Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al Stankovic ima titula koliko Salihamidzhic puta 5.

Nisi objektivan. :)

Salihamdzic je 2001. osvojio Ligu prvaka kada je bio u top formi, i time je jako doprinio svojoj ekipi da dodje do tog trofeja. Stankovic je osvojio po stare dane, i to trljajuci klupu, tako da sigurno njegovom zaslugom Inter nije dosao do trofeja Lige prvaka. ;)
Dobro je se prepucavati ovako navijacki, ali sve imam osjecaj da je ovo preraslo u mnogo vise od fudbala. Nazalost. ;)

Poslednja izmena:
Nisi objektivan. :)

Salihamdzic je 2001. osvojio Ligu prvaka kada je bio u top formi, i time je jako doprinio svojoj ekipi da dodje do tog trofeja. Stankovic je osvojio po stare dane, i to trljajuci klupu, tako da sigurno njegovom zaslugom Ibter nije dosao do trofeja Lige prvaka. ;)
Dobro je se prepucavati ovako navijacki, ali sve imam osjecaj da je ovo preraslo u mnogo vise od fudbala. Nazalost. ;)

Kako bre trljao klupu? Gledaj malo statistiku imas na wikipediji. Ove godine je odigrao najvise utakmica od kada je u Interu racunajuci sve utakmice Intera.

• Podržavam
Reactions: Gax
Salihamidžić jeste izgradio ime, ali mislim da opet nije ni blizu npr. Stankoviću, Vidiću....
Stanković možda jeste kasno osvojio LŠ, ali je bio jedan od važnijih figura u celoj sezoni....
Pa nije Murinjo mutav što ga je ostavio....

Od bosanskih fudbalera realno Džeko jeste trenutno atraktivan, ali kako će se završiti sve videćemo....
Posle njega Misimović i Ibišević....

Zvezdan Misimovic je hteo da igra za Srbiju ali su nasi genijalci iz saveza procenili da nije dovoljno taletovan da bi zaigrao za Srbiju iako je rec o igracu dobre tehnike. A ime je dobio po Crvenoj Zvezdi za koju navija. Igrao i za mladu reprezentaciju Srbije to sam zaboravio da navedem.

Zvjezdan Misimovic je rodjen u Minhenu 1982.
Roditelji su mu iz Bosanske Gradiske, ali su kao gastarbajteri otisli u Njemacku.
Ime mu je dao njegov stariji brat koji je vatreni navijac Zvezde.

Salihamidžić jeste izgradio ime, ali mislim da opet nije ni blizu npr. Stankoviću, Vidiću....
Stanković možda jeste kasno osvojio LŠ, ali je bio jedan od važnijih figura u celoj sezoni....
Pa nije Murinjo mutav što ga je ostavio....

Od bosanskih fudbalera realno Džeko jeste trenutno atraktivan, ali kako će se završiti sve videćemo....
Posle njega Misimović i Ibišević....

Za Vidica se slazem da je klasa, ali i on je u Manchester dosao sa 26-27 godina.
Dotad je igrao u Moskvi, ne znam kojem klubu tacno. Ali pokazao se, sto je najbitnije.

Ali za Stankovica se ne slazem nikako da je vece ime od Salihamidzica. ;)
Salihamidzic je kao vrlo mlad pokazao da je talenat, isto kao i sad Pjanic. ;)
Problem Salihamidzica je sto je imao povreda u karijeri, mozda vise od bilo kojeg igraca. ;)
Zbog toga se i oprostio od reprezentacije. ;)

Za Vidica se slazem da je klasa, ali i on je u Manchester dosao sa 26-27 godina.
Dotad je igrao u Moskvi, ne znam kojem klubu tacno. Ali pokazao se, sto je najbitnije.

Problem Salihamidzica je sto je imao povreda u karijeri, mozda vise od bilo kojeg igraca. ;)

Vidić je došao iz Spartaka.;)

Dobro, zavisi kako ti gledaš....Salihamidžić je jedino bio dobar u Bajernu, u Juveu jako retko igra....
Stanković je igrao u Laciju, koji je tada harao....
Zatim u Interu sa kojim je osvojio LŠ....

Mislim da je ipak Stanković za nijansu ispred....pogotovo što još igra i što je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Interom....

Roditelji su mu inace Srbi iz Bosne a ne igra vise za Srbiju jer ga je onaj glupan Pizon isterao iz mlade reprezentacije i on je na nagovor Salihamidzica zaigrao za BiH.

