rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ako ne cenimo sami sebe, niko drugi nas neće ceniti.Srbija treba malo da digne cenu i više ceni sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne cenimo sami sebe, niko drugi nas neće ceniti.Srbija treba malo da digne cenu i više ceni sebe

Ti si je zloupotrebio postavljajuci laznu dilemu da bi onda proglasavao ljude izdajnicima, lovio vestice, pretio i vracao nam devedesete. nece moci! Ljudi su 2000. poceli da razmisljaju pre svega kako zive. Da su mislili kao samozvane monoplisane patriote jos bi Sloba bio na vlasti. Evo i Palma je ukapirao, pa kaze ko bi normalan odbijao poslove s Austrijancima.a kako to moze da se zloupotrebi ova anketa zivota ti?
upravo tako , u slucaju nekog buduceg rata u slucaju laska u EU i prihvatanja nezavisnosti Kosova Srbija bi napadala teritoriju druge suverene drzave, a ovako vracala bi okupiranu teritoriju u svoj ustavni integritet.
no dzaba ti to objasnjavs sogune, sve to oni znaju, samo iznalaze opravdanje za izdaju sopstvenog naroda i drzave.
...a da pritom SAD, Nemačka, V. Britanija.... prstom ne mrdnu, već samo upućuju proteste ko danas Rusija...Pa to sto se tice Haga to bez obzira dal neko smatra da je pravedno ili ne to je uslov koji je Srbija prihvatila jos za vreme Slobe ,pa je onda nova vlast posle 5. oktobra jos jednom potrvrdila to prihvatanje pune saradnje ,vecina tih optuznica je stara od 5 -10 godina nisu nista novo ,pogotovo Mladiceva pa mi nismo ispunili taj uslov opet kazem bez obzira dal nam se svidja ili ne mi smo ga preuzeli .Kao i i Hrvati koji su pojeli mnogo vece go*no sa Gotovinom jer im je on ipak bio ratni heroj koji je dobio rat i omogucio im nezavisnu drzavu pa su ga uz pomoc stranih sluzbi ipak sutnuli u Hag dok kod nas ta volja ocigledno ne postoji to nije novi uslov Mladica traze jos od 2000. kad je Karla prvi put bila kod Voja . Ovo za rakiju ,svinje i krave to je kako svima tako i nama ,znam da je nekima cudno i nerihvatljivo sto nece vise moci da se valjaju svinje u sopstvenim go*nima i izazivaju trihineozu,da im sir i kajmak stoje na suncu na 40C na pijacama i da spiritus iz kade prodaju kao domacu rakiju al yebiga , nekih stvari ma koliko tradicionalne bile se mora odreci.Problem je da članstvo u EU nije ni na vidiku...
Da je njima stalo da vide Srbiju u EU u neko dogledno vreme, oni bi ponudili neki program......članstvo do 2012, neki plan investicija (green field) vredan desetine milijardi dolara...Kao Bugarima i Rumunima...
Ma sve možeš da im daš:
I Ratka Mladića
I da priznaš da si izvršio 300 genocida i pobio 3 000 000 ljudi..
I da se odrekneš Kosova
I brlju da ne valjaš po pijaci...
I da zaštitiš ''ljudska prava'' psa i mačaka...
I svinje i krave da zdravstveno zbrineš i daš im udoban smeštaj
I da slušamo MMF
...............................................
Ponovo će da izmisle neki uslov...Samo bacaju neke koske i pričaju neke bedne floskule...
A kod nas se glođe i glođe...
Znam da bi neki i dali **** za to članstvo......Ali samo će da nas ****** i ostave ko olinjalu *****.
