Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
Imaš li ti neki dokaz za to?
Сада грађани Србије причају о "батинашима" који их бију на њиховим улицама, а који су дошли из наших прекодринских крајева. Нису, нажалост, грађани Србије на вријеме видјели какву власт у Српској постављају и одржавају владе Србије.

dakle , to je jedan izdajnicki isti sistem ista kuhinja

iz beograda , sve d osadasnje vlade su jedan isti sistem, izdajnicki na stetu srba ovde i tamo

Сада грађани Србије причају о "батинашима" који их бију на њиховим улицама, а који су дошли из наших прекодринских крајева. Нису, нажалост, грађани Србије на вријеме видјели какву власт у Српској постављају и одржавају владе Србије.
To su gluposti, ne provaljuj se.

@Dе Sisti @ssmpmd @38imak

Šta kažete da organizujemo jednu diverziju 🚌

:per:

Ljudi imaju pravo na referendum, druga država,
njihove odluke, njihov referendum

Ja sam samo pitao za mišljenje u vezi stava naše vlasti ali nikako da dobijem odgovor.

Nas može da zanima isključivo stav naše države i režima u vezi referenduma a nikako sam referendum, referendumsko pitanje i rezultati referenduma.

Ljudi imaju pravo na referendum, druga država,
njihove odluke, njihov referendum

Ja sam samo pitao za mišljenje u vezi stava naše vlasti ali nikako da dobijem odgovor.

Nas može da zanima isključivo stav naše države i režima u vezi referenduma a nikako sam referendum, referendumsko pitanje i rezultati referenduma.
Dobio si odgovor, zašto lažeš da nisi?

Mi ne znamo šta će da uradi Vučić već radimo ono što moramo a to je da izrazimo volju naroda na nametanje naciste Šmita.

Back