Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
...ja to zaista ne vidim. nemam super moci, niti intuiciji. jos manje realne nagovestaje i pokazatelje da ce se neki slicni scenario desiti. (To si debelo lupio! Da hoces mozesh jasno da vidish ako necesh ... To zna da bude najgore slepilo ... "nema realnih pokazatelja ..." kakva ili glupost ili drskost?!)a to je jedino sto mi je bitno
ujedno, ne vidim koje se novo poglavlje problema otvorilo posle 'zatvaranja' 90ih.

Otvorice se pitanje Bosne i Rep. Srpske shto ce potom uticati na celokpno stanje u Srbiji... U tom trenutku, u kovitlacu uzastopnih poraza pocevshi od 91. pa na ovamo, vrlo lako poklonici ideje o nezavisnoj Vojvodini moci ce da sprovedu svvoj plan u delo ... Kako bi jedna takva drzava bila idealna zemljama EU, mozemo ocekivati da ce tada EU imati ulogu slicnu danasnjoj ulozi Amerike po pitanju Kosova... Kada To bude pocelo da se sprovodi zaista vishe nece biti bitno da li ce da nam otmu josh neshto ili ne ... Takodje mogu da konstatujem da nishta dobro od te EU nisam video za ovih 7, 8 godina ... Vecinu ljudi zavaravaju investicijama i to ne nashim vec tudjim jer mi investicija nemamo ... i onda kao najveci plod uspeha demokratije otvore 50 radnih mesta ......... u gradu u kome su prethodno zatvorili 5,6 hiljada radnih mesta... Te investicije koje su stigle su kupile ovdasnje trzishte i ono shto od njega zarade nose natrag u svoju zemlju ... Nishta ja tu dobro ne vidim ... Kao da menjash njivu zita za 100 kila 'leba ... Ah da! zamalo da zaboravim vize ... Smuchi mi se zivot kad vidim nekog priglupog studenta natempiranog da urla kako hoce da mu otvore granice pa da putuje ... i to ne zelim uopshte da razlazem ne vuci me za jezik samo hocu da napomenem kao josh jednu u nizu budalashtina EU ... a i dok mi stignemo na red ta EU koja vec sada puca po shavovima bice samo cinjenica u istoriji ...

nije poenta da li u EU ili ne i da li je to jedini put ili ne....vec je poenta u poraznoj chinjenici da smo sve svoje demokratske kraljeve i politichare pobili sami, da nam se natalitet meri u promilima i da smo medju najstarijim nacijama u svetu
a josh strashnije je to da imamo politichare koji lazzu i kradu LOL

Meni isto nije jasna ta patoloshka zelja za ulaskom u EU.
Ja zivim u EU i znam vrlo dobro sta ona znaci za nove clanice(sve sama sirotinja).
Npr. u Slovackoj je prosecna plata 350 Evra i sta sada vredi Slovaku sto nema granica u EU,gde su mu pare da uziva u njoj.

A što ti onda živiš u toj EU?

Ajde patrioto u Srbiju a ne da navijaš iz EU šta će u Srbiji da se radi................

A što ti onda živiš u toj EU?

Ajde patrioto u Srbiju a ne da navijaš iz EU šta će u Srbiji da se radi................

Ако има двојно држављанство или само наше а налази се на привременом раду у иностранству ПО УСТАВУ ОВЕ ЗЕМЉЕ ИМА СВА ПРАВА - а те ваше флоскуле о томе да Срби НЕ МОГУ да одлучују о Србији окачи мачку о реп.

Ако има двојно држављанство или само наше а налази се на привременом раду у иностранству ПО УСТАВУ ОВЕ ЗЕМЉЕ ИМА СВА ПРАВА - а те ваше флоскуле о томе да Срби НЕ МОГУ да одлучују о Србији окачи мачку о реп.

Mogu da odlučuju ali je apsurd da pljuje EU a živi u njoj.Mi ne treba da uđemo u EU a neki lepo žive tamo i treba da budu u EU..............To su floskule a ti eremita malo ideologiju u stranu i uključi mozak.............

Mogu da odlučuju ali je apsurd da pljuje EU a živi u njoj.Mi ne treba da uđemo u EU a neki lepo žive tamo i treba da budu u EU..............To su floskule a ti eremita malo ideologiju u stranu i uključi mozak.............