Srbija treba malo da digne cenu i više ceni sebe
Ti još veruješ u UN , međunarodno pravo, bla, bla, bla, truć.....
hipoteza:
Nek je Srbija dovoljno moćna, nek su Rusija i Kina dve ubedljivo najjače vojne i ekonomske sile na svetu koje štite interese Srbije, mogli bi da zgazimo ne samo Kosovo, nego i Bosnu, Hrvatsku Bugarsku ma do Beča možemo da stignemo...a da pritom SAD, Nemačka, V. Britanija.... prstom ne mrdnu, već samo upućuju proteste ko danas Rusija...
Pa to sto se tice Haga to bez obzira dal neko smatra da je pravedno ili ne to je uslovb koji je Srbija prihvatila jos za vreme Slobe ,pa je onda nova vlast posle 5. oktobra jos jednom potrvrdila to prihvatanje pune saradnje ,vecina tih optuznica je stara od 5 -10 godina nisu nista novo ,pogotovo Mladiceva pa mi nismo ispunili taj uslov opet kazem bez obzira dal nam se svidja ili ne mi smo ga preuzeli .Kaoi i Hrvati koji su pojeli mnogo vece go*no sa Gotovinom jer im je on ipak bio ratni heroj koji je dobio rat i omogucio im nezavisnu drzavu pa su ga uz pomoc stranih sluzbi ipak sutnuli u Hag dok kod nas ta volja ocigledno ne postoji to nije novi uslov Mladica traze jos od 2000. kad je Karla prvi put bila kod Voja . Ovo za rakiju ,svnje i krave to je kako svima tako i nama ,znam da je nekima cudno i nerihvatljivo sto nece vise moci da se valjaju svinje u sopstvenim go*nima i izazivaju trihineozu,da im sir i kajmak stoje na suncu na 40C na pijacama i da spiritus iz kade prodaju kao domacu rakiju al yebiga , nekih stvari ma koliko tradicionalne bile se mora odreci.
Pa to sto se tice Haga to bez obzira dal neko smatra da je pravedno ili ne to je uslov koji je Srbija prihvatila jos za vreme Slobe ,pa je onda nova vlast posle 5. oktobra jos jednom potrvrdila to prihvatanje pune saradnje ,vecina tih optuznica je stara od 5 -10 godina nisu nista novo ,pogotovo Mladiceva pa mi nismo ispunili taj uslov opet kazem bez obzira dal nam se svidja ili ne mi smo ga preuzeli .Kao i i Hrvati koji su pojeli mnogo vece go*no sa Gotovinom jer im je on ipak bio ratni heroj koji je dobio rat i omogucio im nezavisnu drzavu pa su ga uz pomoc stranih sluzbi ipak sutnuli u Hag dok kod nas ta volja ocigledno ne postoji to nije novi uslov Mladica traze jos od 2000. kad je Karla prvi put bila kod Voja . Ovo za rakiju ,svinje i krave to je kako svima tako i nama ,znam da je nekima cudno i nerihvatljivo sto nece vise moci da se valjaju svinje u sopstvenim go*nima i izazivaju trihineozu,da im sir i kajmak stoje na suncu na 40C na pijacama i da spiritus iz kade prodaju kao domacu rakiju al yebiga , nekih stvari ma koliko tradicionalne bile se mora odreci.
Ova hipoteza svakako treba da se pod hitno proglasi Srpskim brendom Nr.1
Ko je tebi dao pravo da odredjujes ko moze biti Srbin, a ko ne? Jesi li Bogom dan? Hteli biste da nas sve odvedete u gulag i ko ne bi s vama taj je izdajnik, je li. Sramota!nista nije prihvaceno za vreme slobe ovo je vasa demokratska masna laz kojom vi opravdavate IZDAJU SRBA
Kao sto ste IZDAVALI SRBE HAGU TAD, tako hocete opet Srbe na Kosmetu DA IZDATE I PRODATE SIPTARIMA
U vama je gospodo GEN IZDAJNIKA, i vi ni po cemu niste niti mozete biti Srbi sem mozda po imenu i prezimenu.
