Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rambo je trebo da zameni Piksija a Ramba Misimovic ali ucenicima bata djorine skole opste nisu bili potrebni plejmejkeri...****** gledo sam skoro na youtubu neki talentovati klinac u brazilu uzo nadimak Pet to ce mu pisati na dresu pored toliko brazilaca njemu je idol Petkovic...

Ajmo ovako, Rambo je u Realu odigrao 3 meča, a onda je šutnutu u Sevilju, pa onda u Rasing. Malo se vraća u Real i onda odlazi u Brazil. Oko bombardovanja prelazi u Veneciju gde igra očajno pa se opet vraća u Brazil i onda malo SA, pa i opet Brazil i kraj.
Sve u svemu u Evropi gde je morao da bude fizički spreman nije pokazao ništa.

А није ствар у томе да се у Бразилу не игра фудбал, него не можеш играча да потежеш сваки час када је тако далеко. Треба да га позовеш на пример за неку пријатељску утакмицу да мало да уиграваш тим, онда он треба да проведе дан и по у путу, мења климу, временску зону, а онда си у обавези да му даш минутажу јер када је већ запуцао онда није у реду да га убацујеш на једно полувреме... Да не помињем да није лако ни пратити форму као када би играо на пример у Немачкој.

Mislim da ti ovo ne stoji, jer imaš brojne Azijate, koji su glavni igrači u svojim repkama, a redovno moraju da preputuju pola planete da bi stigli da igraju za nju.

Realna prica je da ce se u Brazilu ali i uopste u Juznoj Americi trcati manje nego u evropi,em su lenji em se manje para vrti pa je i manja zahtevnost igre...
Recimo slicna prica je i kod nas u zemlji,prva,druga i treca liga se razlikuju samo po fizickoj spremi,samopouzdanju igraca(dolazi sa novcem,imenom i statusom kluba...) i novcu naravno...kvaliteta u igri nema previse ni u jednoj od liga jer ovi strucnjaci ubise fudbal i ono lepo u njemu,loze se kao da prate korak sa svetom a to ne znaju da urade,traze od igraca brzu igru,a ustvari od svega ispadne samo frka i tuca na terenu,nema veze sa fudbalom...Brazilci drze do sebe,tehnika i lepota igre su ono glavno,igra je prljavo u duelima i muski,ali ipak se najvise trci kad se ima lopta i najvise se ceni upravo ta lopta i gol koji treba postici...ono sto je zanimljivo je da u brazilu oni koji postaju golmani bi kod nas bili prosecni prvoligaski igraci jer tehicki nisu bili dovoljno dobri...

kad pogledate ovaj snimak sve ce vam biti jasno...

a ovo je samo mali deo brazila...

:klap:

Dr.Jekyll

Re: Reprezentacija Srbije
Brujali su svojevermeno i mediji i navijači kako nam fali Rambo u reprezentaciji a sada mu nalazite mane kao da je bio retardiran

А није, природно је да људи воле да виде играча који је толико популаран, и ја сам волео да га видим, али треба бити реалан. Репрезентација ипак није модна ревија. Било би тешко њега уклпоити у репрезентацију, мада ко зна, да је неко покушао ко зна шта би испало.

Да не заборавимо да када је достигао тај да кажемо репрезентативни ниво већ је имао више од 30 година.

Ево, сад сам прегледао човекку биографију на нету детаљно. Из Бразила са 31 годином отишао у Кину, па се вратио у Бразил на једну годину (тек тада је почео да постаје РАмбо-легенда), па отишао у Ал-Итихад, па опет Бразил, где је мењао клубове као гаће. Ајде поштено, да си селектор, да ли би био опрезан према таквом играчу?

