Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi ste vec sve rekli, nemam sta da dodam. Zato cu osveziti temu fudbalskom izjavom, a i malo da nerviram pristalice Zigica :) Salim se, ali htedoh reci da je Mrdja za 7 minuta uradio vise nego Zigic u poslednjih nekoliko utakmica. Konacno napadac koji ume da se izvuce na krilo, sto Zigic nikada nije uradio. Primi loptu, jedan na jedan, prevari protivnika, da for u desnu stranu, sut na gol (govorim o onoj akciji kada je izblokiran). E nista od toga nema Zigic. Izvlacenje na krilo, prijem, kontrola lopte, brzina, dribling, sut.

ha, ha, kako možeš da porediš dva totalno različita igrača. znam da su vam gotovo svi zvezdini igrači trn u oku a i ovo nije tema za ovu vrstu diskusije. otvori novu temu sa tom pričom pa... vidimo se tamo.

Nije da branim karadzica ali je javnost okrenula ledja Anticu posle neuspeha na pripremnim utakmicama svetskog prvenstva,mundijalu kao i u mecevima protiv Grcke i Slovenije.Svi su tvrdili da imamo igrace koji moraju i mogu bolje a neki su na tribinama trazili Anticevu smenu....Tole je uradio to sto je javnost trazila i otpustio Antica.Ovde nije problem u savezu nego u huliganima.Da se razumemo i ja jedva cekam da vidim Toletova ledja.

NAMESTENO... pozadina ove price je mnogo ozbiljnija od retardiranih huligana, koje svi okrivljuju... mada, kada bi i mene zatvorili u 2sa2 i prekrili mrezom, verovatno bi' je progrizo' za malo vazduha... a prekinuti utakmicu zbog par baklji je nesto sto se retko vidja... alo ljudi, ispraznite tribine ako je toliki problem... zabarske utakmice ne mozes ni da odgledas na miru zato sto ti je ekran prekriven dimom... nismo pali s kruske, nema ovo veze sa delijama, grobarima i j***nom paradom ponosa... odavno ovde nesto ne stima, samo slep i gluv ne moze da napravi razliku...

ha, ha, kako možeš da porediš dva totalno različita igrača. znam da su vam gotovo svi zvezdini igrači trn u oku a i ovo nije tema za ovu vrstu diskusije. otvori novu temu sa tom pričom pa... vidimo se tamo.

Ocigledno da si nov ovde i ne znas o cemu se pisalo poslednjih dana, tako da me preskoci sa tim komentarima. Ljudi sa duzim stazom ce znati sta sam hteo da istaknem.

Sve u svemu majstore posto si nov ovde da pojasnim,na utakmici si video pravo lice navijaca zvezde a pravo lice partizanovih navijaca videces na forumu gde se pljuju Zigic,Pantelic,Milijas i Stojkovic(dok nije bio preso u njihov tabor naravno,sada ne).Da ti napomenem ionako mislim da znas,da su navijaci nase reprezentacije podeljeni na crno i crveno bele...

Poslednja izmena:
Sramota ali ništa neočekivano. Čak kritičari huligana na ovom forumu nisu dosta bolji od njih. Čitam kako ovde neki nazivaju huligane sa Ciganima, dok moderatori lepo spavaju. Zato se nam i dešava to što se nam dešava zadnje dve decenije i zato nas niko ne uzima za ozbiljno sa Zapada. Čitavo društvo treba jedno pošteno moralno pročišćavanje, a ne samo fudbalske tribine.

Čestitke Crnogorcima za 0:0 in Slovencima za 1:0.

Pozdrav iz dijaspore!

Ako nam i ovaj put progledaju kroz prste onda stvarno neznam,prvo je Savo u svecanoj lozi za gusu vatao i vredjao zvancnike UEFE,a sad huligani zamalo da upale ceo Luidji Feraris,sukob sa policijom pre meca,gadjanje Stojkovica bakljom i onoliki neredi na tribinama...Sve je na nivou....

Ako nam i ovaj put progledaju kroz prste onda stvarno neznam,prvo je Savo u svecanoj lozi za gusu vatao i vredjao zvancnike UEFE,a sad huligani zamalo da upale ceo Luidji Feraris,sukob sa policijom pre meca,gadjanje Stojkovica bakljom i onoliki neredi na tribinama...Sve je na nivou....

