kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Ja nemam osecaj POSEDOVANJA nad drzavom vec samo nad LICHNO SVOJOM IMOVINOM i ta granica je u MOJOJ KUCI !!!
MOJE JE SAMO ONO SHTO SAM SAMA STEKLA
da ti pravo kazem, prezirem BORBU ZA ""VELIKOM PRAZNOM KUCOM"" da ne kazem, zabole me za VELIKU SRBIJU U KOJOJ ZIVE NEZADOVOLJNI I SLUDJENI LJUDI, a takvi samo mozemo biti sa zagovornicima ovih suludih strategija
svaka čast na ovom postu...to im i ja govorim...istim tim "umovima" šta ti vredi "velikaSrbija" u kojoj će ljudi živeti nezadovoljni bez minimum ljudskih prava sluđeni od radikalske demagogije
radikalima je često puta bilo maltene čudno kad sam govorio sa stajališta Hrvatske
koji će nam jarac Hercegovina....i rasturai BiH samo da bi Hrvatska bila velika?
a time bi dobili par stotina hiljada ljudi koji razmišljaju kao da je još danas 91.godina
meni je Hrvatska prelepa ovakva kakva je danas...u ovim granicama
s druge strane nisu mi ti isti radikali jasni
hoće Kosovo nazad i drže se slepo rezolucije 1244 ...a čim se okrenu...odmah bi oni da kidaju BiH na pola pa bi komadić Hrvatske pa Crne Gore...itd...
licemjerje bez granica
još jednom svaka čast alergicna

mene ovo privremeno stanje ne potresa, sve ce to doci na svoje u nekom buducem konfliktu tako da je o tome danas suvisno komentarisati, ae pali sada i ja sam tebi vec jednom rekao da mi se ne obracas, a ako ti moje izjave smetaju imas opciju "ignore".