daj brate, mislim nije u redu, kakav je sad ovo argument?![]()
I nije argument, vidiš da čovek lupeta, na Boga ne misli.
Cupikinim rečima:
IGNORE!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj brate, mislim nije u redu, kakav je sad ovo argument?![]()
Sreca Srbije je sto je imala Francuze u grupi. Francuzi kiksaju kad je najpotrebnije.
Vidjeli bi da li bi bila prva da su joj Spanci bili u grupi, kao nama.
Ne mozes porediti Spaniju i Francusku po kvalitetu.![]()
Obradović pre Kolarova ou em dzi.
obice nam se o glavu
Ne verujem. I ja da sam selektor, stavio bih pre Obradovica, iako ne kazem da je ima vise kvaliteta. Jednostavno, ne secam se kad smo primili gol preko njega, ili kada je neko radio sta je hteo po njegovoj strani. Setite se utakmice sa Poljskom, kada je onaj Blazickovski (kako vec) prolazio po desnoj strani kako je hteo. A i treci gol Kameruna je centarsut preko nase leve strane.
Tacno je da je Lukovic bio jako los protiv Kameruna ali je zato protiv Poljske bio najbolji.Луковић јако лош, Суботић не много бољи. Без Видића труба.
Ne znam za vas, ali ja se plasim Gane. Sto vise nepoznatih igraca, to se vise plasim. Nadam se da gresim, ali imam osecaj da ce nekiliko vrhunskih igraca da se "stvori" u njihovom timu, neki novi Esijen. Jer, ne zaboravite da su oni prvaci sveta u mladjim kategorijama, i mozda im je ovo prilika da se pokazu da su sazreli.

Očekivana formacija:
---------------Stojković---------------
Ivanović---Vidić--Luković--Obradović
------------Stanković--Milijaš-------------
Krasić-----------------------------Jovanović
------------Pantelić--Žigić--------------------
99% će ova ekipa istrčati na teren.
Da se ja pitam, napravio bih dve izmene - Kolarov umesto Obradovića, Kuzmanović umesto Milijaša. Svoje mišljenje o Milijašu već sam iznosio nebrojano puta tako da ću se sada uzdržati komentara, ali mogu samo reći da nam je protiv trkačkih ekipa najmanje potreban igrač koji je spor i slab u duelu (što je vrlo interesantna pojava uzimajući u obzir njegovu konstituciju).
Protiv Gane mora se ići na pobedu.

@Lucius Vorenus
Apsolutno se slažem sa tobom, od tačke do tačke.
Istina, već od drugog meča bih volio da vidim nekog drugog umjesto Pantelića, mada i to u zavisnosti od njegove igre protiv Gane...ko zna šta mu je u glavi![]()

Sa ovako ofanzivnim bekovima bih ja na PES-u igrao 4-2-3-1. Obrana je poznata, dva zadnja vezna Kuzma i Deki, a Tosic, Krasic i Jovanovic bi pravili haos iza ZigicaKolarov i Jovanović po levoj, Ivanović i Krasić po desnoj strani. Sredina nam i ne treba![]()
 Mislim da bi se ovako najbolje snasli protiv Gane, tehnicki bi bili mnogo nadmocniji, kao i u skok igri, a mogli bi i trkacki da im pariramo.Kuzmanović umesto Milijaša.

Ljudi levi bek nam nije problem, i Kolarov i Obradovic imaju svoje kvalitete, ko god da bude igrao odbrana ce nam opet biti najjaci deo tima. Pustite njih, oni me ne brinu. Nego daj ako mozemo da zamadjijamo Pantelara da da koji gol...