Ma uklopio bi se sigurno,ali dobro zavrsena je to prica.....jos jednom kazem imao je sukob sa Santracem koji ga je kostao reprezentacije

Kod nas u repki vazi pravilo:
-tesko se dolazi do dresa sa nacionalnim grbom (debituje se sa +22)
-kad se jednom obuce dres tesko ga gubis (igra se do +33 nezavisno od forme)
-a najteze se vraca u reprezentaciju nakon pauze (evo tek je Basta uspeo posle dugo vremena da se povrati,evo nema Ljuboje,nema Radovica itd mnogo je primera)

za razliku od nas u svetu se :
-debituje sa 18 (Runi,Ronaldo,Vilsir,Mesi,Cembrlen i mnogi drugi)
-lako se gubi dres ako ne igras na nivou (Ronaldinjo je vec u prvoj losoj sezoni postao povremeni reprezentativac)
-ali se lako i vraca u reprezentaciju (Del Boske je hteo da vrati Raula,Saha je nakon dobrih partija u Tothemu opet igrao,Ronaldinjo se vratio i mnogi drugi)

Poslednja izmena:
Ovo za Cair je super vest,navijanje ce biti fantasticno,Nislije su se uzelele tog viseg nivoa fudbala,cela juzna Srbija ce biti na nogama....u Beogradu je malo izgubilo na tezini,opalo je navijanje,a i stadioni se sa ovakvom igrom tesko pune,ovako na 18 000 Cair ce biti krcat sto daje atmosferu i valjda iole neki motiv gospodi fudbalerima

А није, природно је да људи воле да виде играча који је толико популаран, и ја сам волео да га видим, али треба бити реалан. Репрезентација ипак није модна ревија. Било би тешко њега уклпоити у репрезентацију, мада ко зна, да је неко покушао ко зна шта би испало.

Да не заборавимо да када је достигао тај да кажемо репрезентативни ниво већ је имао више од 30 година.

Ево, сад сам прегледао човекку биографију на нету детаљно. Из Бразила са 31 годином отишао у Кину, па се вратио у Бразил на једну годину (тек тада је почео да постаје РАмбо-легенда), па отишао у Ал-Итихад, па опет Бразил, где је мењао клубове као гаће. Ајде поштено, да си селектор, да ли би био опрезан према таквом играчу?

Došao je u Zvezdu kao dvadesetogodišnjak...nije mu mnogo trebalo da pokaže o kakvom se igraču radi.
Samo jedan mali deo onoga što je Rambo pokazao od njegove 20 do 23 godine:

Svaki komentar je suvišan...i neka mi neko kaže da ovakav igrač nije imao još tada mesto u reprezentaciji !!!Da li je ovo "modna revija" ili "fudbalska simfonija" ?
Otišao u Brazil i svo svoje majstorstvo poneo sa sobom i pokazao zemlji sa najvećim fudbalskim talentima da može tamo postati fudbalski Bog.
Ti se mnogo oslananjaš na razne internet informacije gde je igrao...ja ti pokazujem ono što jeste...čak su i vaši navijači imali veliki respekt prema njemu.

Ovo za Cair je super vest,navijanje ce biti fantasticno,Nislije su se uzelele tog viseg nivoa fudbala,cela juzna Srbija ce biti na nogama....u Beogradu je malo izgubilo na tezini,opalo je navijanje,a i stadioni se sa ovakvom igrom tesko pune,ovako na 18 000 Cair ce biti krcat sto daje atmosferu i valjda iole neki motiv gospodi fudbalerima

Hvala bogu. Valjda ce krov biti gotov na Cairu do marta meseca.

Došao je u Zvezdu kao dvadesetogodišnjak...nije mu mnogo trebalo da pokaže o kakvom se igraču radi.
Samo jedan mali deo onoga što je Rambo pokazao od njegove 20 do 23 godine:

Svaki komentar je suvišan...i neka mi neko kaže da ovakav igrač nije imao još tada mesto u reprezentaciji !!!Da li je ovo "modna revija" ili "fudbalska simfonija" ?
Otišao u Brazil i svo svoje majstorstvo poneo sa sobom i pokazao zemlji sa najvećim fudbalskim talentima da može tamo postati fudbalski Bog.
Ti se mnogo oslananjaš na razne internet informacije gde je igrao...ja ti pokazujem ono što jeste...čak su i vaši navijači imali veliki respekt prema njemu.

