Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da govoriš o borbenosti. Svejedno, nešto ne verujem da možeš da trčiš brže od crnja, osim nekih zaista retkih slučajeva. Ali ono što možeš je da ih nadmudriš, što je Bane večeras i radio, kao i Kačar uostalom. Tačno se sećam kad je Kačar jednom loptu povukao petom, nadmudrio čuvara, i tako izvukao slobodnjak u situaciji u kojoj bi neki Krasić ili Jovanović verovatno jedino sam sebe predriblao. Isto tako se lukavo iz napada došunjao do Anrija i maznuo mu loptu, a da ga ovaj nije ni primetio. I tako u par situacija. Pravi Totalni Fudbaler. I za to i njemu svaka čast. Svakako je velika šteta što se povredio.

Taj Krasic kao da je potplacen od Francuza da gubi lopte!
Ali zasto Domenik istera Anrija na kraju?

Ma nije nešto loš, on je jednostavno jedan od onih igrača kojima je dugi pas bolji od kratkog. Mislim da je Antić to i primetio i njegova ofanzivna uloga je pre svega da deli duge lopte. Ono, Milijaš mu doda, ovaj uputi dugu. I to je to. Ne može se reći da mu to loše ide. Ali on je meni oduvek pre svega bio koristan u obavljanju odbrambenih zadataka, možda i više zbog borbenosti nego zbog znanja, i tu je OK. Realno, nije on nešto preterano loš sveukupno od početka kvalifikacija. Koliko se sećam, u barem jednoj utakmici je bio čak i najbolji. Možda je jedino razočarenje jer ljudi od njega, kapitena, i desetke tima, očekuju nešto više.

Još nešto - pošto vidim da gotovo nijednom našem igraču osećaj za prostor nije jača strana - zašto im pobogu niko ne javlja da im protivnik dotrčava sa leđa? Neverovatno koliko lopti izgubimo iz utakmice u utakmicu zbog toga.

Ej u onoj kontri Milijas pola sata ceka i covek mu pokupi loptu!:dash:

sramotno je da se mi veci deo utamkice sa igrachem vishe branimo
shta bi tek bilo da nije bilo tog iskljuchenja?
igramo fudbal kao shto se igrao pre 20 i kusur godina
sporo da protivnichki bek moze da ode po burek i da se vrati dok se neki nash nesretjnik okrene
i btw. ja sam znao da chim je iskljuchio francuza nema shanse da neki nash seljo ne napravi glupost i izjednachi se u crvenilu...po ko zna koji put
u sushtini svaka chast domeneku shto nam ischupa bod ali da bi bilo manje blamaze bolje da smo izgubili nego opet 2006. i prangijanje

Ma nije nešto loš, on je jednostavno jedan od onih igrača kojima je dugi pas bolji od kratkog. Mislim da je Antić to i primetio i njegova ofanzivna uloga je pre svega da deli duge lopte. Ono, Milijaš mu doda, ovaj uputi dugu. I to je to. Ne može se reći da mu to loše ide. Ali on je meni oduvek pre svega bio koristan u obavljanju odbrambenih zadataka, možda i više zbog borbenosti nego zbog znanja, i tu je OK. Realno, nije on nešto preterano loš sveukupno od početka kvalifikacija. Koliko se sećam, u barem jednoj utakmici je bio čak i najbolji. Možda je jedino razočarenje jer ljudi od njega, kapitena, i desetke tima, očekuju nešto više.

Još nešto - pošto vidim da gotovo nijednom našem igraču osećaj za prostor nije jača strana - zašto im pobogu niko ne javlja da im protivnik dotrčava sa leđa? Neverovatno koliko lopti izgubimo iz utakmice u utakmicu zbog toga.

