Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu sad reci moje misljenje oko Mihe

Sa jedne strane zaista je uradio fantastican posao, napravio je okosnicu reprezentacije koja ce biti na okupu narednih 7-8 godina

Imao je hrabrost da forsira mlade igrace, imao je hrabrost da ne poziva Pantelica, Zigica, Krasica, Jovanovica (za sta smo mislili da je nemoguce)

Medjutim, ostaje utisak da je krivica direktno samo njegova zbog neplasmana na SP, pre svega poraz u Skoplju i katastrofalna postava u Zagrebu

Cak smo trebali i da trijumfujemo u Skotskoj ali ok, za to imam razumevanje jer je bila prva utakmica

Ne zaboravimo i olako odricanje takvih igraca kao sto su Matic i Ljajic a sve zbog obicnih gluposti

"Necu ja njega da zovem neka zove on mene" :dash:

Kad se saberu pozitivne i negativne strane ipak vise vuce na negativno, tako da zelim mu sve najbolje u Sampi i da ga vise ne gledamo na klupi reprezentacije

Отприлике и ја тако мислим.Само ми није јасно зашто је морао толико много играча,(ако и нек' су млади)да "испробава" ?
Не знам по ком критеријуму ? Осим : писање новинара (екстра,мега талентован тај и тај) или менаџерисање ?

Anketa na mondu, ko posle Mihajlovica

Ja se apsolutno slazem sa ovim

Stanoje je odlican mladi trener, imao je uspeha sa omladinskom reprezentacijom, imao je uspeha sa Partizanom kao i sa kineskim klubovima

Sa njim treba potpisati visegodisnji ugovor, i da dugo godina predvodi reprezentaciju, nesto kao Bilic u Hrvatskoj

Odlican takticar i jos bolji motivator, to je ono sto nam treba

Ludilu nema kraja.
Stanojević i Tumbaković. Vrhunac trenerskog umeća kineska prva liga.Katastrofa.
Rajevac, Jovanović ili Đukić. Ostali ni za tuki nisu.

- - - - - - - - - -

Stanoje je odlican mladi trener, imao je uspeha sa omladinskom reprezentacijom, imao je uspeha sa Partizanom kao i sa kineskim klubovima

Pa da se uči poslu u reprezentaciji.
Uz to odlično peva u svlačionici. Ono "može Zvezda ***** da nam po**puši".
I to treba da bude selektor.

Svakako nas najbolji strucnjak je Bora Milutinovic s tim da da je vec u godinama i da nece da se petlja oko naseg fudbala
Zatim sledi Radomir Antic koga smo "potrosili",i on otpada
Onda ide Ivan Golac ,mozda i covek koji najbolje razume fudbal,ali dugo nije imao angazman i sumnjam da ce hteti da se petlja sa savezom,a i da ce ga savez uopste razmatrati,iz istog razloga
Miroslav Djukic,covek ima potencijala da bude nas najbolji trener ikada,dace Bog da se vrati nekad na selektorsko mesto,dok je ova garnitura svakako NE, jos se uci poslu,ali razume fudbal,igra ofanzivno,takav covek treba ovoj generaciji
Onda ide Dusan Bajevic zaboravljeni trener sa dosta uspeha u grckom fudbalu
Onda Dragan Piksi Stojkovic ,po meni trenutno najrealnije resenje,mlad,imao uspeha sa Nagojom,veliki autoritet,ime,razume ofanzivan fudbal
Onda Aleksandar Stanojevic,i kod njega smo videli da razume fudbal,ovo oko navijaca ne bi smeo da bude problem (sem ako selektor ne uzme i javno nipodastava suparnicki klub),ali je premlad,i pitanje je oko autoriteta,ipak bio bih zadovoljan i njime
Ljubinko Drulovic-mlad ,perspektivan,ima vec trenerski uspeh (doduse ne u seniorskim vodama), ni on ne bi bio los izbor,taman ce ova njegova generacija stasati za A tim
Robert Prosinecki,znam da ce biti mnogo kontroverzi,ali ovaj covek kapira fudbal,s tim da je problem njegov ugovor i opet pomenuti problemi ogranicenosti ovdasnjih ljudi
E tek onda slede ovi sto se pominju Ljubisa Tumbakovic (igracemo ofanzivno,ali cemo pucati ko zvecke), Milovan Rajevac (tezak ziheras,i covek koji sem sa Ganom nema nijedno rezultatsko pokrice,a znamo motoricke sposobnosti Ganjana i znamo kako je igrao na prvenstvu sistem 5-5-0), i Ivan Jovanovic (covek ima ugovor,svakako je ispred ove dvojice,ali nisam ja bas siguran u ispravnost njega kao izbora)...
E onda stavite koga hocete,ja glasam za Zivadina :D

