kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.723
Tacno , nebitan sam , zato ce biti najlosiji moguci rezultat po Srbe...jer ce ga praviti gluplji medju glupljima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno , nebitan sam , zato ce biti najlosiji moguci rezultat po Srbe...jer ce ga praviti gluplji medju glupljima...
Onda dolazimo do drugog dela te jednačine koja kaže da se UN i ne pita previše jer zapad radi po svojoj volji što vidimo i ovih dana,zar ne?Zar nije trebalo to prijaviti un-u, cim je dosao da burgija?
Traziti od un-a legitimnog?
Nije priznao krivicu, lažeš.Пресуда је утврдила ко је крив.
Кривац је признао кривицу.
И шта сад, на референдум иде питање одбијања ставке б) из пресуде?
Šmit je polagao cvijeće sa grupom ljudi obučenih u nacističke uniforme na grob nacističkog pilota.Platio je zamenu za zatvor, da on slucajno ne nagrabusi, da ne ode u zatvor
Sad, kad zna da je bezbedan gura narod u sukobe
Nacista zbog? Prelako se takve kvalifikacije daju, cim vidim da to neko radi odmah sam protiv njega.
Ne, mora i prvi put sa tim da prvi put može da ga vrati uz obrazloženje.
Siptarska poslaBaja pravi novu neovavezujucu anketu
Hleba i igara za domaci folklor
Nisam član nijedne stranke, ne vjerujem u parlamentarnu demokrariju.E nek' si mi rekao o čemu ja imam ili nemam znanja.
Da nisi ti možda iz Dodinog pravnog tima? To bi mnogo štošta objasnilo.![]()
Evo ti tvog Šmita kako sa nacistima polaže cvijeće na grob pilota nacističke LufthansePlatio je zamenu za zatvor, da on slucajno ne nagrabusi, da ne ode u zatvor
Sad, kad zna da je bezbedan gura narod u sukobe
Nacista zbog? Prelako se takve kvalifikacije daju, cim vidim da to neko radi odmah sam protiv njega.
Kiki jel referendumsko pitanje sam povuko ili šta?
Добро, мени је платио откуп затвораNije priznao krivicu, lažeš.
Nije, platila je Republika Srpska jer je osuđen zbog službene dužnosti.Добро, мени је платио откуп затвора
bla bla blaNije, platila je Republika Srpska jer je osuđen po službenoj dužnosti.
Ниједна. Можда Срби имају најмање спорну скривену агенду, али имају мајмунчину на властиDS, od tri strane u BiH, srpske, muslimanske i hrvatske, koja je po tebi najpoštenija u svom političkom delovanju?
Šta laprdaš pa piše ti u presudi.bla bla bla
Cekaj malo brate...Milivojević: Nije ovdje u pitanju Dodik kao ličnost, ovdje je u pitanju institucija predsjednika
Karijerni diplomata Zoran Milivojević rekao je za RTS da je situacija u BiH, odnosno Republici Srpskoj, još jedno otvoreno političko pitanje poslije presude Suda BiH na osnovu odluke Kristijana Šmita i odgovora Narodne skupštine Srpske koja je za 25. oktobar zakazala referendum o odlukama Šmita i Suda BiH.
Milivojević: Nije ovdje u pitanju Dodik kao ličnost, ovdje je u pitanju institucija predsjednika
Karijerni diplomata Zoran Milivojević rekao je za RTS da je situacija u BiH, odnosno Republici Srpskoj, još jedno otvoreno političko pitanje poslije presude Suda BiH na osnovu odluke Kristijana Šmita i odgovora Narodne skupštine Srpske koja je za 25. oktobar zakazala referendum o odlukama Šmita i Suda BiH.
Nije, platila je Republika Srpska jer je osuđen zbog službene dužnosti.
Podržaće Rusija i Mađarska i to na bilo kakav način, to su već izjavili.Cekaj malo brate...
Evo 30 godina fura se ista pricca
sve se nesto potpise a onda Zapad to krshi na nasu stetu.
Koja god vlast bila u Srbiji ili Srpskoj isto je tri decenije.
Sta god pravno gledano mi ucinimo niko ne sljivi ni pet posto.
Koja je svrha bilo kakvog referenduma ili izbora ovde?
Sve ide kako je Zapad zamislio a niko ih ne sprecava.
Ko ce nas podrzati? Sta mi dobijemo tristohiladitim vikanjem car je go?
To svi znaju i boli ih neka stvar.
Sta Republika Srpska dobija referendumom?
Nisu gluposti, ti pišeš gluposti. Pročitaj presudu ako ti nije jasno.Gluposti.
Nije u pitanju institucija predsednika, u pitanju je želja lopova da se sakrije iza institucije.