Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Морална нула од човека је заслужила гору судбину...
Bravo za razmisljanje. Covek nikoga nije dirao da bi ga neko tukao iz najglupljeg moguceg razloga. Uao presao iz CZ u Partizan, ajde da ga lincujemo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Морална нула од човека је заслужила гору судбину...
Bravo za razmisljanje. Covek nikoga nije dirao da bi ga neko tukao iz najglupljeg moguceg razloga. Uao presao iz CZ u Partizan, ajde da ga lincujemo!
Nije da branim karadzica ali je javnost okrenula ledja Anticu posle neuspeha na pripremnim utakmicama svetskog prvenstva,mundijalu kao i u mecevima protiv Grcke i Slovenije.Svi su tvrdili da imamo igrace koji moraju i mogu bolje a neki su na tribinama trazili Anticevu smenu....Tole je uradio to sto je javnost trazila i otpustio Antica.Ovde nije problem u savezu nego u huliganima.Da se razumemo i ja jedva cekam da vidim Toletova ledja.
Tako je, ko da mi jedini pravimo sranjja, u drugim zemljama profesori dolaze na utakmice ... Ovi smrdljivci su jedva dočekali tako nešto pa da naprave ovoliku dramu (ko da je 10 naših uletelo i poklalo pola njihohve ekipe), a oni imaju najviše problema sa navijačima u celoj Evropi ...
Jesu ovi naši stoka kojoj treba zabraniti ulazak na stadion, ali takvih ima u Italiji na tone, a sad se prave kao da prvi put vide ovo ...
Za razmišljanje?... Nekad pametnije stvari izgovori moje debelo crevo.
Moje prica mnogo pametnije stvari nego sto je doticni napisao. Ne mogu da verujem da ima preko 4000 postova a da je odvalio takvu glupost. Covek brani boje Srbije a oni zele da ga biju jer je presao iz CZ u Partizan. Dokle ce debili da prave na budale ceo narod. Zbog one svinje sto se mangupirala na ogradi u Djenovi ceo narod nije gledao fudbal. E njega treba lincovati u sred Beograda a ne Stojketa. Ne, jos bolje ubaciti ga u sred gej parade da mu izbuse bulju oni maloumnici sto se ponose.
To me i najviše iznenađuje - država koja ima toliko problema sa navijačima (daleko više nego mi) nije u stanju da organizuje meč kako treba, i nije u stanju da isprazni tribinu koja pravi problem, a pravi ga zbog toga što kontrola nije ni za ****** i mogli su da unesu šta hoće ...Pa :
1. navijaci su uneli gomilu stvari koje nikako nisu smeli tako da tu je pitanje sta je radila murija u Italiji ..da li je ona pretresala te ljude i ako nije zasto to nije radila. Uneli su baklje,kljesta..itd.
2. Kad je doslo do prvog prekida zasto lepo nisu ispraznili tribinu kako se to inace radi svuda
3. Rece novinar na RTS-u da je mec prekinut zato sto su fudbaleri Italije rekli sudiji da se ne osecaju bezbedno.Pa kod njih se igra sto nisu obezbedili mec???
To me i najviše iznenađuje - država koja ima toliko problema sa navijačima (daleko više nego mi) nije u stanju da organizuje meč kako treba, i nije u stanju da isprazni tribinu koja pravi problem, a pravi ga zbog toga što kontrola nije ni za ****** i mogli su da unesu šta hoće ...
Šef obezbeđenja se pravdao time da im je srpska policija rekla da su to mirni navijači...
Pa ta svinja na ogradi sigurno odgovarati nece. Mozda ce biti vest da ce odgovarati ali budi uveren da nece. Nije to tek tako neki navijac.
Taj ti za DB radi 100%. Imas i sliku gde drzi kljesta u ruci. Kako je to mogao da unese?????????? Ja sam ocekivao da isuce motornu testeru kako je bilo krenulo. Smejurija.
To me i najviše iznenađuje - država koja ima toliko problema sa navijačima (daleko više nego mi) nije u stanju da organizuje meč kako treba, i nije u stanju da isprazni tribinu koja pravi problem, a pravi ga zbog toga što kontrola nije ni za ****** i mogli su da unesu šta hoće ...
Šef obezbeđenja se pravdao time da im je srpska policija rekla da su to mirni navijači...
Za razmišljanje?... Nekad pametnije stvari izgovori moje debelo crevo.
Ovaj ako ne radi za BIA ili tako neku organizaciju tu me seci. Ne bi se on tek tako qrcio u sred Italije. I da ga uhvate taj je za 3 dana slobodniji i od mene i od tebe.
pa ko je kriv što se Stojković nije vratio u Zvezdu i što je Kleo otišao na grobljansku livadu? ne bih rekao da su navijači ili igrači krivi za takve njihove poteze..... j...š ideale gledaj od čega ćeš da živiš...
Ovaj ako ne radi za BIA ili tako neku organizaciju tu me seci. Ne bi se on tek tako qrcio u sred Italije. I da ga uhvate taj je za 3 dana slobodniji i od mene i od tebe.
Pa tako nešto, šta ima nas da kazne koji ****** sa 5 tekmi pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili registrovanjem za žabare tri nula, kad ova tekma nije igrana u Srbiji i Srbija nema veze sa organizacijom ... Pohapsiti stoku koja je bacala baklje na teren, sekla žice i lomila pleksiglas, opaliti neku novčanu kaznu i eventualno 5 mečeva zabrane da idemo na gostovanja i bilo bi pravedno, ali idiotski je da u Beogradu igramo pred praznim tribinama kad veze nemamo sa organizacijom ove smejurije večeras ...Pa onda Srbija nije uopste kriva ovde, i treba da prodje eventualno sa novcanom kaznom samo zato sto su to njeni navijaci.
On je u repki već 4-5 godina, a počeo je da ih nervira pre mesec dana ...Plus lika guraju i u reprezentaciju da igra mada znaju da ce to nervirati navijace Zvezde i da ce zvizdati doticnom.
A šta misliš da će navijači Đenove da pružaju ogromnu podršku Kasanu i Paciniju? Oni se isto ne vole ko Zvezda i Partizan ...Pa u Italiji kao sto smo videli ako se igra u Djenovi svi reprezentativci iz Djenove i Sampdorije su u prvih 11 upravo zbog podrske....a ovde debili guraju u tim lika koji je omrazen do maximuma kod jednog dela navijaca