa ako su vice-prvaci sveta nemaju šest pari nogu, ***** mu miša. Ljudi su k'o mi. I sve dok izbacuju iz igre naše igrače dva puta u roku od deset sekundi na istu foru - jednim prostim dodavanjem petom - i to sa igračem manje, normalno da će ljudima ovde to malo da zasmeta.

Normalno je da malo zasmeta....

Pa nismo ni mi svetska sila, ipak je ovde Francuka bila favorit....Ne mozemo svaku utakmicu da pobedimo....

Decko oni jesu vice-prvaci sveta, ali Krasic je imo tri situacije 1-1 gde bi i neki bek iz xxx lige bar jednom prosao! O situacijama 3-2, 4-5 necu trositi reci! I jos jednom podvlcim imali su skoro celu tekmu IGRACA MANJE!!!

Ma nije poenta u tome da li su je dobili ili ne vec u nacinu kako igraju. Pa i da su pukli ali da su igrali dobro i ljudski pa niko ne bi prigovorio.....ali kad igras ko jajara tada i posle pobede ti nekako nije to to......a da ne pricam u slucaju kad ne pobedis.

Ne moze svaka utakmica da bude na vrhunskom nivou, a rezultat sa Francuskom 1-1 je potpuno normalan, realna, i ocekivan....Ne kazem da nije moglo bolje, ali nije lose ni ovako....

Decko oni jesu vice-prvaci sveta, ali Krasic je imo tri situacije 1-1 gde bi i neki bek iz xxx lige bar jednom prosao! O situacijama 3-2, 4-5 necu trositi reci! I jos jednom podvlcim imali su skoro celu tekmu IGRACA MANJE!!!

Nije celu, i Lazovic je dobio crveni....al ajde ne racunamo vec je bio kraj....

Krasic sa jedne strane, a sa druge Sanja i Evra...Taj bek iz XXX lige bi mozda i prosao nekog odbrambenog igraca iz XXX lige....ali ove, mislim da bi imao male poteskoce....

Ne moze svaka utakmica da bude na vrhunskom nivou, a rezultat sa Francuskom 1-1 je potpuno normalan, realna, i ocekivan....Ne kazem da nije moglo bolje, ali nije lose ni ovako....

Koja svaka???? Nasi jedino sto su protiv Austrije u Becu igrali ok i to mozda nekih 60 minuta.....a i tamo da se igralo jos 15-ak minuta austrijanci bi izjednacili.....Ostalo sve blagi uzas.....dobijeno na taliju i guzove

Koja svaka???? Nasi jedino sto su protiv Austrije u Becu igrali ok i to mozda nekih 60 minuta.....a i tamo da se igralo jos 15-ak minuta austrijanci bi izjednacili.....Ostalo sve blagi uzas.....dobijeno na taliju i guzove

Bilo-kako-bilo mi smo prvi u grupi....i verovatno 100% idemo kao prvi u Afriku, sto dovoljno govori o nama i igri u kvalifikacijama, i na kraju uvek se gleda rezultat....

J.ebes mi sve izgleda da smo samo nas dvojica gledali utakmice. Svi su u fazonu nasih vajnih komentatora, pa dobro je, pa to su Francuzi, pa.... i onda naletimo na Robena, Nistelroja i ostale Van Persije ili mozda kompletne Francuze sa oporavljenim Riberijem - fasujemo po zasluzi 5-6 komada., e onda se i ovi pronalazaci alibija sete da nije bas sve tako lepo!
Ono sto je dobro to je dobro, ono sto ne valja - ne valja i to treba reci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back