bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.112
I ne treba da ti radi jer si bezobrazan
vrlo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto bolji baaaaaaaaaaaa![]()
Sve glavi bukvalno svaka aplikacija.Samo ti Viber ne radi?
Bas zato, ulozi malo.Što stipsa dobio sam ga.
To neka krntijaSve glavi bukvalno svaka aplikacija.
Zato ću i da ga vratim. Poenta je da kupim potpuno novi isto bi radio kao ovaj krš.Bas zato, ulozi malo.
Ti ipak sve najbolje znasZato ću i da ga vratim. Poenta je da kupim potpuno novi isto bi radio kao ovaj krš.
Generalno imamo sadiste koji prodaju ksiaomi telefone i mazohiste koji ih kupuju.
Ni to ne radim. Uglavnom se puni do kraja.držim se onog da je bateriju najbolje puniti do 80%
I one koji ga ne kupuju, ali ga pljuckaju i misle da znaju bolje od drugih kako ih služi telefon.Zato ću i da ga vratim. Poenta je da kupim potpuno novi isto bi radio kao ovaj krš.
Generalno imamo sadiste koji prodaju ksiaomi telefone i mazohiste koji ih kupuju.
6 lite - 200Jesu dobri al jeftini baš i nisu. U radnji x8c skoro 280€ za fon sa SD 685 cipsetom, a on najjeftiniji.
Ne bih ništa uber samo pouzdanost i do 200€. 6 lite bi došao u obzir ali star model. Jeftinija x serija je tek bajata pa iz tog raog ni x8b nije za razmatranje.6 lite - 200
7 lite - 260
200 - 340
ODLICNI telefoni za te cene
Uzmi onda moto g35, imao sam g31 i bio je vrlo dobar fon al je 4gb memorije pocelo da smeta,Ne bih ništa uber samo pouzdanost i do 200€. 6 lite bi došao u obzir ali star model. Jeftinija x serija je tek bajata pa iz tog raog ni x8b nije za razmatranje.
Lupetaš. Evo ja imam 12-icu još malo pa 2:godine i sve odlično radi. Viber poruke i pozivi rade bez problema, kao i sve druge aplikacije..Zato ću i da ga vratim. Poenta je da kupim potpuno novi isto bi radio kao ovaj krš.
Ne uzimam još ništa za sada.Uzmi onda moto g35, imao sam g31 i bio je vrlo dobar fon al je 4gb memorije pocelo da smeta,
mora 8gb
il A16 - to je to do 200
Kod mene radi na mom mobu. Tko zna koji i kakav mobitel si ti dobio ili kupio..Viber ne radi da si bliže pa da se nađemo ako meni radi ja pojedem telefon a ako ne radi TI pojedeš telefon![]()