Daj ne lupaj. Pa na svakom mecu italijanske lige upali se bar 50-ak baklji.

Sta je radilo obezbedjenje domacina...kako su navijaci mogli da unesu baklje, kljesta itd....Ej lik kljesta uneo i sece zicu??? Kkao je mogao to da unese kad se zna da ni metalni novac ne mozes da uneses,upaljac.....

Koliko frke se diglo oko jednog propalog golmana koga niko u Evropi nije hteo.

Medjutim posto nasim fudbalom vlada mafija i ko zna koji krimos stoji iza tog Stojkovica taj je morao u Partizan nekako da se uglavi posto ovaj igra LS pa samim tim eto sanse da tog Stojkovica malo reklamiraju pa da probaju opet da zaebu nekoga iz Evrope da baci pare na njega a da onaj koji drzi tog Stojkovica zgrne lepu lovu i verovatno vrati ono sto je ulozio u doticnog.

Plus lika guraju i u reprezentaciju da igra mada znaju da ce to nervirati navijace Zvezde i da ce zvizdati doticnom. Pa u Italiji kao sto smo videli ako se igra u Djenovi svi reprezentativci iz Djenove i Sampdorije su u prvih 11 upravo zbog podrske....a ovde debili guraju u tim lika koji je omrazen do maximuma kod jednog dela navijaca

Poslednja izmena:
Zato cu osveziti temu fudbalskom izjavom, a i malo da nerviram pristalice Zigica :) Salim se, ali htedoh reci da je Mrdja za 7 minuta uradio vise nego Zigic u poslednjih nekoliko utakmica.
Nešto nisam video da je Mrđa dao 3 gola za tih 7 minuta :lol: ... Elem, ja nisam pristalica da Žigić mora da igra, ali drago mi je da bar postoje neke male naznake da imamo nekoga ko će da igra umesto njega, jer Pantelić i Lazović to definitivno ne mogu ... Što se mene tiče, ja sam za to da Žigić ide na klupu (ili čak van repke) ali samo ako nađemo nekog dovoljno kvalitetnog da se ne blamira na terenu, a Lazović i Pantelić su to često radili ...

Konacno napadac koji ume da se izvuce na krilo, sto Zigic nikada nije uradio. Primi loptu, jedan na jedan, prevari protivnika, da for u desnu stranu, sut na gol (govorim o onoj akciji kada je izblokiran). E nista od toga nema Zigic. Izvlacenje na krilo, prijem, kontrola lopte, brzina, dribling, sut.
Jeste lepo počeo, i baš šteta zbog svega ovoga jer nismo videli Mrđu i Rajkovića na delu, pa i Subotića donekle jer je sada bio glavni u odbrani ...

Nije uopšte bitno dal se on izvlači na krilo jer nisu istih karakteristika (Žiga npr. bolje igra glavom i leđima od Mrđe, šut im je podjednak otprilike), ali treba neko osveženje, kao što je Tošić umesto Laneta i kao što bi trebao Ninković umesto Dekija ... Šteta samo što je Mrđa jedina opcija, jer on nema puno jakih tekmi u nogama, i nije klasa za repku koja individualno ima kvalieteta da igra bar 1/4 finale EP-a i SP-a ...

Daj ne lupaj. Pa na svakom mecu italijanske lige upali se bar 50-ak baklji.

Sta je radilo obezbedjenje domacina...kako su navijaci mogli da unesu baklje, kljesta itd....Ej lik kljesta uneo i sece zicu??? Kkao je mogao to da unese kad se zna da ni metalni novac ne mozes da uneses,upaljac.....
Tako je, ko da mi jedini pravimo sranjja, u drugim zemljama profesori dolaze na utakmice ... Ovi smrdljivci su jedva dočekali tako nešto pa da naprave ovoliku dramu (ko da je 10 naših uletelo i poklalo pola njihohve ekipe), a oni imaju najviše problema sa navijačima u celoj Evropi ...

Jesu ovi naši stoka kojoj treba zabraniti ulazak na stadion, ali takvih ima u Italiji na tone, a sad se prave kao da prvi put vide ovo ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back