ne pisem mnogo na forumu,vise volim da vas citam.
evo da kazem ja zivim i radim u italiji e nemozete ni da zamislite sta pokazuju danas na vestima,u novinama,na web-u itd. koje pljujanje,koj sram..ali sve zasluzeno ne izmisljaju nista.zasluzeno nas pljuju
citam na forumu(i ne samo ovde) pise se da ima i gori od nas,englezi gori,italijani isto prave sranja itd.pa cekajte ako ima i gorih znaci ove zivotinje sto su bile sinoc u djenovi,one su opravdane??ne razumem zasto se odmah gleda kod drugih u kuci dal su bolji il gori od nas.sinoc se desilo sta se desilo,zna se ko je napravio sranje i stop.niko(osim kod nas...)ne uporedjuje sad ostale zemlje dal su gori il bolji.
ovde danas pricaju da je policija tu dosta kriva,ali isto tako kazu da pre italijanske policije krivi smo mi zato sto smo pustili ovakve zivotinje da izadju iz srbije.
a ono sto je nagore,citajuci i ostale nase forume po netu jedno 30-40% ljudi brani one zivotinje tako da sam siguran da pre il kasnije ima da gledamo opet isti film od sinoc.
i pricajuci sa italijanima danas,reko im,da treba generacije da prodju da se promene neke stvari kod nas...