Referendum...EU...

REFERENDUM

• ZA EU

glasova: 53 52,0%
  • PROTIV EU

glasova: 49 48,0%

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
DA SI NA DRUGOM KRAJU SVETA
DA VOZIS NEKA KOLA BESNA
NA BAHAMIMA DA IMAS VILU;
OD MNOGO ZENA DA DOBIJES KILU'
DA SI PRVI,OOOO DA SI PRVI
DA SI PRVI,OOO DA SI PRVI

MA DIGNI RUKU,DIGNI OBADVE
DIGNI RUKE OD SVEGA,NEMAS KARTU NI DO PRISTINE!!

TO JE PESMA,DECO...STARIJA OD VAS OCIGLEDNO

Ja se stvarno izvinjavam ali domaci folk hip/hop tipa Ivan Gavrilovic ne slusam , sorry ptriJoto

uvedene su jer se neko kurchio a nije imao krila

fiktivno su zaposhljavale milijardu i 500 miliona Srba
a realno su svi bili na prinudnom

rambuje nije ima opciju proglashenja neyavisnosti
1244 ima opciju da ce konachni status da se dogovori

samo kreten je mogo da poveruje da bi 77-dnevnim ratom iyboksovao bolje reshenje
a vidim ti jesi...

a procene Vojinih "experta" samo dopunjuju sliku otebi
retardu :D

znas kako...on je bar pokusao da odbrani svoju i TVOJU zemlju...i ljudi, koje ti zoves budalama, su imali takodje mooda da je BRANE...i mozda ja jesam po TVOJIM kriterijumima retard,ali onda dozvoli da si ti po mojim balava picketinna!mislim,to je onda prava demokratija...da ti dalje objasnjavam sta i kako nemam nameru...ako nista pametnije na temu koju sam postavio nemas meni da kazes nemoj vise ni da mi se obracas...

Jel moguce ? Jel moguce ? Bukvalista ? Ja ne verujem . On misli da je sve ovo stvarno .

Pre nego sto odes u "beli svet" svrati malo do hotela KOVIN INN. Cuo sam da je po svim zapadnoevropskim standardima. Nude pun pansion za dzabe. Ali pazi sad ovo, hotel je 5 zvezdica coooooveceee. Znas ti koje je tamo zezanje. Pa ti nisi svestan. Tamo ces da se sretnes sa mnogim znamenitim licnostima. Tamo su trenutno i Napoleoni i Nelson Mendele i Kenedijevi i Gandi cujem da je skoro dosao itd. Kazu da ce da naprave i Oktobar fest i mnogo, mnogo toga.

Pre nego sto odes u "beli svet" svrati malo do hotela KOVIN INN. Cuo sam da je po svim zapadnoevropskim standardima. Nude pun pansion za dzabe. Ali pazi sad ovo, hotel je 5 zvezdica coooooveceee. Znas ti koje je tamo zezanje. Pa ti nisi svestan. Tamo ces da se sretnes sa mnogim znamenitim licnostima. Tamo su trenutno i Napoleoni i Nelson Mendele i Kenedijevi i Gandi cujem da je skoro dosao itd. Kazu da ce da naprave i Oktobar fest i mnogo, mnogo toga.

Nije mi jasno kako te pustise ... ili si opet dosao do kompa nekog cika doktora ?

A shta cemo kad i nakon nekog tamo priznavanja "drzave" Kosovo ne udjemo u EU?
Opet ce biti kriv Miloshevic-Koshtunica-Tadic-ko vec bude bio na vlasti i placacemo greshke njegove politike,je l tako?
Chime se vi zaludjujete,strashno.
Da EU nas zeli ne bi nam postavljala ovakve uslove ali vide da ovde ima mnogo debila koji se primaju i dobro rade na tome da se primaju da bi mogli nepostojecu shargarepu zvanu EU da korriste kao politichki pritisak.To je sva poJenta "EU integracija".Moze,recimo Cheda juche da prizna da je BG glavni grad Velike Derdanije ni to ne bi bilo dovoljno jer nas trenutno NE ZELE ma shta prichali,a jedina stvar na koju mi stvarno ne mozemo da utichemo je njihova procena kada im je u interesu da prime i Srbiju stvarno i da li ce se to i desiti.

u pravu si. trebalo je da sacekamo experta da otkrije zabude>:)
vidi se da se razumes u problematiku
svi! obustavi, batali diskusiju. ebes integracije
To je sva poJenta "EU integracija"
hihi, doyaya
a jedina stvar na koju mi stvarno ne mozemo da utichemo je njihova procena kada im je u interesu da prime i Srbiju stvarno i da li ce se to i desiti.

ajd, barem na kraju nesto normalno da prozboris

A shta cemo kad i nakon nekog tamo priznavanja "drzave" Kosovo ne udjemo u EU?
Opet ce biti kriv Miloshevic-Koshtunica-Tadic-ko vec bude bio na vlasti i placacemo greshke njegove politike,je l tako?
Da EU nas zeli ne bi nam postavljala ovakve uslove ali vide da ovde ima mnogo debila koji se primaju i dobro rade na tome da se primaju da bi mogli nepostojecu shargarepu zvanu EU da korriste kao politichki pritisak.To je sva poJenta "EU integracija".Moze,recimo Cheda juche da prizna da je BG glavni grad Velike Derdanije ni to ne bi bilo dovoljno jer nas trenutno NE ZELE ma shta prichali,a jedina stvar na koju mi stvarno ne mozemo d autichemo je njihova procena kada im je u interesu da prime i Srbiju stvarno i da li ce se to i desiti.

To vidis, pokusavam da objasnim Kroasanu i crow. Nazalost njima je to tesko objasniti jer ne vide dalje od pustog obecanja , "modernizacije" i putovanja. Zaista zalosno.

Nisam EX YU emotivni pateticni balavac kao ti koji vlazis na neoprane lokne , ne slusam to .

A da li postoji Ex Srpski Rock , mislim da ovo Ex Yu nije dobro za patriJotizam , a ?

Kad naucis da cenis sebe i ono sto je tvoje, onda ce i drugi da te cene. I tebe, i ono sto tebi pripada. Nemoj da mislis da im odajes utisak savremenog, proevropskog coveka time sto priznajes njihovo izivljavanje, za "ausvajs" i saku evra. Za njih ces uvek, pa i ulaskom u EU ostati samo prljavi Balkanac.

Kad naucis da cenis sebe i ono sto je tvoje, onda ce i drugi da te cene. I tebe, i ono sto tebi pripada. Nemoj da mislis da im odajes utisak savremenog, proevropskog coveka time sto priznajes njihovo izivljavanje, za "ausvajs" i saku evra. Za njih ces uvek, pa i ulaskom u EU ostati samo prljavi Balkanac.

Pa ok ako su tvoji i Ceca i Arkan i Legija i Era Ojdanic i Velja i Tata Brada Sa Palme i Dafina i Jezda i

Sloba i Mira i Mali sa Gajbicama ......... ako volis bljak muziku ...

Pa ne mora da znaci da su moji .

Bolje Prljavi Balkanac u EU nego u Rusiji .

Back