Polovan ajfon 12

Gledam da predjem na jabuku. Vecina polovnih je na donjem delu oko konektora bas slušana, vidljivi tragovi pada. Cena je 500 600 evra za 14ice obicne ili pro. Prosto se pitam da li su bivsi vlasnici culi za masku? Ja po gradu ne videh neki mob bez maske. Sta si ti, druze, radio sa telefonom , a pritom platio kao nov 800 900 evra?
to uzimaju na ugovore zbog toga i ne vode racuna, meni iPhone nikad nije pao a vucem ga svuda.

…ja da sam na tvom mestu (a već si spreman da ulozis pristojnu sumu novca) ne bi gledao iiPhone sa lightening port, jer pre ili kasnije počne da gubi kontakt.
A ako ti je to skupo, kupi 13, mnogo je jeftiniji a ništa lošiji od 14..

Poslednja izmena:
USB C je kao za svaki android? Jel moze da se iPhone puni na kablu od Honora npr samo bez fast charginga?

Novi Iphone 15 je prešao na Usb C (isto ko android) i može da se puni u principu sa bilo kojim punjačem, ali će od kvaliteta punjača zavisiti brzina punjenja. iPad i manji laptopovi su im već ranije prešli na Usb C, pa je zgodno za punjenje celog sistema.

Ako tu je 15 mnogo para, slobodno kupi 13, i dalje super radi (dao moj stari mami da koristi) i nikakva razlika sa 14… a znacajno jeftiniji

Novi Iphone 15 je prešao na Usb C (isto ko android) i može da se puni u principu sa bilo kojim punjačem, ali će od kvaliteta punjača zavisiti brzina punjenja. iPad i manji laptopovi su im već ranije prešli na Usb C, pa je zgodno za punjenje celog sistema.

Ako tu je 15 mnogo para, slobodno kupi 13, i dalje super radi (dao moj stari mami da koristi) i nikakva razlika sa 14… a znacajno jeftiniji
Pa gledam 14 pre. Sad će 17 i pašće cena za 15 još više. Jeste 13 najjeftiniji samo mi je previše mator mob. Moze kao nov da se uzme za sitan novac i 14 malo više sitan. 15 i 16 idu 700 do 900. To je bas jako.

Pa gledam 14 pre. Sad će 17 i pašće cena za 15 još više. Jeste 13 najjeftiniji samo mi je previše mator mob. Moze kao nov da se uzme za sitan novac i 14 malo više sitan. 15 i 16 idu 700 do 900. To je bas jako.

Ne vidim kako je to 13 Pro mator a 14 Pro nije, a razlika skoro $200 u kupovini.
Oba su matora, ali isto tako će još solidan niz godina da rade bez problema. A pogledaj i na internetu, videceces da je 14 imao minimalna unapredjenja u odnosu na 13…prakticno isti tel

IMG_2093.jpegIMG_2095.jpeg

Ne vidim kako je to 13 Pro mator a 14 Pro nije, a razlika skoro $200 u kupovini.
Oba su matora, ali isto tako će još solidan niz godina da rade bez problema. A pogledaj i na internetu, videceces da je 14 imao minimalna unapredjenja u odnosu na 13…prakticno isti tel

Pogledajte prilog 1769370Pogledajte prilog 1769371
Gledao sam 14 mi je bolji malo. Nisu matori za rad, ali ovako 21 i 22 nisu daleko. S obziorm da se radi o premijum telefonima i tako stariji modeli su ok. Ja bih pre 15 nego 13 ili 14, ali zbog duze podrške softvera... Nisam gledao pro i pro max samo običnu verziju. Ja na Amazonu ne mogu da vidim cene.

Back