- Poruka
- 75.353
Očigledno da flešuju memoriju kako ko stigne. Potpuna divča od firme. Redmi 6 sam kupio u radnji dok su redmi 9 i 12 iz vipa a1. Očigledno da ovi lopovi poručuju katastrofa flešovane telefone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi rekla moja tetka teči "kad ćeš jednom kao normalan čovek da odeš na buvljak i investiraš 20 evra u normalan telefon, nego stalno nosiš te krševe"Otvori se jednom ko čovek za telefon. Dokle god kupuješ najjeftiniju klasu ma koje marke imaćeš problema.
Nije on klinka pa da nema seksa ako nema jak mobilni...Otvori se jednom ko čovek za telefon. Dokle god kupuješ najjeftiniju klasu ma koje marke imaćeš problema.
Moj sin ima Xiaomi Redmi 13c, i perfektan je telefon (čim uspe da njega izdrži, stalno drndanje i instaliranje igrica)Od kršomija jedino što vredi je displej telefona. Savršen je. Sve ostalo je imitacija ili simulator.
Poklonu se u zube ne gleda.Zato mi je i jasno što sam dobio 12
Ma vidiš da ne kupujeOtvori se jednom ko čovek za telefon. Dokle god kupuješ najjeftiniju klasu ma koje marke imaćeš problema.
Pa ako ti komuniciraš sa vanzemljacima, koristi WA.Uključeno sve nije mi prvi put i redmi 9 je imao isti problem. Uopšte samo srbende koriste vajber svi ostali u svetu vacap.
U radnji, inače ne kupujem telefone kod provajdera jer su duplo skuplji.A gde je kupio telefon? U radnji ili kod nekog provajdera?
pogledaj u podesavanjima, mozda je samo nesto iskljucenoTek kada uđem u vajber dobijem poruke, do tada ništa, mrtav.
i sta sad, redmi 6 je zapravo bolji od 12?Sve sam gledao, vraćao telefon na fabrička podešavanja i ne radi. Ne može da radi jer ima lažnu memoriju.
Nemojte da se čudite što su ih puni oglasi ljudi ih prodaju za 4-5.000 din nove ZAJEBALI SE!
a baterija ?Od kršomija jedino što vredi je displej telefona. Savršen je. Sve ostalo je imitacija ili simulator.
Jesu dobri al jeftini baš i nisu. U radnji x8c skoro 280€ za fon sa SD 685 cipsetom, a on najjeftiniji.AI kaze kupite honour ili nista....Kaze Honour je toliko poznat po pouzdanosti i kvalitettu da je bruka za koliko malo para se prodaje u Srbiji..
To kaze i jedan i drugi i treci AI....cak i microsoftov AI, koji obicno kaze daj pare...sta je skuplje to je i bolje...ali ne ovaj put..
Imam i ja, krš baterija. Sa 134 ciklusa je na 85% kapaciteta. Tek da nisam pazio bila bi do sad 2-3x na zameni baterije.Ja već treću godinu koristim desetku
Ja ne pazim ništa, ali lepo radi. Šta da pazim? On je tu da služi meni, a ne ja njemu.Imam i ja, krš baterija. Sa 134 ciklusa je na 85% kapaciteta. Tek da nisam pazio bila bi do sad 2-3x na zameni baterije.
Jeste, nego držim se onog da je bateriju najbolje puniti do 80%. Da nisam, uopšte ne bi bilo dobro. A tel. još u garanciji. I isto mi i na Note 11 kupljenom u isto vreme i dopunjavanom na isti način. Zato bih rekao da su im baterije đubre š klase. Možda si samo bio srećne ruke .Ja ne pazim ništa, ali lepo radi. Šta da pazim? On je tu da služi meni, a ne ja njemu.