Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako sa Šćepovićem, to je ipak Segunda. I u Primeri osim Reala i Barse kao krema i još par timova koji nešto vrede, ostatak lige je prilično jadan, a kako i ne bi bili kad su kao i ovi iz Segunde, u dugovima do grla.

A jbg u krizi smo sa spicevima, pa nisu valjda belgijski i francuski timovi bolji od spanskih....ali treba jos da pece zanat,jednostavno kad se setim njegovih igara,nekako sam skeptican prema njemu

Uzgred i Marko je debitovao sa 2 gola,doduse u kupu :D

Šta znam, mislim da nam samo Mitrović i treba (još malo da sazri kao igrač i da stekne LŠ iskustvo), mi bismo mogli da zasnivamo igru na brzoj tranziciji veznog reda u napad i Mitroviću koji bi igrao nešto kao Drogba, filovali bi ga loptama. Brze igrače imamo i vezne i krila.
Opet, kao zamenu bih izabrao Đurđića pre Šćepovića recimo.

Šta znam, mislim da nam samo Mitrović i treba (još malo da sazri kao igrač i da stekne LŠ iskustvo), mi bismo mogli da zasnivamo igru na brzoj tranziciji veznog reda u napad i Mitroviću koji bi igrao nešto kao Drogba, filovali bi ga loptama. Brze igrače imamo i vezne i krila.
Opet, kao zamenu bih izabrao Đurđića pre Šćepovića recimo.

MA za zamenu ja i pricam, nikako sa 2 spica tog tipa,pa tako vise niko ne igra....ako cemo sa 2 spica onda to trebaju biti Markovic i Mitrovic.....a zamena za sad Djordjevic daje covek golove, Djurdjic je tesko povredjen

Bekvalca za selektora.Covek je dugo u nasoj ligi,kog god da preuzme,taj klub proigra.Pogledajte sta radi sa Radnickim,pre toga Pazarom.Nemam nista protiv Mihajlovica ali nije u redu da selektor jednog od najsiromasnijih saveza u Evropi,bude najplaceniji:(

А ћера да буде "мотиватор" фудбалерима ;)
Мада за већину(све ?) фудбалера је "матора"...
Шалим се ,али мислим да није он за то.

Nije za to?.Pa sto mu ne daju sansu pa da vidimo da li nije.Svakojaki PREplaceni stranci su prodefilovali ovde,sada i domaci Miha,ne smemo vise to da dopustamo.Bekvalac je nas cova,iz domace lige i bio bi ODLICNO resenje.Treba da nas interesuju rezultati a ne godine ili subjektivni utisci.Moze i Drulovic,ako ne Bekvalac.

Moze i Drulovic,i on bi radio za daleko manji novac.Opet covek koji sanja fudbal i zivi u njemu.Rezultati su tu,takodje.Dragoljub ili Ljubinko ako Miha bude trazio iste pare za nastavak saradnje,ipak smo presiromasni za tako nesto.To je veliki luxuz za ovu zemlju
Znaš šta je luksuz? Kada oteraš Antića jer je "preplaćen" a on te posle dobije na sudu. I tako ostaneš i bez selektora i bez love.

A ne možeš nekim seoskim trenerima da prepustiš reprezentaciju samo zato jer su jeftini.

Nije za to?.Pa sto mu ne daju sansu pa da vidimo da li nije.Svakojaki PREplaceni stranci su prodefilovali ovde,sada i domaci Miha,ne smemo vise to da dopustamo.Bekvalac je nas cova,iz domace lige i bio bi ODLICNO resenje.Treba da nas interesuju rezultati a ne godine ili subjektivni utisci.Moze i Drulovic,ako ne Bekvalac.

Па сад ...не може се сваком дати шанса да би се доказао :confused:
Тако би могли наћи барем 20 тренера који су ето "наши људи,из наше лиге..."
Слажем се да не би требало тражити и плаћати скупе тренере.Јер то није гаранција - за успех.Потребно је и још других ствари...

Mihajlović: Ako ode Tole, idem i ja

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da će u decembru podneti ostavku ukoliko se predsednik FSS Tomislav Karadžić povuče sa te funkcije.

Ne zavisi toliko od mene, ali ako Karadžić ostane, ja sam spreman za razgovor. U suprotnom idem, ko god da dođe. Zoran Laković i Karadžić su ljudi u koje imam poverenje", rekao je Mihajlović.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=06&nav_id=762003

..............

Znaš šta je luksuz? Kada oteraš Antića jer je "preplaćen" a on te posle dobije na sudu. I tako ostaneš i bez selektora i bez love.
A ne možeš nekim seoskim trenerima da prepustiš reprezentaciju samo zato jer su jeftini.

Pižon je bio mnogo jeftiniji a i rezultati su mu takvi.

Odlazak na SP donosi 6-7 miliona evra. Na EP malo manje. Toliko nas košta Tole i njegovi selektori.

Целокупан циркус са Толетом је само и једино због звездашког клубаштва и нема везе ни са стањем у клубском фудбалу ни са репрезентацијом.Са његовим постављањем се сложила тадашња управа Звезде и подржала га, штета што не могу да нађем изјаве.

:ok:
Dodao bih da je i ceo cirkus sa Stojkovićem golmanom jedino zbog zvezdaškog klubaštva i kada se sledeći put budete pitali zašto nismo otišli na EP 2012, onda se prvo setite Jorgačevića i gola sa 50 metara.

I onda je Tole kriv.

Tole jeste imao gresaka, pogotovo onaj crikus sa Anticem, ali je Tole stabilizovao FSS, pre svega finasijski.
Druga stvar je sto FSS nije imao ni 1 m2 u svom vlasnistvu, a sada ima Kucu fudbala u Staroj Pazovi, potpuno u vlasnistvu FSS-a.
Ko zna kakve se tu igre vode i sta je cilj ovima sto su protiv Toleta.

Jedno je sigurno: Tole je alibi za sve neuspehe Zvezde, prihvacen od strane vecine navijaca. Da su navijaci Zvezde skandirali svojevremeno protiv Lukica i Vesica, a ne protiv Toleta, mozda ne bi ni bilo ovolikog duga. Zao mi je sto moram to da kazem, ali navijaci Zvezde su duboko izmanipulisani. Sada se pljuju igraci, koji igraju pod strahovitim pritiskom, dok se "Legenda" i ostali spasioci ne diraju.

Da li je i šta je Tole finansijski stabilizovao, i šta je suština te priče oko Kuće fudbala, to je posebna priča.

Ovde je reč o toj zvezdaškoj psihologiji da su praktično uvek uz upravu jer je ta uprava svojim uticajem decenijama obezbeđivala da je Zvezda država u državi i titule su padale kao kruške.

Sada kada je to vreme prošlo i kada rukovodstva klubova više nemaju takav uticaj, sada je kriva neka druga uprava nekog drugog kluba, konkretno Tole, jer ne mogu da zamisle da se titule mogu osvajati na drugi način nego onako kako su ih oni decenijama osvajali.

I kao rezultat svega toga, problem vide u Toletu, a u rukovodstvu im sede takve smrdonje kao što su Lukić i Vesić. Još ako ih puste džaba na utakmicu i ako ih proglase za šestu Zvezdinu zvezdu, gde ćeš veće sloge i ljubavi.

Sad, doduše, u poslednje vreme, vidljiv je mali pomak, nije više u prvom planu Tole, sad su krivi igrači. Naravno, rukovodstvo je neprikosnoveno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back