Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
@tema

ne interesuje me da li će građani BiH srpskog etniciteta smatrati Dodika svojim predsednikom ili ne ili priznavati nekog švapskog birokratu legitimnim. Qrcobolja lvl pro za tematiku.
Imamo svoje brige.
Pošto se isti (Dodik) postavio kao što jeste, želimo mu sve najgore na ličnom planu, a u RS neka rade šta misle da je najbolje za njih, zašto bih se ja sekirao zbog toga.

Ne znaš ti mnoge stvari pa te to nije sprečilo da diskutuješ

Pitao sam te za mišljenje a ne za insajderske informacije.

Ili da postavimo ovakvo pitanje

Da li očekujete da AV jasno i nedvosmilseno podrži odluku o raspisivanju referenduma i njegove rezultate.
Tema uopšte nije o Vučiću i demonstracijama u Srbiji, tema je nešto sasvim drugo a ti pitaš gluposti.

Pa i napisao sam ti mišljenje da ne znam šta planira Vučić. jesi SLIJEP ILI ili šta pa ne razumiješ odgovor?

Tema uopšte nije o Vučiću i demonstracijama u Srbiji, tema je nešto sasvim drugo a ti pitaš gluposti.

Pa i napisao sam ti mišljenje da ne znam šta planira Vučić. jesi SLIJEP ILI ili šta pa ne razumiješ odgovor?
bole nas cosak za dodikov referendum

bice srpske i bez njega

a vi kkoji ste ga toliko podrzavali toboz nam predstavljajuci kako je taj izdajnik neko ko brani srpsku i kako njegov pada rusis srpskucete takdoje na odgovornost jer ste odrzavali zlo na vlasti zlo srpskom narodu

Ljudi imaju pravo na referendum, druga država,
njihove odluke, njihov referendum

Ja sam samo pitao za mišljenje u vezi stava naše vlasti ali nikako da dobijem odgovor.

Nas može da zanima isključivo stav naše države i režima u vezi referenduma a nikako sam referendum, referendumsko pitanje i rezultati referenduma.
Stav države Srbije jeste da sve strane treba da poštuju Dejtonski ugovor čija je strana potpisnica i Republika Srbija.Tim ugovorom nije propisan nikakav "Sud BiH" a ni mogućnost da iko drugi donosi zakone sem Parlamentane Skupštine BiH i parlamenata Srpske i MHF.Podrazumeva se da i po tom ugvooru svaka članica bosanskoherceogvačke asocijacije bira svoje institucije vlasti.

bole nas cosak za dodikov referendum

bice srpske i bez njega

a vi kkoji ste ga toliko podrzavali toboz nam predstavljajuci kako je taj izdajnik neko ko brani srpsku i kako njegov pada rusis srpskucete takdoje na odgovornost jer ste odrzavali zlo na vlasti zlo srpskom narodu
To nije Dodikov referendum, odluku je donijela Narodna skupština a ona predstavlja narod.

Cijeli narod Republike Srpske će izaći na referendum i ako ne podržavate odluke skupštine to znači da ne podržavate Srbe u Republici Srpskoj.

Nema tu puno filozofije. Ako ste se usrali u gaće OK, mi nismo ali bar recite da se bojite i da ne smijete da nas podržite, nećemo se ljutiti na vas.

@tema

ne interesuje me da li će građani BiH srpskog etniciteta smatrati Dodika svojim predsednikom ili ne ili priznavati nekog švapskog birokratu legitimnim. Qrcobolja lvl pro za tematiku.
Imamo svoje brige.
Pošto se isti (Dodik) postavio kao što jeste, želimo mu sve najgore na ličnom planu, a u RS neka rade šta misle da je najbolje za njih, zašto bih se ja sekirao zbog toga.
Pa što se onda javljaš na temi? Takvih likova koji kažu "briga me što brod tone ja sam na vrhu uvijek je bilo, to je stepen njihove (ne)svijesti.

svako ko podrzava dodikove bandite je izdajnik srpstva
u srpskom parlamentu ima i protivnika Dodika, koji su glasali za referendum, podržavaš li njih?

288160.jpg

Stav države Srbije jeste da sve strane treba da poštuju Dejtonski ugovor čija je strana potpisnica i Republika Srbija.Tim ugovorom nije propisan nikakav "Sud BiH" a ni mogućnost da iko drugi donosi zakone sem Parlamentane Skupštine BiH i parlamenata Srpske i MHF.Podrazumeva se da i po tom ugvooru svaka članica bosanskoherceogvačke asocijacije bira svoje institucije vlasti.

Dakle misliš da će Vučić podržati referendum, da li dobro zaključujem

Back