dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Boli me taki s kim me porede oni koji su me bombardovali!!!
Anri te bombardovao? Komandovao oruzanim snagama? On i ne zna gde je Srbija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me taki s kim me porede oni koji su me bombardovali!!!
IZVORKapiten reprezentacije Francuske, Tjeri Anri, istakao je da će njegova ekipa na gostovanje Srbiji u Beogradu doputovati sa ciljem da pobedi. Fudbaler Barselone je, ipak, priznao i da je moguće da njegova ekipa ne dođe do tri boda u možda i odlučujućoj utakmici u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.
- Idemo u Beograd da pobedimo, ali ako ne uspemo da do kraja kvalifikacijama dođemo do prvog mesta na tabeli grupe moraćemo da učešće na Mundijalu izborimo kroz baraž. Dugo sam u reprezentaciji i mnogo puta smo se provukli do cilja. To i nije važno, bitno je da moramo u Južnu Afriku - istakao je Anri, koga su francuski mediji danas citirali i u mnogo drugačijem raspoloženju.
Anri je, prema navodima dnevnika "Parizjen", selektoru Francuske Remonu Domeneku rekao da igrači ne znaju šta im je zadatak na terenu i da nemaju pravo vođstvo. Domenek će, ipak, sačuvati mesto selektora, pošto je predsednik Francuskog fudbalskog saveza, Žan-Pjer Eskalet, podsetio da "trikolori" još mogu da se plasiraju na Svetsko prvenstvo.

Previše se stvara atmosfera da bismo mogli da ih dobijemo, a u takvim slučajevima obično sledi 'ladan tuš.
Kad do sada nisu znali sta da rade nek ostane tako jos 2 dana. A posle nek menjaju selektora.
Nego, ako pobedimo u sredu mogao bi Antic da organizuje nagradnu igru za publiku pod nazivom - "Zaigraj i ti za Orlove". Bice sve gotovo, a i treba da se oduzimo Rumunima za x u Francuskoj...![]()

Nemojte sad da baksuzirate - tako su hvalili i Petka pa posle primismo 10 komada u Nemackoj.
Sto se tice zvizdanja. Bio je onaj snimak kad zvizde Laam dok peva Marseljezu. To je bas divljacki. Ne bih voleo da nas porede sa tamo nekima koji su izasli iz pecine.
Mozda bi neki drugi gest umesto zvizdanja bio u redu. Dajte neke predloge.
Za sva sranja iz 90-ih treba da se zvizdi ovakvim jajarama, a ne Francuzima ili Amerikancima.
iz izjava "necemo srljati" ocigledno se moze izvuci da nasi sad posle francuskog remija sa rumunima idu na remi..sto nije dobro.. ucicemo u bunkericu da cekamo njihovu gresku i eventualno vrebati kontranapad da bi postigli gol.
To mi se ne svidja. Mi ne umemo da igramo zatvoreno, uvek pucamo kad tako igramo.
Shta mislite kojim rezultatom cemo izgubiti od Francuske? Ja tipujem na 1:4.

Za sva sranja iz 90-ih treba da se zvizdi ovakvim jajarama, a ne Francuzima ili Amerikancima.
Ja tipujem da ces ti primiti cetri komada ...Shta mislite kojim rezultatom cemo izgubiti od Francuske? Ja tipujem na 1:4.
Previše se stvara atmosfera da bismo mogli da ih dobijemo, a u takvim slučajevima obično sledi 'ladan tuš.