Redmi note 12 raspad telefona

Rodjaka ima Note 11 S dve godine. Posle godinu dana otisao ekran crkao. Sad posle toga u ovih drugih godinu kad je prosla garancija poceo je da se pregreva i odlepljuje ekran sa gornje strane oko kamere. Rekla neće više Xiaomi. Ja joj kazem Žaomi. :mrgreen:
Posle jao skup iPhone ....iPhone se ne kvari, mozes godinama da ga i dalje koristis bez problema, jedini slucaj za koji znam da su imali problema je sa modelom 4S ako se ne varam, wi fi signal znao da se gubi, to je bilo zbog loseg dizajna te antene i iPhone 6 koji je pravljen od slabije legure aluminijuma.

Posle jao skup iPhone ....iPhone se ne kvari, mozes godinama da ga i dalje koristis bez problema, jedini slucaj za koji znam da su imali problema je sa modelom 4S ako se ne varam, wi fi signal znao da se gubi, to je bilo zbog loseg dizajna te antene i iPhone 6 koji je pravljen od slabije legure aluminijuma.
Da, to sam cuo od vise ljudi. Neki su presli sa IOS na Android ili obrnuto. Ovi sto su napustili iOS nije do lošeg kvaliteta nego do sistema, previse im je zatvoren tako nesto. Ja gledam koliko god bilo suludo uzeti 13 ili 14 koji su već stari 2, 3 godine. Duze ce da traje i nadogradnje ce biti. Mislim da za te pare za 13 14 moze da se kupi samo Android midrange neki sa kilavim i kratkim nadogradnjama 2 god max.

Naizmenično mi na kršomiju crkavaju mreže, simultano nisam primetio da je u isto vreme otišle obe. Vremenski 15 min do pola sata.

1000003753.jpg

Back