Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreca Srbije je sto je imala Francuze u grupi. Francuzi kiksaju kad je najpotrebnije.
Vidjeli bi da li bi bila prva da su joj Spanci bili u grupi, kao nama. ;)
Ne mozes porediti Spaniju i Francusku po kvalitetu. ;)

E pa sad, videli bi da li bi bili prvi da nismo dobili Brazil u grupi. I sto rekose pre mene imali smo Spaniju pre nekoliko godina pa smo ponovo bili prvi u grupi. I kakve su to gluposti ne mozes porediti Spaniju i Francusku? Mozda je trenutno Spanija jaca (po kladionicama) ali pogledaj ko sve igra za Francusku pa uporedi kvalitet (Ljoris, Sanja, Evra, Galas, Abidal, Gurkuf, Dijabi, Dijara, Maluda, Anjelka, Anri, Benzema, Riberi, Sise).

Lupetas. Razumem ja da ne volis Srbiju ali budi malo objektivniji, a ne da pricas sta bi bilo kad bi bilo. Kapiram da vas boli sto je Srbija i Slovenija na SP ali to je realnost i pomirite se sa tim.

Poznata prva postava protiv Gane na osnovu treninga. Ocekivano:

Stojkovic-Obradovic, Lukovic, Vidic, Ivanovic-Jovanovic, Milijas, Stankovic, Krasic-Zigic, Pantelic.

Po mom misljenju, sve je ocekivano, cak i Obradovic pre Kolarova jer je ocigledno da ga Antic vise ceni. Do poslednjeg dana cu gajiti nadu da ce Kuzmanovic igrati pre Milijasa...

Inace, na treningu je Pantelic nekoliko puta prokockao sanse jer je promasio loptu, a Djuricic je skinuo nekoliko zicera.

obice nam se o glavu

Ne verujem. I ja da sam selektor, stavio bih pre Obradovica, iako ne kazem da je ima vise kvaliteta. Jednostavno, ne secam se kad smo primili gol preko njega, ili kada je neko radio sta je hteo po njegovoj strani. Setite se utakmice sa Poljskom, kada je onaj Blazickovski (kako vec) prolazio po desnoj strani kako je hteo. A i treci gol Kameruna je centarsut preko nase leve strane.

Poslednja izmena:
Ne verujem. I ja da sam selektor, stavio bih pre Obradovica, iako ne kazem da je ima vise kvaliteta. Jednostavno, ne secam se kad smo primili gol preko njega, ili kada je neko radio sta je hteo po njegovoj strani. Setite se utakmice sa Poljskom, kada je onaj Blazickovski (kako vec) prolazio po desnoj strani kako je hteo. A i treci gol Kameruna je centarsut preko nase leve strane.

Obradovic je do sada igrao bez greske ali Kolarov je u nevidjenoj formi i ima nenormalno jak sut a to nam treba za prekid, jos je levak plus je lopta nepredvidiva kao sto svi pricaju za Jabulani i igrac sa jakim sutem moze praviti mnogo problema protivnickim golmanima. Pogotovo ako se lopta boksuje, onaj panj Pantelic obozava da skuplja takve otpatke jer jedino tako moze da da gol. Obradovic nema utakmice u nogama zbog povrede koja ga je snasla a Kolarov je bio glavni igrac Lacija ove godine bez obzira sto je bek, pa ne bi ga dzabe Murinjo jurio da ga kupi. U svakom slucaju i jedan i drugi su dobri igraci ali prednost bih dao Kolarovu jer je fizicki jaci od Obradovica a to nam protiv Gane treba.

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali ja se plasim Gane. Sto vise nepoznatih igraca, to se vise plasim. Nadam se da gresim, ali imam osecaj da ce nekiliko vrhunskih igraca da se "stvori" u njihovom timu, neki novi Esijen. Jer, ne zaboravite da su oni prvaci sveta u mladjim kategorijama, i mozda im je ovo prilika da se pokazu da su sazreli.

Ne znam za vas, ali ja se plasim Gane. Sto vise nepoznatih igraca, to se vise plasim. Nadam se da gresim, ali imam osecaj da ce nekiliko vrhunskih igraca da se "stvori" u njihovom timu, neki novi Esijen. Jer, ne zaboravite da su oni prvaci sveta u mladjim kategorijama, i mozda im je ovo prilika da se pokazu da su sazreli.

Slazem se, Gana je na proslom prvensvu bila jedna od najboljih ekipa po igri ali su pravili takticke greske. Ako su to popravili, mislim da mogu bez problema da pobede i ozbiljnije reprezentacije od nase.
Esijen jeste tu bitan igrac ali je na neki nacin kvario igru sutevima iz daljine i mislim da ce mozda biti kompaktniji bez njega.

Očekivana formacija:
---------------Stojković---------------
Ivanović---Vidić--Luković--Obradović
------------Stanković--Milijaš-------------
Krasić-----------------------------Jovanović
------------Pantelić--Žigić--------------------

99% će ova ekipa istrčati na teren.
Da se ja pitam, napravio bih dve izmene - Kolarov umesto Obradovića, Kuzmanović umesto Milijaša. Svoje mišljenje o Milijašu već sam iznosio nebrojano puta tako da ću se sada uzdržati komentara, ali mogu samo reći da nam je protiv trkačkih ekipa najmanje potreban igrač koji je spor i slab u duelu (što je vrlo interesantna pojava uzimajući u obzir njegovu konstituciju).
Protiv Gane mora se ići na pobedu.

