Redmi 12 ne radi vajber

Stvarno ja ne znam kako se deca igraju tako slozenih igara a na jednostavnim telefonima, ja uzmem srednju klasu i spor....posle nekog vremena...
isto kod racunara, ja doduse ganjam slabe graficke, sta ce mi , ali bude brz racunar, a stavis neku igricu ono skoro da ne moze....
Nekad i ne moze..
No game racunare i mobilne imam...ali ne smeta.....jedino sto mi smeta sto me klinke ubiju u pojam kad cekam izlaz iz busa a one otkucaju i svajpuju 20 poruka...a nema minut...a ja za taj minut 15 slova ako otkucam na mobilnom to je bonus...zeznuo sam se sto sam uzeo futrolu , onda ne mogu sa 2 palca da ucim da kucam...mozda bi bio nicollo paganini za mobilne..

Zato mi je i jasno što sam dobio 12
Poklonu se u zube ne gleda.
Otvori se jednom ko čovek za telefon. Dokle god kupuješ najjeftiniju klasu ma koje marke imaćeš problema.
Ma vidiš da ne kupuje
Uključeno sve nije mi prvi put i redmi 9 je imao isti problem. Uopšte samo srbende koriste vajber svi ostali u svetu vacap.
Pa ako ti komuniciraš sa vanzemljacima, koristi WA.

Meni ti stvarno nisi jasan. Ja već treću godinu koristim desetku, imam i 13-cu, a kod tebe ništa ne radi? E, da, da me ne pitaš, oba uzeta kod MTS.
Imam i Viber, i WA, FB lite, X, i sve radi.

Sve ono što na redmi 9 nije radilo ne radi ni na redmi note 12.

1000000902.jpg

Ksiaomi telefoni su duplo golo gowno.

AI kaze kupite honour ili nista....Kaze Honour je toliko poznat po pouzdanosti i kvalitettu da je bruka za koliko malo para se prodaje u Srbiji..

To kaze i jedan i drugi i treci AI....cak i microsoftov AI, koji obicno kaze daj pare...sta je skuplje to je i bolje...ali ne ovaj put..
Jesu dobri al jeftini baš i nisu. U radnji x8c skoro 280€ za fon sa SD 685 cipsetom, a on najjeftiniji.

Poslednja izmena:
Ja ne pazim ništa, ali lepo radi. Šta da pazim? On je tu da služi meni, a ne ja njemu.
Jeste, nego držim se onog da je bateriju najbolje puniti do 80%. Da nisam, uopšte ne bi bilo dobro. A tel. još u garanciji. I isto mi i na Note 11 kupljenom u isto vreme i dopunjavanom na isti način. Zato bih rekao da su im baterije đubre š klase. Možda si samo bio srećne ruke .

Back