Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stanojevica i da hoce on nece prihvatiti siguran sam....otiso je iz Partizana zbog menadzerisanja i sumnjam da bi trpeo da mu i u reprezentaciji "daju ritam" Radovanovici i slicni....Ja kao grobar bih voleo Muslina da vidim,ko god da dodje prednost ce imati menadzerski igraci to je poenta...ako stave Tumbu na nas se uvek moze igrati 3+ :dash:

ako ostane Tole doći će neki stručnjak Batađorista 100%, dajte nam trenerskog barda bar da cirkus bude potpun!

Apsolutno se slazem sa komentarom.Pa zar vi ne vidite ko deli licence nasim trenerima.Zar Bata Djora da bude prvi strucnjak,zar on da skoluje trenere?:dash:Pominju se Tumbakovic,Piksi,Rajevac i Curcic.Ja mislim da nijedan nije kadar za selektora.Apsolutno sam za stranog trenera ali ne "strucnjaka" kao sto je Klemente.Cuo sam da se negde pominjao Feliks Magat,po meni idealan trener.:worth:Dobro ga poznajem iz Bundes lige,narocito iz Volfsburga.Neko ce reci da je skup,pa koliko nas je kostao Mihajlovic?Bolje platiti pravog strucnjaka i otici na prvenstvo,nego dovesti nekog Bata Djorinog skolarca.

Bajkovic je ove godine sazreo za nacion tim ali imamo i Stojkovica i Brkica pa je tesko ugurati ga medju u dvojicu.Selektori: Drulovic, Bekvalac,Djoincevic,Jankovic,Musli

Nek igra za svoju Crnu Goru,ionako je sa srbomrzackog Cetinja gde svi misle isto,jedino u BG se uvlaci u buljsona delijama i to nako navalentno,u CG se izjasnjava nacionalno kao Crnogorac ne Srbin...

A on je Slavoljub i trenirao je najsrpskiji tim u galaksiji:D....cisto sumnjam da se on oseca Hrvatom a i ne treba biti toliki kompleksas kao sUsjedi,njima je to u genima, nama hvala Bogu nije

A i keva mu iz Cacka :hahaha:

Salu na stranu, nemam nista protiv Muslina, sta god da je, ali mislim da je Aca Stanojevic bolje resenje

Iz razloga jer nama treba selektor na DUGO GODINA, a ne matore ispustene mustikle

Svake nove kvalifikacije zapocinjemo sa novim selektorom, tako jednostavno ne ide

misa.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back