Referendum u Srpskoj 25. oktobra

Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене?

• ДА

glasova: 3 25,0%
  • НЕ

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
Ma to su balkanci , znaci ako im je izgledalo da ce da ih podrzi , u samovolji , oni su pristali da krene sa mandatom, ali pazi fore, da krene...
A cim pristanes da krene, onda si pristao i da ti ulece kad krene..

Pogledajmo dnevnu stampu i sednice vlade dan dva tri posle dolaska smit ili kako se vec zove....ako tu krece akcija da se udalji i legitimise, kako to da je stala....
Akko ne krece, znaci da su taktizirali i priznali pocetak mandata...

Platio je zamenu za zatvor, da on slucajno ne nagrabusi, da ne ode u zatvor
Sad, kad zna da je bezbedan gura narod u sukobe
Nacista zbog? Prelako se takve kvalifikacije daju, cim vidim da to neko radi odmah sam protiv njega.
Evo ti tvog Šmita kako sa nacistima polaže cvijeće na grob pilota nacističke Lufthanse

IMG_20250823_115948.png

Milivojević: Nije ovdje u pitanju Dodik kao ličnost, ovdje je u pitanju institucija predsjednika​

Karijerni diplomata Zoran Milivojević rekao je za RTS da je situacija u BiH, odnosno Republici Srpskoj, još jedno otvoreno političko pitanje poslije presude Suda BiH na osnovu odluke Kristijana Šmita i odgovora Narodne skupštine Srpske koja je za 25. oktobar zakazala referendum o odlukama Šmita i Suda BiH.

Milivojević: Nije ovdje u pitanju Dodik kao ličnost, ovdje je u pitanju institucija predsjednika​

Karijerni diplomata Zoran Milivojević rekao je za RTS da je situacija u BiH, odnosno Republici Srpskoj, još jedno otvoreno političko pitanje poslije presude Suda BiH na osnovu odluke Kristijana Šmita i odgovora Narodne skupštine Srpske koja je za 25. oktobar zakazala referendum o odlukama Šmita i Suda BiH.
Cekaj malo brate...
Evo 30 godina fura se ista pricca
sve se nesto potpise a onda Zapad to krshi na nasu stetu.
Koja god vlast bila u Srbiji ili Srpskoj isto je tri decenije.
Sta god pravno gledano mi ucinimo niko ne sljivi ni pet posto.

Koja je svrha bilo kakvog referenduma ili izbora ovde?
Sve ide kako je Zapad zamislio a niko ih ne sprecava.
Ko ce nas podrzati? Sta mi dobijemo tristohiladitim vikanjem car je go?
To svi znaju i boli ih neka stvar.
Sta Republika Srpska dobija referendumom?

Gluposti.
Nije u pitanju institucija predsednika, u pitanju je želja lopova da se sakrije iza institucije.

Cekaj malo brate...
Evo 30 godina fura se ista pricca
sve se nesto potpise a onda Zapad to krshi na nasu stetu.
Koja god vlast bila u Srbiji ili Srpskoj isto je tri decenije.
Sta god pravno gledano mi ucinimo niko ne sljivi ni pet posto.

Koja je svrha bilo kakvog referenduma ili izbora ovde?
Sve ide kako je Zapad zamislio a niko ih ne sprecava.
Ko ce nas podrzati? Sta mi dobijemo tristohiladitim vikanjem car je go?
To svi znaju i boli ih neka stvar.
Sta Republika Srpska dobija referendumom?
Podržaće Rusija i Mađarska i to na bilo kakav način, to su već izjavili.

Zar treba da sjedimo skrštenih ruku i sve ćutke prihvatamo?

Back