Reganov sin o Putinu: On je pravi vođa!

Ne razumeš, to je negativan komentar. Regan je hteo da kaže da bi Obama morao da izgazi zlikovca Putina,

a taj nedostatak Obamine akcije dovodi svet do te nesrećne situacije gde su jedini aktivni lideri lideri Zla.


U sledećem citatu, Majkl Regan kritikuje Obamu što nije ojačao projektile blizu Rusije:

"Remember, our president is the one that took away missile defense from the Poles, took missile defense away from the Czechs, he's basically left that country naked to defense, and he's allowed Vladimir Putin to do exactly what he's doing," the son of the 40th president said.
 
Haha, jadnicak ne zna gde su Poljska i Ceska. Nek mu neko objasni da je Rumunija (gde su stavili rakete) blize Rusiji nego Ceska i Poljska, pa to opet nema uticaja.

Te rakete realno nisu veliki problem za Rusiju bezbednosno, mogu da budu inistene u roku od odma. Problem je informaciono-propagandni. Ako dodje do rata i Rusija spali te projektile u prvim momentima rata, Amerikanci ce po svom dobrom starom obicaju da se povuku kao pifkice i onda ce da sire propagandu kako je zla Rusija bacila atomsku bombu na jadnu Rumuniju. Nema veze sto ce Rusija to da gadja konvencionalnim bojevim glavama, eksplodirace americka nuklearka iz rakete, a CNN ce da kaze da su RUSI BACILI ATOMSKU BOMBU.NA JADNE ROMUNEM

E zato je Rusija protiv tih raketa u Rumuniji. Nije im zanimljivo da prze romunem nego bi radije u slucaju rata da syebu samo Ameriku.
 
Reaganov sin pohvalio je Putina da je pravi voda.

Pa deca su uvek pametnija od roditelja !

- - - - - - - - - -

ауууууу....... бреееееее....... зашто стално преко викенда остављају откључану лудару.........
Vikend im je , dan za posete ! :D
 
Poslednja izmena:

Back
Top