Poslednja izmena:
On bi sigurno pokušao da gradi autoritet, a njegovo grobarstvo bi moglo biti problem
opet, da je stariji tu ne bi bilo frke, ali do skora je on pevao u svlačionici "hebi cigane"

Osim je bio trener Partizana i Jugoslavije istovremeno pa nije bilo problema.
A i samo bi propalice podrivale Stanoja zbog njegove trenerske proslosti. I ja bi se slozio da odmah lete iz reprezentacije u slucaju da se to desi.

Najjace je ovi sto zameraju Stanoju da je prozivao Zvezdu

Nije li Dragan Mrdja pevao sa navijacima Vojvodine "Grobare da j*bemo" pa je posle igrao za reprezentaciju, i niko mu nista nije zamerao ?

Ljudi, jedno je reprezentacija a drugo klubastvo, a nas problem je sto reprezentaciju gledamo kroz klubove, zato nam se i desava "Slucaj Stojkovic", da zvizdimo sopstvenim igracima

I to se odnosi samo na navijace, igraci se hvala Bogu nikad u reprezentaciji nisu delili po klubovima

Primer Stojkovic, da li zvezdasi u reprezentaciji gaje los odnos sa njim ? Naravno da ne, sve je isto kao i ranije

Toliko pljujemo po igracima a trebali bi mi da se nekad ugledamo na njih

Osim je bio trener Partizana i Jugoslavije istovremeno pa nije bilo problema.

Da, ali se Osim i Stanojević ne mogu ni u čemu porediti.
Ni kao fudbalski stručnjaci , ni kao pedagozi ni kao ljudi.
Ništa mi ne bi smetalo da recimo Đukić ili Jovanović budu istovremeno i treneri Partizana i reprezentacije. Iskusni i provereni treneri.
Stanojević? Ne, hvala..extended Sliniša.

- - - - - - - - - -

Poređenje Dragana Mrđe i selektora reprezentacije ti je toliko loše da ga je najbolje i ne komentarisati.
Slažem se sa ostalim, ali samo ako Stanojević kao selektor shvati da je upravo to, selektor, a ne popaljeni trener-grobar.

Upravo tako.

Bojkot ili nešto slično, Stanoje je preveliki grobar da bi trenirao reprezentaciju
:hahaha:
E jesi mi ulepšao dan.

A kako će to da bojkotuju Stanojevića? Zvezdini igrači neće hteti da igraju za reprezentaciju? :hahaha:

Tako dolazimo do jednog od najvećih problema, a to je da će zvezdaši da podržavaju reprezentaciju samo ako im selektor i svi ostali titraju jajca, a inače će da sabotiraju. Upravo zbog toga smo izgubili kvalifikacije za EP.

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha:
E jesi mi ulepšao dan.

A kako će to da bojkotuju Stanojevića? Zvezdini igrači neće hteti da igraju za reprezentaciju? :hahaha:

Tako dolazimo do jednog od najvećih problema, a to je da će zvezdaši da podržavaju reprezentaciju samo ako im selektor i svi ostali titraju jajca, a inače će da sabotiraju. Upravo zbog toga smo izgubili kvalifikacije za EP.

Sveznalačko predskazanje :lol:

- - - - - - - - - -

Znači reprezentaciju treba da vodi čovek koji je u životu trenirao samo Partizan i neki kineski tim?
Nama treba dokazan stručnjak poput Đukića, Jovanovića a ne početnik.

Koji je bio poslednji u šampionatu kada ga je napuštao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back