Ma taj stil igre,dzorni Zigicu na vugla,pa sta uradi,jednostavno nema prodju.Kao drugo,za takvu igru ti treba jos jedan napadac,koji ce da "skuplja" te lopte.Nama treba vodja,covek koji zna da odigra pas,da poveze igru,kao nekad Piksi,Vukic...Mi takvog igraca nemamo.Pas igra nam je losa i to mora da se menja hitno.Pa nismo mi Norvezani,majku mu :D

Jadno smo odigrali, opet taj kompleks nize vrednosti koji nam je na silu i vestacki ubacen i od koga pati vecina Srba..
Sa igracem vise 75 minuta ne mozemo da damo gol, i jos i primimo jedan...i ne sto ne mozemo, nego ni ne pokusavamo nesto previse.

Znaci, bilo ko drugi da je bio umesto nas danas, Francuska bi izgubila...jadno je sto su bili zadovoljni bodom, i sto nemaju taj drive da pobede, bez obzira sto "ni bod nije los".

Igra - NULA.....svi duplo sporiji od Francuza, kao da im je neko noge odsekao, na sredini bez ideje, bez icega, pas isto - nula, a kao dogovarali se da bude precizan...sledeci put bolje da se nista ne dogovaraju.

Jedino da namole sad Rumune da nas puste...da ne bi sve zavisilo od poslednje utakmice u Litvaniji, jer ce biti preveliki pritisak ako budemo morali da dobijemo.

sramotno je da se mi veci deo utamkice sa igrachem vishe branimo
shta bi tek bilo da nije bilo tog iskljuchenja?
sporo da protivnichki bek moze da ode po burek i da se vrati dok se neki nash nesretjnik okrene
i btw. ja sam znao da chim je iskljuchio francuza nema shanse da neki nash seljo ne napravi glupost i izjednachi se u crvenilu...po ko zna koji put
u sushtini svaka chast domeneku shto nam ischupa bod ali da bi bilo manje blamaze bolje da smo izgubili nego opet 2006. i prangijanje

Mislim cinjenica je da fudbaleri nisu bas neki Ajnstajni, ali kad ce nasi treneri poceti da uce nase fudbalere elementarnim stvarima!

Derer:

Haha, najjače da se tad igrao ovakav fudbal. Dodaj jednu jedinicu ispred tog broja i možda se složim sa tobom.

Derer:
u sushtini svaka chast domeneku shto nam ischupa bod

Onaj Riberi dobije dve lopte i sa te dve lopte tri puta napravi majmune od naše odbrane. Sreća da nije igrao od početka, to bi bio genocid.

Mislim cinjenica je da fudbaleri nisu bas neki Ajnstajni, ali kad ce nasi treneri poceti da uce nase fudbalere elementarnim stvarima!

al najbolje je da samo slushash prenos onog stefanovica recimo na radiju reko bi wau..kakva utakmica...a ono tuga lol
ja ne shvatam zar su nashi igrachi toliko nekvalitetni i neobucheni da ne mogu da isprate
neki svetski standard i prate globalne tokove?
pa izgubi ****** i sa 5 nula ali bar igraj fudbal
ja od kad pamtim sport secam se samo 2 utakmice reprezentacije u fudbalu gde je bilo kombinatorike i tempa,zestine-obe protiv cheha,jedna krajem 1996. druga 2006. valjda..prva nasha kao samostalne Srbije
sve ovo ostalo je neko nogatanje i gnjavljenje lopte bez 2-3 povezana pasa
ruzno na oko i dosadno u pm.

Ma taj stil igre,dzorni Zigicu na vugla,pa sta uradi,jednostavno nema prodju.Kao drugo,za takvu igru ti treba jos jedan napadac,koji ce da "skuplja" te lopte.Nama treba vodja,covek koji zna da odigra pas,da poveze igru,kao nekad Piksi,Vukic...Mi takvog igraca nemamo.Pas igra nam je losa i to mora da se menja hitno.Pa nismo mi Norvezani,majku mu :D

Nismo Norvezani, ali kao sto si sam rekao mi 10-ku nemamo - tako da je sreca da bar imamo Zigica jel tek bez njega neznam sta bi igrali, to sto ovi papani spustene Zigiceve lopte u situacijama 1-1 ne mogu da rese to je nesto drugo.
Imamo mi drugog napadaca, vecerasnjeg komentatora Marka P:rida::cry::hahaha1::udriglavu:

Nije loš taj stil sam po sebi, problem je, što ti kažeš - što nema ko da pokupi tu loptu.