:D

Je l' ovo "Zvezdina revija" raspisala konkurs za najraspevaniji tekst o Rambu Petkoviću?

Kao sto vi govorite o odstranjivanju Lazovica (ako je uopste odstranjen) pod plastom klupske netrpeljivosti i to od strane Pizona,onda se tako moze navesti da je Santrac na osnovu klupskih boja oterao Ramba

A, vidim da smo opet na Partizan - Zvezda relaciji.

Dobro, onda ovako: Pižon nije odstranio Lazovića, ako ga je odstranio uopšte, zbog toga što je zvezdaš (i ne znam da ga neko tako optužuje), nego zato što je je8eni retard. E sad, to otvara pitanje, da li svaki retard može da bude selektor, samo ako dolazi iz Zvezde. Tu ne mislim samo na Pižona, još ponajmanje na njega, nego na galeriju likova predvođenih bata Đorom, Živu, a ni Dejo Genije nije blistao od inteligencije. Ebote, sad kad vratim film ko je tu sve bio selektor ne mogu da dođem k sebi. Još se mi i carski držimo.

Što se Santrača tiče, ne znam da je oterao Ramba - ne kažem da nije, nego ne znam. Ali ako jeste, tu je bila plejada ovih koje sam nabrojao da ga u selekciju vrate ako je već bio tako nezaobilazan.

I ne bih Santrača baš toliko ni vezivao za Partizan - došao da odigra dve godine i završi karijeru.

A, vidim da smo opet na Partizan - Zvezda relaciji.

Dobro, onda ovako: Pižon nije odstranio Lazovića, ako ga je odstranio uopšte, zbog toga što je zvezdaš (i ne znam da ga neko tako optužuje), nego zato što je je8eni retard. E sad, to otvara pitanje, da li svaki retard može da bude selektor, samo ako dolazi iz Zvezde. Tu ne mislim samo na Pižona, još ponajmanje na njega, nego na galeriju likova predvođenih bata Đorom, Živu, a ni Dejo Genije nije blistao od inteligencije. Ebote, sad kad vratim film ko je tu sve bio selektor ne mogu da dođem k sebi. Još se mi i carski držimo.

Što se Santrača tiče, ne znam da je oterao Ramba - ne kažem da nije, nego ne znam. Ali ako jeste, tu je bila plejada ovih koje sam nabrojao da ga u selekciju vrate ako je već bio tako nezaobilazan.

I ne bih Santrača baš toliko ni vezivao za Partizan - došao da odigra dve godine i završi karijeru.

Nikad ja nisam bio na toj relaciji.....ja cu popljuvati svakog igraca ma za koga igrao kad ne zna,i pohvaliti ga kad ume.....to se bar ovde zna.....
Pa tako nekako ispada stalno se potencira da je Pizon oterao Lazovica i da je Pizon zvezdas.....Pizon jeste retard........bata Djora,Ziva i (AL) Kosan su tek biseri za sebe......jave se samo kad treba da kritikuju nekoga iako iza sebe imaju gomilu propalih ugovora po kineskim zabitima.......
Ziva ga je nesto kao vracao.....ne bitno,ne krivim ja Santraca sto ga je oterao,vec savez uopste jer se ocigledno s nekim tu pokacio pa ga nije bilo u repki

Inace Zivadinovic,Bata Djora,Sestko,Al Kosan,Stepanovic,Jesic,Santrac to su ti sve strucnjak do strucnjaka.....Pizona da ne racunamo.......Dejo genije 10 poraza na 17 utakmica

u kakvom je stanju Cair...

Trenutno u ovakvom:

qr9h6.jpg

5Sewu.jpg

a9I35.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back