ma sad si nas presek'o. ***, nemas kartu ni to pristine... arh
jel ovo beshe shugavi kerber?
mani se bre
kerber pojam umetnosti za krembilnu GALIJU
znash, to je onaj Mirin dechko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sad si nas presek'o. ***, nemas kartu ni to pristine... arh
jel ovo beshe shugavi kerber?
DA SI NA DRUGOM KRAJU SVETA
DA VOZIS NEKA KOLA BESNA
NA BAHAMIMA DA IMAS VILU;
OD MNOGO ZENA DA DOBIJES KILU'
DA SI PRVI,OOOO DA SI PRVI
DA SI PRVI,OOO DA SI PRVI
MA DIGNI RUKU,DIGNI OBADVE
DIGNI RUKE OD SVEGA,NEMAS KARTU NI DO PRISTINE!!
TO JE PESMA,DECO...STARIJA OD VAS OCIGLEDNO
one sankcije za koje su i rusi i nasa bratja nesverstani dizali ruku?
uvedene su jer se neko kurchio a nije imao krila
fiktivno su zaposhljavale milijardu i 500 miliona Srba
a realno su svi bili na prinudnom
rambuje nije ima opciju proglashenja neyavisnosti
1244 ima opciju da ce konachni status da se dogovori
samo kreten je mogo da poveruje da bi 77-dnevnim ratom iyboksovao bolje reshenje
a vidim ti jesi...
a procene Vojinih "experta" samo dopunjuju sliku otebi
retardu![]()
Jel moguce ? Jel moguce ? Bukvalista ? Ja ne verujem . On misli da je sve ovo stvarno .
Ja se stvarno izvinjavam ali domaci folk hip/hop tipa Ivan Gavrilovic ne slusam , sorry ptriJoto
znas kako...on je bar pokusao da odbrani svoju i TVOJU zemlju...

sitan kriminalac pored plastichne flashe bugarskog benzina
i preprodavac zejtina i shecera
svaka chast
stvarno ste uzor i elita 8-)
Pre nego sto odes u "beli svet" svrati malo do hotela KOVIN INN. Cuo sam da je po svim zapadnoevropskim standardima. Nude pun pansion za dzabe. Ali pazi sad ovo, hotel je 5 zvezdica coooooveceee. Znas ti koje je tamo zezanje. Pa ti nisi svestan. Tamo ces da se sretnes sa mnogim znamenitim licnostima. Tamo su trenutno i Napoleoni i Nelson Mendele i Kenedijevi i Gandi cujem da je skoro dosao itd. Kazu da ce da naprave i Oktobar fest i mnogo, mnogo toga.
ne placeni dugovi iz WWII ???
pa ti si veci kreten nego shto sam mogo da pretpostavim!
napravio je taj koji je vodio zemlju
i josh se time hvalio
rekao je "tako treba!" secash se?
pa ne znam sta slusas ali ovo spada u ex-yu rock...zato i ZNAM da si balavac...
ti si to tako shvatio, a? dirljivo![]()
Nisam EX YU emotivni pateticni balavac kao ti koji vlazis na neoprane lokne , ne slusam to .
A da li postoji Ex Srpski Rock , mislim da ovo Ex Yu nije dobro za patriJotizam , a ?
Chime se vi zaludjujete,strashno.

hihi, doyayaTo je sva poJenta "EU integracija"
a jedina stvar na koju mi stvarno ne mozemo da utichemo je njihova procena kada im je u interesu da prime i Srbiju stvarno i da li ce se to i desiti.
cekaj,ti ne znas da prihvatis ni da si ispao volina?pa ja sa takvim slinama ni u zivotu ne pricam a kamoli na netu...
A shta cemo kad i nakon nekog tamo priznavanja "drzave" Kosovo ne udjemo u EU?
Opet ce biti kriv Miloshevic-Koshtunica-Tadic-ko vec bude bio na vlasti i placacemo greshke njegove politike,je l tako?
Chime se vi zaludjujete,strashno.
Da EU nas zeli ne bi nam postavljala ovakve uslove ali vide da ovde ima mnogo debila koji se primaju i dobro rade na tome da se primaju da bi mogli nepostojecu shargarepu zvanu EU da korriste kao politichki pritisak.To je sva poJenta "EU integracija".Moze,recimo Cheda juche da prizna da je BG glavni grad Velike Derdanije ni to ne bi bilo dovoljno jer nas trenutno NE ZELE ma shta prichali,a jedina stvar na koju mi stvarno ne mozemo d autichemo je njihova procena kada im je u interesu da prime i Srbiju stvarno i da li ce se to i desiti.
Nisam EX YU emotivni pateticni balavac kao ti koji vlazis na neoprane lokne , ne slusam to .
A da li postoji Ex Srpski Rock , mislim da ovo Ex Yu nije dobro za patriJotizam , a ?
Pa jel ste vi normalni ? Mislite da EU odgovara rupa na Balkanu koja nije u EU .. strasno .
Za njih ces uvek, pa i ulaskom u EU ostati samo prljavi Balkanac.
Kad naucis da cenis sebe i ono sto je tvoje, onda ce i drugi da te cene. I tebe, i ono sto tebi pripada. Nemoj da mislis da im odajes utisak savremenog, proevropskog coveka time sto priznajes njihovo izivljavanje, za "ausvajs" i saku evra. Za njih ces uvek, pa i ulaskom u EU ostati samo prljavi Balkanac.
Uozbilji se . Smeju ti se ljudi na forumu , a zamisli koliko tek u stvarnom zivotu . Napisi nesto ozbiljno ,
neki argument .