gde je nama odbrana

mislim, onaj GRANITNI NEPROBOJNI ZID

Krasic je stvarno strashan igrach, kamerunci ga nisu udvojavali vec su slali celu odbranu na njega kad god primi loptu, momak stvarno dobro igra u najmanju ruku

Bane je juche podbacio iz meni neznanih razloga, ali i kad podbaci Bane je bolji od Rukavine. A i njemu se to deshava jednu od 20 tekmi, nemam shta da mu zamerim. Jovanovic juche malo pokazao a ne mogu da procenim da li je zbog loshe podrshke ili mu jednostavno forma nije na dobrom nivou. Pantelica necu da komentarishem, njega ni gol ne mozhe da spasi mog losheg komentara tako da...
Zhigic = balvan. Chak ni u skoku nije vishe dobar. Mrdja loshe. Ninkovic vamo tamo, nishta posebno. Toshic mora bolje da rezonuje. Kuzmanovic evidentno fali. Obradovic nula. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru, nije mi sasvim jasna njegova uloga u reprezentaciji. Kolarov odlichan, borben, jedan od najvrednijih u reprezentaciji trenutno. Stankovic dokazao ono shto sam ja vec rekao: da je potreban na terenu kakav god da je, igra je drugachija sa njim i time mislim bolja. Milijash se nece naigrati na svetskom IMO, on je suvishe spor a videlo se kako afrikanci trche + Nemachka je po onome shto sam ja video u skorashnjim tekmama veoma brza, agilna i uigrana i bez Balaka, Rolfsa i Vestermana i oni bi milijasha u dzhep strpali tako da je BILO KOJE reshenje bolje protiv njih.
Subotic i Lukovic su me juche zabrinuli.
Kamerun je josh bio oslabljen neigranjem Eto'a i dva Songa i opet nam munushe 3 gola. i to 3 glavom a mi smo najvisha ekipa SP. I opet je tu Stojkovic bio kriv delom...
I kad je negde u drugom poluvremenu komentator rekao "sad je pao...." i ja se najezhio, nije se valjda neko povredio i on nastavlja "tempo igre u ovom delu utakmice", ja odahnuo