Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
A ko je dolazio da bije Srbe u Srbiji iz Republike Srpske? Ja znam da su neki Hrvati dolazili da lome po BG ne znam za Srbe.

1755899410921.png

iz visegrada

Hrvat kojeg su srbijanske vlasti uhapsile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je u subotu hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u Srbiju.
Vezani članci:
https://www.source.ba/clanak/Region/263149/U-Beogradu-blokirane-kljucne-raskrsnice
Srbijanski ministar policije Ivica Dačić u petak je rekao da je na protestima uhapšen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.

Je li tačno ovo?
Sta mislis da li je tacno saopstenje mafijasko-diktatorskog rezima u Srbiji, za koga tvoj Mile botuje?

Hrvat kojeg su srbijanske vlasti uhapsile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je u subotu hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u Srbiju.
Vezani članci:
https://www.source.ba/clanak/Region/263149/U-Beogradu-blokirane-kljucne-raskrsnice
Srbijanski ministar policije Ivica Dačić u petak je rekao da je na protestima uhapšen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.

Je li tačno ovo?
Laž obična smradikalska.

Ne radi se ovde o Dodiku već o institruciji predsjednika Republike Srpske.

Hoćete li podržati odluke Narodne skupštine?
kada smenite dodika
hocemo

kada padne taj sistem u beogradu pada i on

e kada cestitog predsednika rs skinu baznijasi i nelegalni smit - mogu vam pljunuti pod prozor , srbija je tu

dok je dodik tu, gradjani srbije nisu tu

shvati to

samo mi se cini da ce njegovim padom najvise kukati bakir...

jer ce mnogo toga izaci na videlo...

kada smenite dodika
hocemo

e kada cestitog predsednika rs skinu baznijasi i nelegalni smit - mogu vam pljunuti pod prozor , srbija je tu

shvati to

Znači vi ćete biti uz nas kada Šmit smijeni Dodika i otme srpsku imovinu? Je li tako, tako sam te razumio?

kada smenite dodika
hocemo

shvati to

Režim u Beogradu nikad neće pasti.

Ma pusti to, nego da pitam ja tebe nešto konkretno

Šta misliš, hoćeli Vučić jasno, nedvosmisleno i u svakom smislu (političkom a po potrebi i drugom) podržati odluku o održavanju referenduma kao i njegove rezultate
To nema veze, mi drugi izbor nemamo. Referendum je jedino legitimno sredstvo koje nam je ostalo bez obzira šta Vučić mislio o tome.

Znači vi ćete biti uz nas kada Šmit smijeni Dodika i otme srpsku imovinu? Je li tako, tako sam te razumio?
pravis se da nisi razumeo

sta ce smit da otme ?

ne talasaj
moze vas poljubiti u guzu

skinite sami dodika

onda cete imati i pdorsku gradjana srbije

e kad ga skinete i psotavite nekog casnog cestitog , smit i bazniajsi ce i njega da skinu jel de...
tad ce srbija stati uz vas

dok je ovaj gmaz tu nece

drugim recima sacekaj ti malo da padne ovaj sistem u srbiji ciji je deo i taj svercer mile

tada sve to pada kako u bg tako i kod vas jer to povlaci jedno s drugim, posto vi bez nas ne mozete postojati

mnoge ce stvari i u bosni da se promene tad...

upamti najvise ce za padom dodika patiti bakir, samo jos malo... pa ces se uveriti

Back