Укључи ти мозак. Свако од нас је могао а и данас може да оде да живи у ЕУ. Питање је сопственог избора. Ја никада не бих мењао мој живот у Србији ма како био тежак и неизвестан за "леп живот" у ЕУ, никада! Ствар личног избора.

nije poenta da li u EU ili ne i da li je to jedini put ili ne....vec je poenta u poraznoj chinjenici da smo sve svoje demokratske kraljeve i politichare pobili sami, da nam se natalitet meri u promilima i da smo medju najstarijim nacijama u svetu
a josh strashnije je to da imamo politichare koji lazzu i kradu LOL

Ne znam da li si hteo da budes ironican ili sta, ali sve to sto si napisao je vrlo tacno. :(

Pobila ih je grupa građana kojima ne pašu nikakve promene!?
Stavi se u njihov položaj: na razne načine su postigli sve što žele, čemu promene!?:D

Укључи ти мозак. Свако од нас је могао а и данас може да оде да живи у ЕУ. Питање је сопственог избора. Ја никада не бих мењао мој живот у Србији ма како био тежак и неизвестан за "леп живот" у ЕУ, никада! Ствар личног избора.

Nemoj da pričaš bez veze.Ne može svako da živi u EU šta ti pričaš bre čoveče!?!?!?Kako običan čovek koji nije zadovoljan životom ovde da ode u neku zemlju EU i kaže ja hoću da živim i radim u EU i gotovo.Ma ima svi da mu se smeju...............ne pričaj svašta.......

Nemoj da pričaš bez veze.Ne može svako da živi u EU šta ti pričaš bre čoveče!?!?!?Kako običan čovek koji nije zadovoljan životom ovde da ode u neku zemlju EU i kaže ja hoću da živim i radim u EU i gotovo.Ma ima svi da mu se smeju...............ne pričaj svašta.......

Има начина, свако ко заиста жели да напусти Србију и оде на Запад то може себи да приушти.
А ти изгледа мислиш да због оних који "нису задовољни животом овде" ТРЕБА ДА РАСТУРИМО ДРЖАВУ - чиста шизофренија, да уништимо државу да би нека будалчина могла да отпутује.

Има начина, свако ко заиста жели да напусти Србију и оде на Запад то може себи да приушти.
А ти изгледа мислиш да због оних који "нису задовољни животом овде" ТРЕБА ДА РАСТУРИМО ДРЖАВУ - чиста шизофренија, да уништимо државу да би нека будалчина могла да отпутује.

Nemoj više da bacaš koske...Pa ko si bre ti da kažeš kako neko ko samo želi bolji život želi da rasturi Srbiju?!?!?!?:shock::shock::shock:Sram te bilo kakve ti stvari poveziješ...Ti si se bre odavno rastavio sa mozgom i normalnom logikom...............:evil::x

A zasto "zuti" konacno ne budu decidirano POSTENI i prema sebi i svojim biracima.
koliko se secam POSTENO,ako nemoze drugacije,bio je i slogan "zutih" u doba
pistaljki,sherpi,lonaca....
Zasto ne smognu malo tog POSTENJA koje im je ostavio njihov pokojni predsednik
stranke,i kazu otvoreno gradjanima Srbije sta zele.
Koji je to cilj i na koji nacin ga zele ostvariti.
Neka objasne gradjanima Srbije kako misle u EU.
Da li misle kao drzava Srbija ili da ostatak Srbije bude u EU ukljucen sa nekoliko regiona.
Da li "zuti" iskreno zastupaju interese svih stanovnika Srbije ili minorni deo beogradske intelektualne elite u pokusaju,koja je minorna ali ekstremno prisutna na medijskom prostoru Srbije.
Ako ste demokrate,ako ste POSTENI,ako se pridrzavate proklamovanih EU vrednosti i standarda,onda to jasno i glasno objavite i objasnite ostatku Srbije koja vas ne razume
vec 8(osam) godina.
Ako se stalno pozivate na preuzimanje odgovornosti onda je i preuzmite i prestanite
da mrsomudite i zamlacujete sebe i svoje glasace koji su svaki dan u sve vecem bedaku.

A zasto "zuti" konacno ne budu decidirano POSTENI i prema sebi i svojim biracima.
koliko se secam POSTENO,ako nemoze drugacije,bio je i slogan "zutih" u doba
pistaljki,sherpi,lonaca....
Zasto ne smognu malo tog POSTENJA koje im je ostavio njihov pokojni predsednik
stranke,i kazu otvoreno gradjanima Srbije sta zele.
Koji je to cilj i na koji nacin ga zele ostvariti.
Neka objasne gradjanima Srbije kako misle u EU.
Da li misle kao drzava Srbija ili da ostatak Srbije bude u EU ukljucen sa nekoliko regiona.
Da li "zuti" iskreno zastupaju interese svih stanovnika Srbije ili minorni deo beogradske intelektualne elite u pokusaju,koja je minorna ali ekstremno prisutna na medijskom prostoru Srbije.
Ako ste demokrate,ako ste POSTENI,ako se pridrzavate proklamovanih EU vrednosti i standarda,onda to jasno i glasno objavite i objasnite ostatku Srbije koja vas ne razume
vec 8(osam) godina.
Ako se stalno pozivate na preuzimanje odgovornosti onda je i preuzmite i prestanite
da mrsomudite i zamlacujete sebe i svoje glasace koji su svaki dan u sve vecem bedaku.

