Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smanjite, smara ova glupa pesma
evo vratih se kuci
ludacka utakmica, ovo se nece ponoviti na SP, mozda mi i dobijemo 3 komada, ali dati necemo (ovako losa odbrana kao sto je kamerunska je retkost), kao tim smo daleko ispod nivoa kvalifikacija, kao da ne treniraju, a posto obilaze neke gradjevine i slicne gluposti, ne cudi da se ponasaju ko da se prvi put vide na terenu (Subotic i Lukovic, Obradovic i Lane)
Lane i Bane su me neprijatno iznenadili, oni su turbine nase ekipe, moraju mnogo bolje i sigurnije, ono sto zabrinjava da to ne deluje kao los dan, deluje ko da treninga nisu videli
Milijas se osim penala nije video, nesto ko Obradovic
Stankovic nije bio los, ali mora bolje, mora tehnicki da odskace u odnosu na ove Kamerunce
Raca standardno los, on samo Stamenkovicu moze da da gol
Kolarov ispod nivoa
Krasa fantastican
Ziga solidan, mora da igra, Pantelija od sjaja do ocaja i natrag
Stojkovic ispusio kod prvog gola, posle toga bez gresaka
Subotic i Lukovic ko da su se sad upoznali tako lagane golove ne smemo da primamo
Ninkovic, Tosic, Lazovic i Mrdja nisu nista pokazali
jos jednom da ponovim moj glavni utisak, MOMCI NE TRENIRAJU

Brate, Taure, baš si defetista :D

Šta ti je, zatvorićemo se u gol 85 minuta i onda će Bambi i Krasić iz kontre da šibnu gol. Pobeđujemo sve 1:0 i uzimamo finale istim rezultatom u 119. minutu :D

Jesi li gledao Grke pre 6 godina :per:

Batice,ja bih voleo kad bi prosli grupu,odvalili Engleze i casno izgubili od neke ekipe (nebitno koje),samo sam realan.Imamo par dobrih igraca ali sa time ne mozes da racunas na neki uspeh.Ok,nisu igrali sa 100% kapaciteta.
Gledo Grke.To se desava jednom u 30-40 godina.Inace kvota na njih pre prvenstva je bila oko 200,pa ti vidi.Ko je stavio kintu,prosao vise nego odlicno.:mrgreen:

Odbrana nam je iznenađujuće šuplja. E sad da li je to strah od povrede ili stvarno neuigranost ne bih mogao da zaključim i ne želim da verujem.
cim Pantelic primi loptu meni skoci pritisak od nerviranja
Nisi jedini, ali sve se nadam da će da ga usere nešto na SP-u.
Ovaj penal je poklon od sudija...ovakve necemo imati na SP
Svakako da je poklon. Ono maksimalno može da se svira indirektan udarac zbog opstrukcije igre i ništa više od toga.
Pa jedino ako udaranje u glavu nije penal.
A Panta moze da da sto komada za vas ce da bude smota, reci te to Nemcima i Holandjanima posto ih busi u ligi.
Milos Krasic i trojca Zvezdine dece.:worth:
Dokle više ti kompleksi???

gde je nama odbrana :lol:
mislim, onaj GRANITNI NEPROBOJNI ZID :lol:
Krasic je stvarno strashan igrach, kamerunci ga nisu udvojavali vec su slali celu odbranu na njega kad god primi loptu, momak stvarno dobro igra u najmanju ruku :) Bane je juche podbacio iz meni neznanih razloga, ali i kad podbaci Bane je bolji od Rukavine. A i njemu se to deshava jednu od 20 tekmi, nemam shta da mu zamerim. Jovanovic juche malo pokazao a ne mogu da procenim da li je zbog loshe podrshke ili mu jednostavno forma nije na dobrom nivou. Pantelica necu da komentarishem, njega ni gol ne mozhe da spasi mog losheg komentara tako da...
Zhigic = balvan. Chak ni u skoku nije vishe dobar. Mrdja loshe. Ninkovic vamo tamo, nishta posebno. Toshic mora bolje da rezonuje. Kuzmanovic evidentno fali. Obradovic nula. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru, nije mi sasvim jasna njegova uloga u reprezentaciji. Kolarov odlichan, borben, jedan od najvrednijih u reprezentaciji trenutno. Stankovic dokazao ono shto sam ja vec rekao: da je potreban na terenu kakav god da je, igra je drugachija sa njim i time mislim bolja. Milijash se nece naigrati na svetskom IMO, on je suvishe spor a videlo se kako afrikanci trche + Nemachka je po onome shto sam ja video u skorashnjim tekmama veoma brza, agilna i uigrana i bez Balaka, Rolfsa i Vestermana i oni bi milijasha u dzhep strpali tako da je BILO KOJE reshenje bolje protiv njih.
Subotic i Lukovic su me juche zabrinuli. Kamerun je josh bio oslabljen neigranjem Eto'a i dva Songa i opet nam munushe 3 gola. i to 3 glavom a mi smo najvisha ekipa SP. I opet je tu Stojkovic bio kriv delom...