Pa naravno da su Srbi, ko je rekao da nisu.
I Bojanu Krkicu je majka Srpkinja, pa ne igra za Srbiju. ;)

A vi ste vec nekoliko igraca dobili na "poklon."
Savo Milosevic iz Bijeljine, Mateja Kezman iz Slovenije, Neven Subotic iz BiH. ;)
Ima njih zasigurno jos, ali ne mogu se sviju sjetiti.
Isto kao i Hrvati. Pola im reprezentacije rodjeno u BiH i drugdje. :)

Vedran Ćorluka, Mladen Petric, Eduardo da Silva, braca Kovac itd. :)
Lahko je se tudjim perjem kititi. :)

Vidic je dosao sa nepunih 25 godina u Man Utd. a pre toga je igrao u Spartaku iz Moskve. Stankovic je vece ime u svakom smislu od Salihamidzica, ima i vise titula, kupova i cega sve ne. I on je kao vrlo mlad pokazao da je talenat pa u prvoj utakmici za Lacio davne '98 godine je dao gol, a protiv Djenove je prosle godine dao gol sa 54 metra. :)

Evo reci cu ti za koga sam cuo.
1. Vidic
2. Ivanovic
3. Pantelic
4. Zigic ( njega sam imao priliku da vidim svega nekoliko puta, ali to je bilo dovoljno da vidim da je sirovina obicna, dusu dao za rukometa)
5. Krasic (za njega sam cuo, ali nikad nisam vidio kako igra)
6. Subotic (za njega znam samo zato sto je bio kandidat da nastupa za nasu repku)

To bi bilo to.

Како бедно и наивно, а поред све малициозности коју си испољио у том посту на крају испаднеш глуп што се хвалиш својим незнањем, priceless :mrgreen:

Savo Milosevic iz Bijeljine, Mateja Kezman iz Slovenije, Neven Subotic iz BiH. ;)

koja je ovo glupost.
BiH je drzhava 3 entiteta. Ne postoji bosanski narod. Bosanac je geografski uslovljen pojam.
Ako se Srbin rodi u BiH, zashto bi ga terao da igra za drzhavu kojoj ne pripada nikako drugachije osim geografski?

Vidić je došao iz Spartaka.;)

Dobro, zavisi kako ti gledaš....Salihamidžić je jedino bio dobar u Bajernu, u Juveu jako retko igra....
Stanković je igrao u Laciju, koji je tada harao....
Zatim u Interu sa kojim je osvojio LŠ....

Mislim da je ipak Stanković za nijansu ispred....pogotovo što još igra i što je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Interom....

Salihamidzic je presao u Bayern nakon sto se pokazao u HSV-u. ;)
Njegove uspjehe u Bayernu ne treba ni spominjati. ;)
A u Juventus je presao kad je vec "nakupio" godina. A citav Juventus igra katastrofalno, tako da sto on igra lose, nije nista cudno. ;)

Krkiću je ćale Srbin....;)

Pa dobro nećemo sada po nacionalnoj osnovi....:)

Svako igra tamo gde se oseća da pripada, ima i izuzetaka....;)

Npr. Eduardo Silava da ne igra za Hrvate, kada bi za Brazilsku repku zaigrao....

koja je ovo glupost.
BiH je drzhava 3 entiteta. Ne postoji bosanski narod. Bosanac je geografski uslovljen pojam.
Ako se Srbin rodi u BiH, zashto bi ga terao da igra za drzhavu kojoj ne pripada nikako drugachije osim geografski?

Ovo je vec preslo iz sporta u politiku. ;)
Pa ok, zasto Krkic kao Srbin ne igra za Srbiju ako vec kazes da svi Srbi, ma gdje god rodjeni trebaju igrati za Srbiju.

Vise ova tvoja logika lici na glupost. ;)

:dash: Nemoj molim te vise da nabrajas :rotf:

Krkicu je otac Srbin a majka Spanjolka znaci mesanac i moze da bira. Savo Milosevic je Srbin iz Bijeljine a Mateja Kezman je rodjeni Beogradjanin kakva crna Slovenija o cemu pricas? Neven Subotic je Srbin iz Banja Luke. Nije bitno gde su rodjeni vec sta su. I Nigerijac moze da se rodi u Rusiji on ce igrati za koga mu srce zeli a ne mora gde je rodjen to nigde ne pise. A svi ovi koje sam nabrojao su Srbi nebitno gde rodjeni. Pa i Kuzmanovic je rodjen u Svajcarskoj pa opet igra za Srbiju. To uopste nije tudje perje svako zna cija krv mu tece venama. A Eduardo je druga prica.

Krkiću je ćale Srbin....;)

Pa dobro nećemo sada po nacionalnoj osnovi....:)

Svako igra tamo gde se oseća da pripada, ima i izuzetaka....;)

Npr. Eduardo Silava da ne igra za Hrvate, kada bi za Brazilsku repku zaigrao....

Evo moderator kaze da svi Srbi, ma gdje god rodjeni trebaju igrati za Srbiju. ;)

Prema tome, Krkica i Marka Marina bi trebalo lincovati zato sto igraju za Spaniju odnosno Njemacku. ;)

A podsjetimo, i Marin je rodjen u BiH. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back