Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto mislis da je ovo defanzivna ekipa?
Ja bi samo umesto Kuzme Ninkovica a na njegovom mestu Ljajica.......
OStalo se slazem......
Subotica da kako kao zadnjeg veznog,jak,fizicki spreman,visok,ima skok,ima malo tehnike zadnji vezni za defanzivne prilike ko Jokan ili Katanjo sto su bili......
To bi po meni omogucilo i vecu pokretljivost bekova u fazi napada u kojoj bi on mogao da ostane s stoperima
Zato što i pored defanzivnih bekova bismo igrali i bez klasičnog centarfora (sa Lanetom) a i trio na sredini Stanković, Kuzmanović, Ninković je prilično defanzivan... sa Ljajom umjesto Kuzme bi bilo ofanzivnije... ali sam ipak prije za Kuzmu, volim ga zato što ima dobar šut, mada je znao da razočara na nekim tekmama... ipak je iskusniji i standardniji od Ljaje...
Kako to defanzivni bekovi?
Lane je bolji centarfor od Pantelije sigurno
Pa zato ti i kazem nekako mi je prirodnije da Ninkovic i Kuzma igraju medjusobnu rotaciju.......
p.s. Tosic povredjen pod znakom pitanja.........onda ce Lane opet orati na boku (mada je bilo sigurno da nece igrati spica),umesto da se ubace Volkov i Tadic pa onda ne bi bilo problema cela leva strana da se povredi
Lane je nekako za mene vise centarfor,prinudno prebacen na krilo u nedostatku istih i tu ostao.....sada imamo krila a nemamo spiceve a i dalje se on forsira na boku gde imamo toliki spektar
Naravno da je bolji Lane... ne znači ako je nešto defanzivnije da mora biti lošije...
Mislio sam u prvom redu na Ivanovića da je poprilično defanzivan tj. da bi više trebao da se ubacuje naprijed!
Ma kakav Stanojevic ne brukaj se.ISPUSICEMO ZA OVE KVALIFIKACIJE !!!!!!!!
STANOJEVIC NOVI SELEKTOR
A pizon ce podneti ostavku kao moralni cin
Nista vise ne moze da me zacudi,cak ni Zivadinov povratak ili Bata Djorino vaskrsnuce
"Ne interesuju nas nikakve kalkulacije jer ako dobijemo sve do kraja idemo dalje. Tek ukoliko u nekoj od narednih utakmica ne pobedimo, onda ćemo kalkulisati. Ali, mi smo uvek išli na pobedu i tako će i ostati, mada nam neće biti lako jer se i drugi bore za prolaz", rekao je Pantelić
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=01&nav_id=539005
haahahahahahhahaah!!!kako ga nije sramota!?haahahahahhahhhaha!!!
potpis.Na SOS-u juče rekoše da je na treningu markere između ostalog imao Raća i Pantelić pa se očekuje njihova igra od prvog minuta, a npr. Kuzmanović i Sulejmani će vjerovatno biti na klupi...
Ja se pitam šta Sulejmani treba da uradi da bi igrao za reprezentaciju, ja da sam na njegovom mjestu hebo bi im mamu svima i rek'o da me ne zovu više, k'o Lazović što je uradio!