Ti misliš na plejmejkera, ali to ti je fudbal iz nekih prošlih vremena. Obrati pažnju i primetićeš da se više ni ne igra u fazonu jedan ofanzivni vezni i iza njega defanzivni vezni, pa ovaj prvi kreira igru, a ovaj drugi prekida protivničke napade. Danas je fora sa dva centralna vezna. Ćavi i Inijesta, Kerik i Flečer, Pirlo i Sedorf, Džerard i Lampard, a ispred njih polušpicevi. I na tim centralnim veznim je da obavljaju i ofanzivne i defanzivne zadatke.

Nije loš taj stil sam po sebi, problem je, što ti kažeš - što nema ko da pokupi tu loptu.

Ti misliš na plejmejkera, ali to ti je fudbal iz nekih prošlih vremena. Obrati pažnju i primetićeš da se više ni ne igra u fazonu jedan ofanzivni vezni i iza njega defanzivni vezni, pa ovaj prvi kreira igru, a ovaj drugi prekida protivničke napade. Danas je fora sa dva centralna vezna. Ćavi i Inijesta, Kerik i Flečer, Džerard i Lampard, itd... I na njima je da obavljaju i ofanzivne i defanzivne zadatke.

Ali oni znaju da igraju od noge do noge,pa im taj plej ne treba.Mi onda bolje da predjemo na americki fudbal :mrgreen: Tamo se traze te visoke i dugacke lopte ;)

Ti misliš na plejmejkera, ali to ti je fudbal iz nekih prošlih vremena. Obrati pažnju i primetićeš da se više ni ne igra u fazonu jedan ofanzivni vezni i iza njega defanzivni vezni, pa ovaj prvi kreira igru, a ovaj drugi prekida protivničke napade. Danas je fora sa dva centralna vezna. Ćavi i Inijesta, Kerik i Flečer, Pirlo i Sedorf, Džerard i Lampard, a ispred njih polušpicevi. I na tim centralnim veznim je da obavljaju i ofanzivne i defanzivne zadatke.

Ej brate dva centralna vezna, pa gde da ih nahvatamo, daj jednog bar! Kad bi bar mogli da naturalizujemo nekog kvalitetnog stranca, inace kad vidim da nam je buducnost u Ljajicu nisam bas optimista!

J.e.bi ga mogo je nekad u Vosi u nasoj ligi da igra sve od halfa do fora, al ovde je to malo teze! Sto se Kacara tice, jel se seca neko Stankovica kad je bio klinac - kako je kidao, nesreca je sto se takvi iograci brzo potrose!

Kod dosta igraca sa velikim potencijalom,problem je umisljenost i nadmenost.Sto kaze Lane Gutovic:"I slava zna gde je otpor najmanji,pa udara direktno u glavu" :mrgreen:

ja ne znam ni jednu reprezentaciju sveta da igra ovo shto mi igramo
to je neki osakaceni katenadjo jer nemash extra napadache pa nabadash na glavonju u napadu i preskachesh sredinu,odugovlachish maksimalno i umrtvljujesh tempo da se protivnik uspava jer ne znash da vezesh 2 pasa
to ni italijani u svom elementu nikad nisu igrali lol
i shta dobijesh kad sa tom ziherashkom igrom se i kvalifikujesh?
ovo shto sad radi antic smo vetj videli od petkovica ali na svetskom prvenstvu svi timovi(sem nas) igraju da daju gol a ne da prodje 90 min pa shta bude
i onda dodje havarija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back