Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras smo dokazali ko smo i šta smo, bolje da nestanemo nego da i dalje ovako opstajemo kao narod.

Napad i životno ugrožavanje golmana sopstvene zemlje je nešto što se dešava samo u prokletoj Srbiji, dotakli smo dno definitivno.

A cigani se više ničime nikada ne mogu oprati....

delimo misljenje :ok: jos mi je drago sto je Tijanic puko ogromne pare za prenos tekme a tekme nema haha! :D

e moj ti, nije Tijanic puko pare nego mi koji zivimo u ovoj Srbiji, cak i oni koji ne placaju pretplatu
isto tako smo mi pukli 2 miliona za Antica i pucicemo jos gomilu para, a ne Tole i ostala bagra
ima oni koji tonu u govna kao u zivo blato, a mi smo zaronili i ronimo sve dublje i dublje u ta govna i s vremena na vreme jos ih neko dospe sa strane

pa zna se ko je puko ali se pitam ko je dobio, koji su to SRBI kojima ide u prilog ovakav haos..? Ko je onaj maskirani,istetovirani majmun koji je visio na onoj ogradi? Da li je on uopšte SRBIN ili neko ko je zadužen da po svaku cenu prekine utakmicu? KOME OVAJ HAOS NAJVIŠE IDE U PRILOG.......???????

O RTS ne treba raspravljati kao ulozili napore dizu sebi cenu........
O delijama pardon CIGANIMA takodje ne treba reci trositi pa nisu svi ludi ko vi,skontao je Stojke koji je najbolji srpski klub........
O ovim bakljasima sta reci-SRPSKA POSLA......nadrogirana masa nanela je veliku stetu kako materijalnu tako i sportsku ovo nece na tome proci u najboljem slucaju bice sluzbeno 3:0 za Italijane,postoji mogucnost diskvalifikacije,ili oduzimanja bodova (manje vise isto),a moze cak ici i do izbacivanja iz uefa i fifa.....
sto su polomili beograd i hteli da pobiju one pi*** AKO SU,IMAJU PUNU PODRSKU,ali ovo im nije trebalo i u onako losoj atmosferi jos ovo je samo falilo.....
posle ovoga prvesntva definitvno NEMA,ostaje da vidimo koje su jos posledice

Bruka i sramota! I to zasto? Zbog klupske mrznje,zbog kompleksa,zbog toga sto nekog zabole **** za Srbiju,nego je eto bitno napraviti se baja i zakuvati sranje.Pa sta je taj Stojkovic toliko uradio ciganima,pa sad cela fudbalska Srbija mora da snosi posledice zbog njih?Pa da li ce ovo da pomogne Zvezdi ili pak,odmogne Partizanu?Prelazili su i Vasovic,i Milko,i Milojevic,i Kleo,pa se nije napravila takva frka kao sad oko Stojkovica...Treba nas suspendovati na neodredjeno,jer posteno,za nas fudbal nije...Ovo je sramota za Srbiju i kao i uvek,ispastace nevini(a tu ne mislim na ove lopove iz FSS-a,nego na obicne ljude,ljubitelje fudbala,koji ovakvu bruku nisu zasluzili)...Beda!
P.S.Tijanic mora da je pojeo muda posto je dao 200 somica za ovo...Bolje da je tu kintu dao Aci Stojanovicu da nauci bar tri reci engleskog da izgovori kako treba :mrgreen: Mada kao sto rece crni lepotan,sve to ide iz naseg dzepa :roll:

Poslednja izmena:
Nisam gledao, srećom. Internetom sam saznao šta se dešava i nisam čak ni iznenađen.

Nadam se da je sad vreme da se država obračuna sa vladavinom nasilja koju propagiraju huliganske grupe. Vreme je da se u Srbiji desi ono što se desilo i u Engleskoj osamdesetih. Zašto jedan čitav narod da robuje gomili idiota sa opasnom krizom identiteta? Zašto da nas blamiraju polumozgovi koji uz Srpstvo svrstavaju samo nasilje i homofobiju?
Srbiju treba diskvalifikovati iz ovih kvalifikacija radi nas samih. Nadam se da će ovaj događaj pokrenuti dovoljno političke volje da se urade neke stvari koje su se davno trebale uraditi.

Nisam za zabrane bilo kakvih navijačkih grupa, već da se hapse oni koji uništavaju sve ono što je lepo i plemenito kod nas Srba. Sada je trenutak. Ako se to sad ne desi, još godinama ćemo robovati istim budalama.

Kako je sve pocelo...
http://www.srbijasport.com/vest.php?news_id=27722&sport_id=55
I zbog cega je Antic smenjen? Karadzic, kao i ljudima koji su oko njega, verovatno smeta to sto ne mogu da uticu ko ce da igra a ko nece, pa verovatno ste sada zadovoljni posto niko vise nece da igra...

Da je rec o nekome ko se nikada nije bavio sportom dokazuje i njegova biografija...
http://www.danas.rs/konf2009/sport/biografije.335.html
Zna se ko su menadzeri a da ovaj nema pojma jeste dokaz i nazadovanje naseg fudbala. Ne branim sve one koji su bili na danasnjoj utakmici Italja - Srbija, ali zna se ko je uzrok svega toga...
TOMISLAV KARADZIC
I dokle tako? Treba se rusiti i rusiti svaki put kada igra SRPSKA reprezentacija sve dok kreteni ne odu iz sporta... Dosta ste unistavali SRPSKI FUDBAL!!! Ovo je vrhunac svega.

A pazite izjavu Pizona... U sustini bolje od ovoga nemamo... :rtfm: :dash: :dash:
Sramota, idi kuci, marioneto!!!
http://www.naslovi.net/2010-10-01/mondo/petrovic-u-sustini-bolje-od-ovoga-nemamo/2015559

Jos jednom, dokle vise...

Svi ste vec sve rekli, nemam sta da dodam. Zato cu osveziti temu fudbalskom izjavom, a i malo da nerviram pristalice Zigica :) Salim se, ali htedoh reci da je Mrdja za 7 minuta uradio vise nego Zigic u poslednjih nekoliko utakmica. Konacno napadac koji ume da se izvuce na krilo, sto Zigic nikada nije uradio. Primi loptu, jedan na jedan, prevari protivnika, da for u desnu stranu, sut na gol (govorim o onoj akciji kada je izblokiran). E nista od toga nema Zigic. Izvlacenje na krilo, prijem, kontrola lopte, brzina, dribling, sut.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back