kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.883
A ko je dolazio da bije Srbe u Srbiji iz Republike Srpske? Ja znam da su neki Hrvati dolazili da lome po BG ne znam za Srbe.
iz visegrada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je dolazio da bije Srbe u Srbiji iz Republike Srpske? Ja znam da su neki Hrvati dolazili da lome po BG ne znam za Srbe.
Sta mislis da li je tacno saopstenje mafijasko-diktatorskog rezima u Srbiji, za koga tvoj Mile botuje?Hrvat kojeg su srbijanske vlasti uhapsile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je u subotu hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u Srbiju.
Vezani članci:
https://www.source.ba/clanak/Region/263149/U-Beogradu-blokirane-kljucne-raskrsnice
Srbijanski ministar policije Ivica Dačić u petak je rekao da je na protestima uhapšen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.
Je li tačno ovo?
Laž obična smradikalska.Hrvat kojeg su srbijanske vlasti uhapsile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je u subotu hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u Srbiju.
Vezani članci:
https://www.source.ba/clanak/Region/263149/U-Beogradu-blokirane-kljucne-raskrsnice
Srbijanski ministar policije Ivica Dačić u petak je rekao da je na protestima uhapšen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.
Je li tačno ovo?
Ne znam, zato i pitam. Imaš li neke dokaze da je slagao?Sta mislis da li je tacno saopstenje mafijasko-diktatorskog rezima u Srbiji, za koga tvoj Mile botuje?
kada smenite dodikaNe radi se ovde o Dodiku već o institruciji predsjednika Republike Srpske.
Hoćete li podržati odluke Narodne skupštine?
A ti si pao sa marsa pa ne znaš šta se dešava u srbiji?Ne znam, zato i pitam. Imaš li neke dokaze da je slagao?
"FBiH, novorodjenih zadnjih 25g (do 2024g).Nema vama spasa.
Potpuno, ali potpuno ste pomahnitali sluzeci ovim besmislenim lizacima zadnjice udbasma iz Beograda.
Ne znam, zato i pitam. Imaš li neke dokaze da je slagao?
Znači vi ćete biti uz nas kada Šmit smijeni Dodika i otme srpsku imovinu? Je li tako, tako sam te razumio?kada smenite dodika
hocemo
kada padne taj sistem u beogradu pada i on
e kada cestitog predsednika rs skinu baznijasi i nelegalni smit - mogu vam pljunuti pod prozor , srbija je tu
dok je dodik tu, gradjani srbije nisu tu
shvati to
samo mi se cini da ce njegovim padom najvise kukati bakir...
jer ce mnogo toga izaci na videlo...
Režim u Beogradu nikad neće pasti.kada smenite dodika
hocemo
kada padne taj sistem u beogradu pada i on
e kada cestitog predsednika rs skinu baznijasi i nelegalni smit - mogu vam pljunuti pod prozor , srbija je tu
dok je dodik tu, gradjani srbije nisu tu
shvati to
samo mi se cini da ce njegovim padom najvise kukati bakir...
jer ce mnogo toga izaci na videlo...
To nema veze, mi drugi izbor nemamo. Referendum je jedino legitimno sredstvo koje nam je ostalo bez obzira šta Vučić mislio o tome.Ma pusti to, nego da pitam ja tebe nešto konkretno
Šta misliš, hoćeli Vučić jasno, nedvosmisleno i u svakom smislu (političkom a po potrebi i drugom) podržati odluku o održavanju referenduma kao i njegove rezultate
Ja sam pitao konkretno za ovog Hrvata, lik je uhapšen u Beogradu i pronađeni su mu dokazi u mobitelu da je napadao srpsku policiju,A ti si pao sa marsa pa ne znaš šta se dešava u srbiji?
To nema veze, mi drugi izbor nemamo. Referendum je jedino legitimno sredstvo koje nam je ostalo bez obzira šta Vučić mislio o tome.
pravis se da nisi razumeoZnači vi ćete biti uz nas kada Šmit smijeni Dodika i otme srpsku imovinu? Je li tako, tako sam te razumio?
Hoće jer Vučić je demokrata i liberal.Ma pusti to, nego da pitam ja tebe nešto konkretno
Šta misliš, hoćeli Vučić jasno, nedvosmisleno i u svakom smislu (političkom a po potrebi i drugom) podržati odluku o održavanju referenduma kao i njegove rezultate
dobro aj sad obidji meRežim u Beogradu nikad neće pasti.
a ti zaokružio DAJe li ovo kao onaj Slobin referendum kada smo rekli 'NE!' NATO trupama?
Šta iz Višegrada? Jedan čovjek iz Višegrada je gađao neku ženu i to je dokaz da kao Srbi iz Republike Srpske dolaze da biju Srbe iz Srbije?
Nema nikakvih dokaza u mobilnom, objavljene fotografije na kojima se ne vidi ni da je lajkovao prikazane stranice.Ja sam pitao konkretno za ovog Hrvata, lik je uhapšen u Beogradu i pronađeni su mu dokazi u mobitelu da je napadao srpsku policiju,
ne trcite pred ruduTo nema veze, mi drugi izbor nemamo. Referendum je jedino legitimno sredstvo koje nam je ostalo bez obzira šta Vučić mislio o tome.
To nije Dodikov referendum nego referendum srpskog naroda.Vi radite šta mislite da treba, vaša odluka, vaše pravo da krojite svoju sudbinu
ja te pitam za Vučića, šta će on uraditi, hoće li jasno i nedvosmisleno podržati Dodikov referendum
ima ih tu puno vise , nije on sam gadjaoŠta iz Višegrada? Jedan čovjek iz Višegrada je gađao neku ženu i to je dokaz da kao Srbi iz Republike Srpske dolaze da biju Srbe iz Srbije?
Naravno jer su uhvaćeni i snimljeni.Šta iz Višegrada? Jedan čovjek iz Višegrada je gađao neku ženu i to je dokaz da kao Srbi iz Republike Srpske dolaze da biju Srbe iz Srbije?
Tebe ne može niko razumeti jer se tvoj nekoherntan tok misli u potpunosti odražava na izlgled tvojih poruka.pravis se da nisi razumeo
To nije Dodikov referendum nego referendum srpskog naroda.
Izglasala ga je Narodna skupština koja predstavlja volju naroda.