Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da bi Mihajlovic trebalo da ostane selektor ako pristane da mu se drasticno smanji plata. Po meni, nedopustivo je da selektor jednog od siromasnijih saveza i najsiromasnije drzave u Evropi bude najplaceniji ili u prva 3. To je previse bahato p omeni od strane saveza.
Umesto da lepo angazuju Drulovica koji im se na tanjiru nudi a ima i rezultate iza sebe ili recimo vrate Pizona ili uzmu Bekvalca, svi oni bi radili za NEUPOREDIVO manji novac abar podjednako dobro kao Mihajlovic.
Pogledajte Bekvalca. KOju god je ekipu uzeo, ista vec posle 3 kola prosto proigra. Uzeo je propali Hajduk iz Kule, sa dna dosao do prvih 5 ili 6 na tabeli. Uzeo N.Pazar koji je pre njega sluzio kao topovska hrana i pretvorio ga u ozbiljnog takmaca svima. Uzeo radnicki iz Nisa koji je godinama tavorio po dnu druge lige, i doveo ga do samoh vrha tabele. Svi strahuju kada odlaze u Nis. I Vojvodinu je dosta uspesno vodio sa mnogo manje novca nego sto ih istoimeni klub ima sada.
Jedino u Madjarskoj ne znamsta je bio razlog razlaza sa...?, mislim da je bio Ujpest ili sta vec tamo.

Ja cu sad reci moje misljenje oko Mihe

Sa jedne strane zaista je uradio fantastican posao, napravio je okosnicu reprezentacije koja ce biti na okupu narednih 7-8 godina

Imao je hrabrost da forsira mlade igrace, imao je hrabrost da ne poziva Pantelica, Zigica, Krasica, Jovanovica (za sta smo mislili da je nemoguce)

Medjutim, ostaje utisak da je krivica direktno samo njegova zbog neplasmana na SP, pre svega poraz u Skoplju i katastrofalna postava u Zagrebu

Cak smo trebali i da trijumfujemo u Skotskoj ali ok, za to imam razumevanje jer je bila prva utakmica

Ne zaboravimo i olako odricanje takvih igraca kao sto su Matic i Ljajic a sve zbog obicnih gluposti

"Necu ja njega da zovem neka zove on mene" :dash:

Kad se saberu pozitivne i negativne strane ipak vise vuce na negativno, tako da zelim mu sve najbolje u Sampi i da ga vise ne gledamo na klupi reprezentacije

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...pi-Svako-gura-svoje-igrace-Rajevac-se-povukao

Cirkus u novinarskoj ekipi: Svako gura svoje igrače, Rajevac se povukao

Na klupi "novinara" neće biti ni Jovan Sekulić, urednik sportske rubrike "Večernjih novosti", uz obrazloženje da tu selekciju ne oseća kao novinarsku, pošto je u pitanju spisak Ljubiše Stamenkovića, trenera Slobode, koji će se suprostaviti timu Siniše MIhajlovića.

Sekulić je naveo da je Stamenković promenio osam igrača i da nije shvaćena poenta revijalne utakmice.

"Cilj je bio da se pomogne Siniši MIhajloviću, da vidi neke mlade i talentovane igrače, ali Stamenković je dodao osam igrača i ovo je sada njegova selekcija", objasnio je Sekulić, uz konstataciju da je trener Slobode kontaktirao samo sa dvojicom od pet novinara članova selektorske komisije.

Saša Stojanović pozvan u reprezentaciju

Napadač Radničkog iz Niša Saša Stojanović na spisku je igrača ekipe koju će voditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković u prijateljskom meču sa A reprezentacijom Srbije u Užicu.

Stojanović je na spisku 22 igrača koji će u utorak, 19. novembra igrati protiv A selekcije Srbije u prijateljskom meču u Užicu.

Saša Stojanović je rođen 21. januara 1983. godine u Nišu gde je i počeo karijeru.

490x370_sasa-stojanovic-radnicki.jpg

Spisak igrača:

Golmani: Bajković (Crvena zvezda), Aleksić (Spartak).

Odbrana: Vulićević (Vojvodina), Vasilić, Gojković (Sloboda Užice), Pejčinović (Nica), Lakić – Pešić (Donji Srem), Ostojić (Partizan), Vasiljević (OFK Beograd), Udovičić (Napredak).

Sredina terena: Luković (Rad), Babović (Voždovac), Ninković (Partizan), Bojić (Napredak), Beljić (Radnički Kragujevac), Arsenijević (Jagodina), Alivodić (Vojvodina), Radivojević (Javor).

Napad: Stojanović (Radnički Niš), Srnić (Čukarički), Kecap (Novi Pazar), Škuletić (Vojvodina).

Kolka je "moralna gromada" ispao Mihajlovic, covek se obrukao za sva vremena

On je tipican primer onih sto su jaki na recima a slabi na delima

Prvo je rekao da ce odma podneti ostavku ako se ne plasiramo na SP, nije to uradio, rekao je da zeli da ostane, posle je sutnuo reprezentaciju na prvu ozbiljnu ponudu koju je dobio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back