Пази ти овог Косту које будалаштине прича. Шатро бурек најбољи у Хвару. Они можда знају сарделе на граделе да спреме, али за бурек су аматери.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš pojma. Te pekare drže Makedonci. Mi, beogradjani, kupujemo kroasane isključivo u pekarama Hleb & kifle.
Ovi iz Regiona, posebno iz Romske kneževine, svake godine nas oderu na paprici i paradajizu i drže ispod vage teg od 1kg. O stanju na kvantaškoj pijaci neću ni da pišem. Tek tu cveta saradnja Regiona i Romske kneževine na štetu nas, nemoćnih beogradjana.
nensi, jel ti to ketrin denev na avataru?
al burek, najbolji burek sam jeo na zvezdari, sto jes jes.
bilo mi cudno sto ga prodaju na grame a ne na cetvrtine. al bio dobar, puno bibera. bas me zanima dal jos postoje

Недавно сам био у експлоататорском и хегемонистчком Београду. Узео сам у пекари бурек да једем. Приметио сам да ти тамо рачунају тачно у грам. Ако ти фали за два динара, секу ти та два динара и израчунавају ти колико тачно бурека можеш да поједеш. Код нас у регионима није тако. Бурек се дели на четвртине (квотере). Ако ти например фали 5 динара за пола бурека, даће ти и рећи ће ти "донећеш други пут".
У Београду је тако нешто научна фантастика. Зато Србија под хитно мора да се регионализује и конфедерализује, како би брже ишла ка Европи.
Verovatno misliš na Trpkovića postoje,oni imaju onaj čuveni burek sa šunkom,extra je!nensi, jel ti to ketrin denev na avataru?
al burek, najbolji burek sam jeo na zvezdari, sto jes jes.
bilo mi cudno sto ga prodaju na grame a ne na cetvrtine. al bio dobar, puno bibera. bas me zanima dal jos postoje
Jeste, ona
Nema hleba ni bureka dok ih Šiptar ne napravi![]()
Ako misliš na Trpkovića postoje,oni imaju onaj čuveni burek sa šunkom,extra je!
Verovatno misliš na Trpkovića postoje,oni imaju onaj čuveni burek sa šunkom,extra je!
Slaba ti je burek kultura ako ti je Trpkovićev etalon kvaliteta.
Istaćiću ovih dana listu burekdžinica u Srbiji koje morate posetiti pre no što odete u Vahalu.
Slaba ti je burek kultura ako ti je Trpkovićev etalon kvaliteta.
Istaćiću ovih dana listu burekdžinica u Srbiji koje morate posetiti pre no što odete u Vahalu.
ne znam kako se zovu, al od hajduka se ide nekih kilometar ipo na dole pa se predje bulevar i tu je. bio sam ucio za geometra tamo i ziveo u domu, i taj burek nam je bio pravi praznik, najbolji sto sam jeo
Пази ти овог Косту које будалаштине прича. Шатро бурек најбољи у Хвару. Они можда знају сарделе на граделе да спреме, али за бурек су аматери.
Неонациста. Проваљен си.
E pa nije onda to,ovaj je isto tako nešto od Liona ali na Dimitrijali ne na Bulevaru..
Nema napredka dok Srbija neudje u Beograd
Pa otkud znaš, možda tamo prave neki ekstra burek sa lignjama?
A uostalom na tim ostrvima imaš gomilu Goranaca, Makedonaca i šiftara koji tamo šire burek nutricionizam među turistima.
Pekare Hleb i kifle i Skroz dobre pekare u Beogradu drži naš poznati biznismen gospodin Miroslav Mišković i tamo je najbolji burek. On je uspešan čovek koji je sve stekao marljivim radom, pošteno se obogatio i njegove pekarke jednako marljivo prave burek. Sa sirom, mesom čak i takozvani pizza burek. To su fantastične stvari daleko bolje od svih regionalnih pošto džukele seljačke koje ne žive u užem centru Beograda i eventualno poneko iz Novog Sada nemaju pojma o životu i ukusu. Njima samo daj masno i kilo hleba i oni su zadovoljni. Zato se za taj primitivan soj iz ostatka Srbije i izmislila ona "leba i igara" izreka.
Нигде нисам видео да бурек рачунају у грамима, а био сам широм Србије, у свим њеним регионима. Једино у клерофашистичком Београду рачунају бурек у грам. То бре нема нигде. То је безобразлук. Због тога мора под хитно да добијемо конфедерални статус.
Da vas poducim ako ne znate.........
Kad mladi Siptar(za vreme bivse SFRJ) zavrsi poslasticarski zanat, onda se skupe stariji Siptari, vec majstori sa svojim radnjama.......
Pitaju ga sasvim prosto:Gde zelis da radis?
On pokaze prstom na grad u bivsoj SFRJ.........Matori Siptari medju sobom skupe pare , kupe lokal za malog u tom gradu.....
Mali NEMA obavezu da vrati pare starijima, ali ima obavezu da sledeceg mladog na isti nacin pomogne.
Zato ih je bilo u svakom mestu u SFRJ, i to sa poslasticarnicama i burekdzinicama na najboljim mestima u gradu.
Nisi ti u zivotu ni prosao pored dobrog bureka.
Cim tako lupetas.
A ja sam ga jeo , pa mislim bas u sivm gradovima Srbije, a i u velikoj vecini gradova bivse SFRJ.....
A najbolji sam jeo...............
-Kod Mitketa u Vranju, pre skoro 20 godina, tamo 1993. nekoliko puta.
-Kod Siptara na zeleznickoj stanici (tacnije ispred zeleznicke stanice) u Zagrebu(citao sam da te radnje vise nema), pre 25 i vise godina.
-Pre 30 godina kod Curica blizu autobuske stanice u Loznici( ovo na linku je momak koji ga sprema prema tom receptu).
-U jednoj burekdzinici u Starigradu na Hvaru, godine 1989.........15 dana sam se ubijao jeduci uistinu sjajan burek.
Izuzev u poslednjem slucaju u Starigradu na Hvaru, na svakom od pomenutih mesta se burek prodaje na meru.......
Nemoj tako druže.
U Evropi pod čvrstim vođstvom Rajha tako se kaže onaj svet.
To je isto jedna evropska finesa i takorekuć vrednost.
U mnogim drzavama i jaja se prodaju na kilo (gram).....
Uvek bi dobili jedno jaje ma koliko grama tražili od ovih iz Regiona.