Kriju li se možda sadisti u srpskoj policiji?

Secam se pocetkom 2009 kad sam tek napunio 19 godina u Bonafidesu kod Pravnog faksa izbije tuca i policija nas izbaci sve napolje negde oko 3 ujutru , i ja pijan ko letva uzmem grumen zemlje i gadjam prazna parkirana policijska kola , pandur krene da me juri , ja krenem da bezim , on opali dva metka u vis i ja se bacim na zemlju jer nisam ni znao gde puca i on me isutira po glavi toliko da sam pao u nesvest sve vreme sa pistoljem u ruci.
Naravno da sam uradio glupost , ali slusam Dacica kad prica da kad je lice na zemlji svaka upotreba sile je prekomerna i razmisljam kako su zamalo tog dana ubili pijanog klinca od 19 godina dok je bio na zemlji nakon sto je gadjao parkirana kola zemljom i bukvalno nacinio nula stete , cak su i lagali za ispaljene metke ( niko nije ispalio metak itd. ) , mojoj majci su rekli " gospodjo mi nismo gazili na zemlji ni za vreme Milosevica " hahahah bagra

Dakle policija u srbiji ubija zbog jeftinih stanova?!??

НЕ

СНС мафија наркомански навијачки кланови убијају због огромне имовине

Милицују са тим минималним што су им 'дали' су ставили измешу својих женаи своје деце каоштит да би могле да своју сујету задовоље

Пробајте да разумете и схватите ко су праве луткарке иза милиције

glisic-2.jpg
Tabakovic-kolaz-nekad-i-sad.jpg

Back