Tadić je to već rekao a mrsomudi samo Mlohavi jer čas govori i zalaže se za jedno kada treba da oformi vladu a kada treba da stiče jeftine političke poene onda se zalaže za nešto drugo.Zbog njega nam je ovako jer on nema cilj i pravac kako da vodi ovu zemlju već samo ima cilj kako da što duže bude premijer....................To nije nikakav političar............Tadić je masu puta izlazio u javnost sa izjavama i intervjuima o realnosti u Srbiji koja nije nimalo dobra ali je rekao narodu što je veoma bitno.....Mlohavi se ne pojavljuje zadnjih nekoliko godina do pre mesec dana kada je počeo da trubi na sve strane o KiM....................On je taj koji koči ovu zemlju a pod plaštom patriotizma.............

Tadić je to već rekao a mrsomudi samo Mlohavi jer čas govori i zalaže se za jedno kada treba da oformi vladu a kada treba da stiče jeftine političke poene onda se zalaže za nešto drugo.Zbog njega nam je ovako jer on nema cilj i pravac kako da vodi ovu zemlju već samo ima cilj kako da što duže bude premijer....................To nije nikakav političar............Tadić je masu puta izlazio u javnost sa izjavama i intervjuima o realnosti u Srbiji koja nije nimalo dobra ali je rekao narodu što je veoma bitno.....Mlohavi se ne pojavljuje zadnjih nekoliko godina do pre mesec dana kada je počeo da trubi na sve strane o KiM....................On je taj koji koči ovu zemlju a pod plaštom patriotizma.............

Dijagnozu Mlohavog si apsolvirao.
Pa zar je on kocnica BT da ga sa naprednim snagama
oduva na politicko djubriste.
Ko sprecava BT i DS da jednostavno objasni gradjanima STA i NA KOJI nacin zeli.
Ako je politicar od kapaciteta i siguran u sebe da ce ga gradjani podrzati
neka izadje iz Vlade i srusi ju ako moze.
Najjednostavnije.Sta ga koci,ko mu nedozvoljava?
Zar nema iza sebe 2 300 000 glasova?

Dijagnozu Mlohavog si apsolvirao.
Pa zar je on kocnica BT da ga sa naprednim snagama
oduva na politicko djubriste.
Ko sprecava BT i DS da jednostavno objasni gradjanima STA i NA KOJI nacin zeli.
Ako je politicar od kapaciteta i siguran u sebe da ce ga gradjani podrzati
neka izadje iz Vlade i srusi ju ako moze.
Najjednostavnije.Sta ga koci,ko mu nedozvoljava?
Zar nema iza sebe 2 300 000 glasova?

Konačno se ja i ti slažemo a to je da i ja smatram i mislim da će tako i biti da će Tadić javno reći da se ograđuje od politike Mlohavog i da će srušiti vladu i za sva vremena raskrstiti sa tom budalom pa makar i DS bio u opoziciji.Tadić je rekao da DS neće rušiti vladu jer hoće da prebaci loptu na DSS koji će kršenjem koalicionog sporazuma rasturiti vladu...........To je pozadina Tadićeve izjave....Jednostavno želi da narod vidi ko u stavri koči EU integracije pa onda neka Mlohavi objasni većini u Srbiji 2.300.000 šta radi..........

Konačno se ja i ti slažemo a to je da i ja smatram i mislim da će tako i biti da će Tadić javno reći da se ograđuje od politike Mlohavog i da će srušiti vladu i za sva vremena raskrstiti sa tom budalom pa makar i DS bio u opoziciji.Tadić je rekao da DS neće rušiti vladu jer hoće da prebaci loptu na DSS koji će kršenjem koalicionog sporazuma rasturiti vladu...........To je pozadina Tadićeve izjave....Jednostavno želi da narod vidi ko u stavri koči EU integracije pa onda neka Mlohavi objasni većini u Srbiji 2.300.000 šta radi..........

Eto vidis.Jednostavno zar ne?
Razlaz DS i DSS ce biti javno obelodanjen i ici ce se na izglasavanja
nepoverenja Vladi.
jedino je pitanje da li ce u Skupstini biti dovoljno glasova da se
Vlada obori,razumes.?
E toga se plasi BT,razumes?

Eto vidis.Jednostavno zar ne?
Razlaz DS i DSS ce biti javno obelodanjen i ici ce se na izglasavanja
nepoverenja Vladi.
jedino je pitanje da li ce u Skupstini biti dovoljno glasova da se
Vlada obori,razumes.?
E toga se plasi BT,razumes?

BT se toga ne plaši da je samo BT u pitanju ali ako iza sebe imaš 2.300.000 ljudi koji veruju u njegovu politiku onda mora da bude odgovoran i da se trudi da državu vodi ka EU kao što ga je većina naroda i podržala zar ne?Naravno i da pre ili kasnije vrati KiM pod okrilje Srbije...............

Back