Očekivana formacija:
---------------Stojković---------------
Ivanović---Vidić--Luković--Obradović
------------Stanković--Milijaš-------------
Krasić-----------------------------Jovanović
------------Pantelić--Žigić--------------------

99% će ova ekipa istrčati na teren.
Da se ja pitam, napravio bih dve izmene - Kolarov umesto Obradovića, Kuzmanović umesto Milijaša. Svoje mišljenje o Milijašu već sam iznosio nebrojano puta tako da ću se sada uzdržati komentara, ali mogu samo reći da nam je protiv trkačkih ekipa najmanje potreban igrač koji je spor i slab u duelu (što je vrlo interesantna pojava uzimajući u obzir njegovu konstituciju).
Protiv Gane mora se ići na pobedu.

Zar umjesto ovoga ne bi trebao Subotic igrati, a umjesto Obradovica Kolarov? :dontunderstand:

@Lucius Vorenus
Apsolutno se slažem sa tobom, od tačke do tačke.

Istina, već od drugog meča bih volio da vidim nekog drugog umjesto Pantelića, mada i to u zavisnosti od njegove igre protiv Gane...ko zna šta mu je u glavi :D

Pantelić ne daje golove, ali zato zna kako da doda loptu u pravom trenutku. Da nije toga uvek bi prednost dao Lazoviću, ali Pantelić ima bolji pregled igre.
Bar sam takav utisak ja stekao.

Što se dileme Obradović - Kolarov tiče, prednost dajem Kolarovu. Nakon sjajne sezone mislim da frca od samopouzdanja, a to nam je kao hleb neophodno.
Drugi razlog je i ofanziva. Kolarov i Jovanović po levoj, Ivanović i Krasić po desnoj strani. Sredina nam i ne treba :lol:

Ne zna Pantelinjo UVEK kako da doda loptu u pravom trenutku. On u proseku usere barem pet dobrih šansi svojim glupostima, i onda se nekako barem delimično iskupi jednim dobrim dodavanjem.

Ali opet, da je umesto njega neki kršteni napadač nama to njegovo dobro dodavanje u 85. minutu ne bi značilo ništa jer bi već vodili sa pet golova razlike.

Kolarov bi svakako trebalo da igra u prvoj, što sam do pre dan, dva, i očekivao. Ovo me je malo iznenadilo, iskren da budem. Nadam se samo da nam se neće obiti o glavu.

Kolarov i Jovanović po levoj, Ivanović i Krasić po desnoj strani. Sredina nam i ne treba :lol:
Sa ovako ofanzivnim bekovima bih ja na PES-u igrao 4-2-3-1. Obrana je poznata, dva zadnja vezna Kuzma i Deki, a Tosic, Krasic i Jovanovic bi pravili haos iza Zigica :) Mislim da bi se ovako najbolje snasli protiv Gane, tehnicki bi bili mnogo nadmocniji, kao i u skok igri, a mogli bi i trkacki da im pariramo.

Kuzmanović umesto Milijaša.
:klap:

Deki ljut na Krasića....

Svađa u redovima srpskih fudbalera, kapitena Dejana Stankovića i Miloša Krasića. Italijanski Tutosport otkrio je malu pikanteriju iz svlačionice "orlova". Naravno, nije reč o pravoj svađi već o šali koju je izveo kapiten srpskog nacionalnog tima. Deki je glumio da je ljut na Krasića jer prelazi u Juventus, a ne u Inter.

Posle treninga mu je prišao ozbiljnog lica i pitao:
- Znači ideš u Juventus?

U tom trenutku svi igrači su zaćutali videvši koliko je ozbiljan.
- Možda... - zbunjeno mu je odgovorio Krasić.

To kao da je još više razljutilo Stankovića.

- Bravo, bravo... Pa ništa, uživaj u poslednjim danima prijateljstva samnom - poručio mu je Stanković.

Krasić se tada potpuno zbunio, ali Stanković nije imao srca da nastavi dalje i počeo je da se smeje kao i ostali saigrači i sam Krasić.

- Naravno da bih voleo da dođe u Inter, čestitao sam mu jer je Juve veliki klub i on to zaslužuje - objasnio je Stanković Italijanima.

Krasić je sa druge strane medijima rekao da neće razmišljati o odlasku iz CSKA sve dok sa nacionalnim timom učestvuje na Svetskom prvenstvu.

Krasić je rekao da je sve poslove o transferu poverio ljudima kojima veruje i da "priče o tome na njega ni malo ne utiču".

- Sve sam ostavio po strani - rekao je Krasić i dodao da će za priče o transferu "biti dovoljno vremena, prenosi Blic.

Ljudi levi bek nam nije problem, i Kolarov i Obradovic imaju svoje kvalitete, ko god da bude igrao odbrana ce nam opet biti najjaci deo tima. Pustite njih, oni me ne brinu. Nego daj ako mozemo da zamadjijamo Pantelara da da koji gol...

Ne bih se složio da je isto igrao Obradović ili Kolarov.
Svaka čast Obradoviću, imao je svoje trenutke, pre svega u napadu. Ipak, ko je pomnije gledao tekmu protiv Rumunije u Konstanci (beše?), Obradovića su prolazili po toj strani kao u fijakeru. Kolarov je mnogo fizički jači od njega, to je valjda jasno. Protiv slabijih je Obradović OK, ali protiv Ganijaca, Nemaca i Australijanaca nema šta da traži. Isto kao ni Milijaš.
Al' 'ajd da se nadamo da grešim :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back