Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.899
Koliko si ti puk’o od Vučkovih skupova. Idi pa ih prebrojavaj, OK?Dokle si stigao sa analiziranjem snimaka i fotografija od 12. aprila?
Je li ima neki razlog zbog kojeg toliko neobično dugo traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si ti puk’o od Vučkovih skupova. Idi pa ih prebrojavaj, OK?Dokle si stigao sa analiziranjem snimaka i fotografija od 12. aprila?
Je li ima neki razlog zbog kojeg toliko neobično dugo traje?
Nikad ne cini ono zbog cega ces se gorko kajati.Zahebi sa tim. Vi Draškovićevci ste jahali koliko ste jahali. Ovo neće moći.
Pogledajte prilog 1716316
Koliko si ti puk’o od Vučkovih skupova. Idi pa ih prebrojavaj, OK?
Znači li to da će PLENUMI preuzeti ingerencije Rektora i Dekana ?Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je posle skoro tri sata napustio Upravu kriminalističke policije (UKP) na Novom Beogradu, gde je saslušan po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Po izlasku, on je rekao da je izjavio da smatra da nije učinio nikakvo krivično delo.
![]()
Rektor Đokić kazao je da je ovo "prijava protiv cele akademske zajednice", i objasnio da je juče je dobio poziv da se javi u policiji zbog krivične prijave koja je podneta protiv njega.
- Poštujući zakone ove zemlje, došao sam i dao izjavu, gde sam izjavio da smatram da nisam učinio nikakvo krivično delo. Ovo krivično delo se stavlja na teret meni, ali i svim članovima akademske zajednice koji pokušavaju više meseci da artikulišu i donesu neke odluke koje su studenti započeli, profesori i građani ove zemlje podržali - naveo je rektor Vladan Đokić.
![]()
On se zahvalio svima koji su došli i svima koji pružaju podršku, dodavši da ne zna kako će se postupak dalje voditi.
- Ovo je prijava protiv svih dekana, studenata, profesora, akademske zajednice, nadam se da će akademska zajednica ostati jedinstvena i složna - naveo je on.
Oni koji su bili na skupu podrške rektoru, danas su ispred zgrade UKP odali poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad stajanjem u tišini 11.52 do 12.08 minuta.
Šta je policija ispitivala rektora
Rektor Đokić stigao je jutros u policiju u pratnji dva advokata. Policija ga je, kako je "Blic" pisao, ispitivala u vezi sa slučajem blokada na fakultetima.
Prema informacijama "Blica", policija je rektora Univerziteta u Beogradu ispitivala o koracima koje je preduzeo u poslednja četiri meseca, tokom blokada fakulteta. Takođe, fokus policije tokom saslušanja bili su i plenumi , ustupanje prostorija fakulteta plenumima, ali i koja je Đokićeva uloga u tome i na koji način je delovao u periodu od decembra do aprila.
![]()
- Policija će ga pitati da li je tokom trajanja blokade preuzeo svoje obaveze iz Statuta Univerziteta u Beogradu, odnosno da li je pisanim putem upozoravao dekane na postupanje, kao i da se izjasni povodom donošenja odluke od strane Proširenog rektorskog Kolegijuma da se podrže studentske blokade i koliko se često ta odluka preispitivala, imajući u vidu trajanje blokade - naveo je jutros izvor "Blica".
https://www.blic.rs/vesti/politika/...gove-prve-reci-po-izlasku-iz-policije/m1qq7ms
------------------------------------------------------------------------
Rektor Đokić se umirit' neće!
Kolika je plata ovom vašem rektoru ?Čekaj, malo sam zbunjen. To je nešto što je tvoj problem; nešto čime se ti redovno baviš.
Zašto bih se ja bavio nečim što je isključivo tvoj problem, a ne moj?
Je li ti to u odgovoru, zapravo, impliciraš sa se uopšte ni ne spremaš sa otvoriš temu o 12. aprilu i predočiš rezultate svoje analize?
Ocigledno je da su kamuflirane komunjare jos uvek na vlasti.
Netačno, institucije će da rade i potrpaju naprednjake u zatvor pa će studenti da se vrate svojim redovnim aktivnostima.Znači li to da će PLENUMI preuzeti ingerencije Rektora i Dekana ?
Što dalje implicira da njihova radna mesta trebaju hitno biti ukinuta ?
Jer, za šta oni primaju platu ako ništa ne odlučuju, koekude?![]()
Znači rektor je glavni samo na papiru, odluke da li će biti predavanja donose plenumi ?Ovakve ovacije AV ne moze da dobije ni uz svu prisilu, potkupljivanje i dirigovanje
Srbija je slobodna zemlja️
️
️
Пленум ће све дас Вас похапси..Znači li to da će PLENUMI preuzeti ingerencije Rektora i Dekana ?
Što dalje implicira da njihova radna mesta trebaju hitno biti ukinuta ?
Jer, za šta oni primaju platu ako ništa ne odlučuju, koekude?![]()
Komunjare koje se stalno sljamce uz vlast .Dacic vam je slika i prilika.
Čim vlada ispuni sve studentske zahteve biće i predavanja na fakultetima. Dakle direktan uzrok blokadama je vlada srbije.Znači rektor je glavni samo na papiru, odluke da li će biti predavanja donose plenumi ?
Ko njega i za šta plaća ?![]()
Plenum na fakultetu moje cerke broji 2 clana.Пленум ће све дас Вас похапси..
Не он,биће предочени значајни Докази судским Инстанцама,о чему се ради:
.Неко битан Вас је продао,ударило му на Срце и душу ови Студенти и њихова Мука тако да Нова Влада неће ти заживи ни метар дана,препуни сте Скандала -.
ТАЧКА.
To je već zauzeto za sns i radikale 30+ godina unazad.Oće da okopava krompir i luk, vidim ja?![]()
Misliš ?Пленум ће све дас Вас похапси..
Не он,биће предочени значајни Докази судским Инстанцама,о чему се ради:
.Неко битан Вас је продао,ударило му на Срце и душу ови Студенти и њихова Мука тако да Нова Влада неће ти заживи ни метар дана,препуни сте Скандала -.
ТАЧКА.
ЦЕЛА ЗЕМЉА ЈЕ УСТАЛА ПРОТИВ ВАС.Plenum na fakultetu moje cerke broji 2 clana.
To je već zauzeto za sns iradikale 30+ godina unazad.
To su sada sve naprednjaci.
Pusti zemlju. dobro da nije plenum.ЦЕЛА ЗЕМЉА ЈЕ УСТАЛА ПРОТИВ ВАС.
Тренирамо и НЕ ОДУСТАЈЕМО...Misliš ?
Kako ste prošli u Strazburu ?
Čujem, niste uspeli da svoje revolucionarne ideje prenesete Europskim kapitalistima ?![]()
Plenum će sve da vas spakuje na robiju.Pusti zemlju. dobro da nije plenum.
Onda na izbore rođaci !ЦЕЛА ЗЕМЉА ЈЕ УСТАЛА ПРОТИВ ВАС.
Цела Земља је устала против СНС-а?Pusti zemlju. dobro da nije plenum.
Rektor je pokazao danas da nije samo na papiru. Jer toliku podrsku, iskrenu podrsku a ne potkupljenu i ucenjenu, kao sto to radi tvoj umobolni vodja, moze da dobije samo covek koji je 100% legitiman, i samo pravi autoritet.Znači rektor je glavni samo na papiru, odluke da li će biti predavanja donose plenumi ?
Ko njega i za šta plaća ?![]()