Kriju li se možda sadisti u srpskoj policiji?

Ako mislis u miru , preko psiholoskih profila moguce je...
Kad ti odrade analizu , padnes na dupe....i to bez nadgledanja i pracenja..nego na blic pitanja...
Tako da moze ako su pravi znalci a regrutaciona pri vojsci i vojska su imali sisteme za te psihoanalize dobre da vrisnes...kakva obicna DB, to je sica u odnosu na vojsku kakva je bila, ne sad...
било која група људи колке су шансе да налетиш на ретарда а колике на доброг човјека?

разумијем да се може пробрати али ако ћемо поштено полиција је више за брутално пребијање него за паметну де-ескалацију исл.

Da , kakva velicina, to ne igra toliko znacaj koliko se cini ...svaki borac to zna...mislim ono sto vi zovete fajter...ulicni borac, ne mora bas da se bije po ulicama, ali takav zna da cita borca...
Samo sto vazi pravilo kad naleti neko ko zna dobro da se fajta i cita, na drugog ko zna dobro da se fajta i cita, onda ne nastupa tuca, bar ja nikad nisam video da kad znaju da citaju telo i borbeni um, tu nema tuce...znaci mozda 40 50 puta sam to video , cim te vidi onaj drugi da si neko ko cita borbene stvari, nece da te napadne ako nije primoran, a obicno nije...

To nije kao u fimovima..cak ce da urgira da te propuste i kad ih je vise...niko nece repove iz sukoba...
To sto citate u krimi hronikama, to su ludaci koji su izgubili vezu zbog bahatosti sa slobodnim kretanjem, oni na svakom koraku ocekuju da ih neko skine..
Retko ko prezivi do 40 i preko ..

Ja ne savetujem ljudima svejedno koliko su jaki , a ja znam i one koji su mogli da razbiju 10 policajaca u top formi sa sve pendrecima, i ne mogu im nista...znaci nisu male mace, ali opet ne savetujem ulazak osim ako ne mora u bilo kakav sukob...repovi su zaebani , ja mogu slobodno da setam ulicom i da mi pridje zenska i da mi cak i lupi samar jer ne ocekujem napad na mene, eto to je prednost, naravno nece biti bas tako , ali tu je blizu,
довољно је да те са стране поткачи неки слабић ђе треба и како треба и то што можеш њих 10 пребити не значи пуно
лако је један на један и поштено

зато, најбољи бој је онај у коме не учествујеш
брани себе и своје и то је све

било која група људи колке су шансе да налетиш на ретарда а колике на доброг човјека?

разумијем да се може пробрати али ако ћемо поштено полиција је више за брутално пребијање него за паметну де-ескалацију исл.
Pa policija treba da je selektovana, , tako da onda nije bas da je prosecno nailazenje....veca je sansa da nadjes bolida u celom selu redom da ides svaki da bude, npr Bojnik, nego da nadjes u jedinici policije redom da ides a prosli su selekciju kako treba u nekom gradu gde radi dobro sluzba..

Back