nista nije prihvaceno za vreme slobe ovo je vasa demokratska masna laz kojom vi opravdavate IZDAJU SRBA
Kao sto ste IZDAVALI SRBE HAGU TAD, tako hocete opet Srbe na Kosmetu DA IZDATE I PRODATE SIPTARIMA
U vama je gospodo GEN IZDAJNIKA, i vi ni po cemu niste niti mozete biti Srbi sem mozda po imenu i prezimenu.
nista nije prihvaceno za vreme slobe ovo je vasa demokratska masna laz kojom vi opravdavate IZDAJU SRBA
Hoće to kada čovek pokvari stomak trpajući svašta u usta.......odoh da povracam..
a koji je taj gen i ko ga je izdvojio i definisao kao krivca i nosioca potrebe za izdajomU vama je gospodo GEN IZDAJNIKA, i vi ni po cemu niste niti mozete biti Srbi sem mozda po imenu i prezimenu.

Ko je tebi dao pravo da odredjujes ko moze biti Srbin, a ko ne? Jesi li Bogom dan? Hteli biste da nas sve odvedete u gulag i ko ne bi s vama taj je izdajnik, je li. Sramota!
Boze,koliko si ti nesrecan lik..koliko frustracija izbija iz tebe..cime su te to zadojili kad ovako prosipas otrov iz sebe..**** mi se,bre,za te prljave politicke smicalice i zavlacenja..hocu da zivim jer imam samo ovaj jedan jebeni zivot..dosta je sa tim radikalskim sranjima...eeeej ovo je 21. vek..idi bre,ti i ovi tvoji koji slicno misle kod Putina pa se tamo ovako proseravaj..ne bi se glave nanosio u toj jako demokratskoj zemlji...
Jesi li video glasacke kutije..pravljene su od iverice..Slobine su bile od kartona..znas vec princip..bolje nek je skriveno od ociju...odoh da povracam..muka mi je od ovakvih izliva patriotizma..kvalifikovani pronalacu nesrba i izdajnika..ende
Davno je vladika Njegos rekao " BOG VAS KLEO POGANI IZRODI STA CE TURSKA VERA MEDJU VAMA"
.
To nije rekao vladika Njegoš:rolleyes:
to je rekao vladika Njegos u svom delu Gorski Vijenac
Mani ga on je ubedjen da je trabunjanje Milosa Zutica u filmu Zdravka Sotre stvarno reci kneza Lazara ,tako mali Dj.okica zamislja istorijuA ja mislio da je rekao vladika Danilo lik iz Gorskog Vijenca, Petra II Petrovića Njegoša ....
Čudno mi je, kad se citira Gorski Vijenac, šta god da je pripisano da izgovara neki književni lik, bilo da je Turčin (musliman) ili Crnogorac-svi kažu to je rekao Njegoš, kao da on stoji iza svakog lika, autoritetom i glavom i bradom- a ne da je to jedno književno delo, koje moramo malo dublje protumačiti..
Nebitno![]()

Mani ga on je ubedjen da je trabunjanje Milosa Zutica u filmu Zdravka Sotre stvarno reci kneza Lazara ,tako mali Dj.okica zamislja istoriju![]()

Mani ga on je ubedjen da je trabunjanje Milosa Zutica u filmu Zdravka Sotre stvarno reci kneza Lazara ,tako mali Dj.okica zamislja istoriju![]()
Pa naravno da ne izmisljaju glumci reci nego scenaristi ali sve jedno dal je u pitanju Zutic ,Sotra ili Simovic koga inace izuzetno cenim ,to opet nisu reci kneza Lazara kako ih radikalski falsifikatori predstavljaju jer ne postoji nijedan podatak staje on govorio pred bitkuto su reci iz knjige ljubomira simovica boj na kosovu, ali mali dj0kica misli da su to glumci sami smisljali sa da kazu u filmu.
naravno mali dj0kica je SRBIN HAMZA i kao takvom mu nisu bliske ideje filma boj na kosovu kao i uopste sve te srpske borbe protiv turaka.