I kad je negde u drugom poluvremenu komentator rekao "sad je pao...." i ja se najezhio, nije se valjda neko povredio i on nastavlja "tempo igre u ovom delu utakmice", ja odahnuo :lol:

„Dobro je što smo osetili da je ceo narod uz nas. Idemo u Afriku u nadi da ćemo da im ispunimo očekivanja. Utakmica je bila dobra, posebno je prvo poluvreme bilo zanimljivo za gledanje, ali onakve greške u odbrani ne smeju da se dešavaju. To je neki pad koncentracije. Ja sam lično kriv za treći gol“, rekao je Ivanović.

izvor B92

To je to, Bane ide na moj avatar, mojne neko neshto da je rekao za njega :D :D

gde je nama odbrana :lol:
mislim, onaj GRANITNI NEPROBOJNI ZID :lol:
Krasic je stvarno strashan igrach, kamerunci ga nisu udvojavali vec su slali celu odbranu na njega kad god primi loptu, momak stvarno dobro igra u najmanju ruku :) Bane je juche podbacio iz meni neznanih razloga, ali i kad podbaci Bane je bolji od Rukavine. A i njemu se to deshava jednu od 20 tekmi, nemam shta da mu zamerim. Jovanovic juche malo pokazao a ne mogu da procenim da li je zbog loshe podrshke ili mu jednostavno forma nije na dobrom nivou. Pantelica necu da komentarishem, njega ni gol ne mozhe da spasi mog losheg komentara tako da...
Zhigic = balvan. Chak ni u skoku nije vishe dobar. Mrdja loshe. Ninkovic vamo tamo, nishta posebno. Toshic mora bolje da rezonuje. Kuzmanovic evidentno fali. Obradovic nula. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru, nije mi sasvim jasna njegova uloga u reprezentaciji. Kolarov odlichan, borben, jedan od najvrednijih u reprezentaciji trenutno. Stankovic dokazao ono shto sam ja vec rekao: da je potreban na terenu kakav god da je, igra je drugachija sa njim i time mislim bolja. Milijash se nece naigrati na svetskom IMO, on je suvishe spor a videlo se kako afrikanci trche + Nemachka je po onome shto sam ja video u skorashnjim tekmama veoma brza, agilna i uigrana i bez Balaka, Rolfsa i Vestermana i oni bi milijasha u dzhep strpali tako da je BILO KOJE reshenje bolje protiv njih.
Subotic i Lukovic su me juche zabrinuli. Kamerun je josh bio oslabljen neigranjem Eto'a i dva Songa i opet nam munushe 3 gola. i to 3 glavom a mi smo najvisha ekipa SP. I opet je tu Stojkovic bio kriv delom...

I kad je negde u drugom poluvremenu komentator rekao "sad je pao...." i ja se najezhio, nije se valjda neko povredio i on nastavlja "tempo igre u ovom delu utakmice", ja odahnuo :lol:

Nemojte zaboraviti da njima nije igrao golman Kameni koji sigurno ne bi primio onakve golove. Da je igrao on, i dva Songa u odbrani, nesto mislim da bi rezultat bio drugaciji....

Zigic bi morao da se vraca u nas sesnaesterac kada je prekid za protivnike jer vecina lopti koja pada tamo je njegova Nemanjina ili Banetova. Na taj nacin bi sprecili ovakve neprijatne situacije. Nisu Kamerunci uopste visoki da bi mogli nama da priprete u skoku, uopste mi nije jasno sta se desilo na toj utakmici. Sto je najgore to su bili centarsutevi koje bi golman morao da boksuje ili stoper da izbaci a u svakom od ova tri slucaja njihov napadac je bio sam samcijat i u krugu od 2-3 metra nije bilo nijednog naseg igraca. Jedino pozitivno je sto je Stankovic dao gol posle 3 god. i 8 mes. u dresu reprezentacije.

Nisam stigao da pogledam utakmicu, imao sam neke neodložive obaveze, pogledao sam samo malo highlights na YouTube, dobro je da smo pobedili, drago mi je što su Stanković i Krasić dali golove, Milijaš standardno iz penala, a onaj Markov aj' nazovi gol, više izgleda kao autogol. Malo me brinu i tri primljena gola, aj' nije bilo VIdića, al' opet....Vlada je tamo kod jednog gola baš proplivao....Važno je da se niko nije povredio,,,,izgleda da nam ovi crveni dresovi donose sreću....

Nisam stigao da pogledam utakmicu, imao sam neke neodložive obaveze, pogledao sam samo malo highlights na YouTube, dobro je da smo pobedili, drago mi je što su Stanković i Krasić dali golove, Milijaš standardno iz penala, a onaj Markov aj' nazovi gol, više izgleda kao autogol. Malo me brinu i tri primljena gola, aj' nije bilo VIdića, al' opet....Vlada je tamo kod jednog gola baš proplivao....Važno je da se niko nije povredio,,,,izgleda da nam ovi crveni dresovi donose sreću....

I ja mislim da je Pantelic nije ni pipnuo nego da je djonom ubacio u mrezu jedan Kamerunski igrac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back